Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den liberale eliten mener at folket er en trussel mot demokratiet


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/den-liberale-eliten-mener-at-folket-er-en-trussel-mot-demokratiet/

I 2016 ble den liberale eliten rystet over at folket i Storbritannia stemte for Brexit. I mange av kommentarene kom det fram en stor og djup forakt for dette vulgære og uopplyste folket som kunne finne på å stemme noe annet enn det den liberale eliten hadde bestemt er folkets beste. Peter Sutherland, som da…


#2

Knepet blir vel å erklære klima-krise og innføre (delvis) unntakstilstand i Norge for derigjennom å kunne iverksette upopulære og drastiske tiltak som feks å dekke hele landet med vindmøller og bygge ut nye utenlandskabler samtidig som man øker strømprisen og kvitter seg med all kraftkrevende industri her i landet.

Støtten fra de store partiene og fra kongehuset er allerede på plass, og nå ser det ut som om også MDG og SV melder seg på med sitt forslag om å erklære klima-krise. Mens de fleste andre land er opptatt av å redusere sine egne utslipp, så ser det ut som om Norge (som eneste land i verden?) i tillegg har påtatt seg oppgaven med også å skulle redde Europa og hele verden (til tross for at dagens norske strømeksport kun utgjør 0,3 prosent av Europas samlede strømforbruk i motsetning til norsk gasseksport som utgjør ca 30% av Europas gassforbruk). Det høres ut som om fanatikere kan komme til å overta styringen i Norge godt hjulpet av kongefamile og skolestreikende elever.