Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den korrupte Hunter Biden og norske medier

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/den-korrupte-hunter-biden-og-norske-medier/

Hvorfor er norske medier tause om skandalen til familien Biden? Hunter Bidens pc ble overlatt til FBI, og en god del av innholdet fra den er blitt lekket. FBI foretok seg ingenting, og er derfor under sterk kritikk for å ha beskyttet Biden. Epostene til Joe Bidens sønn avslører svært mye. Saka var førstesideoppslaget på…

5 Likes

Den norske regjering og presse er nå underlagt neocons i det Demokratiske parti.

1 Like

At den norske eller annen vestlig presse er underlagt neocons i det Demokratiske parti, er allerede motbevist.

Neo-con er en forkortelse for ny-konservativ - bare sånn at du vet det.

Kjære Tante Anne.
Du må forstå at gårsdagen er en svunnen epoke. I dag må vi forholde oss til hva ordene betyr nå for tiden.

1 Like

Norske journalister er løgnaktige drittsekker som gir faen i sannheten og det norske folk. Og, norske politikere er minst like korrupte som Biden-familien. Et eksempel er den voldsomme utbygginga av bompengene-ringene som Høyre og Fremskrittspartiet uforståelig nok gikk inn for, inntil det ble avslørt at ektefellene til ledende politikere i Høyre og Fremskrittspartiet hadde aksjer i bompengeselskapene! Mannen til Erna var jo storaksjonær i disse selskapene, og politiske avgjørelser handler mest om å grafse til seg fra felleskassa. Norske politikere har nok like mange svin på skogen som Biden-familien.

Fytterakkern for et ormebol Norge har blitt!

6 Likes

En naturlig konsekvens av å velge ledere pga utseende.

erna-solberg-versjo_671366a

1 Like

Ok - men det var republikanerne som hadde det først. Det kan jo muligens forklare Donald Trump.
Han var jo demokrat, fram til forrige presidentvalg. Kanskje de byttet?
Alt er jo snudd på hodet, uansett.

Det er visst snakk om tre harddisker, og den ene er mer ødeleggende enn den forrige, om man skal tro narrativet Steve Bannon spinner. Den tredje harddisken inneholder f.eks. “Kinas planer for verdensherredømme”. Det høres jo for godt ut til å være sant. Og hva er det man sier om ting som høres for gode ut til å være sanne …?

Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det angivelig eksplosive materialet slipper ut i offentligheten. Dessuten kommer ikke anti-Trumpere til å bli omvendt til Trumpere av dette. Hvert ekkokammer kommer til å fortsette å ha sitt eget narrativ.

Sionisten Steve Bannon har forøvrig bakgrunn fra Goldman Sachs, og er en av flere med tilknytning til Trumps administrasjon som har bakgrunn fra denne banken. Administrasjonen hans er også full av folk fra Skull & Bones. At mange konspinisser stoler på sånne folk sier en hel del om nissene selv.

For the record: Jeg hadde ikke stemt på Demokratene/Biden hvis jeg var amerikaner.

3 Likes

Biden avviser påstandene? Å ja, da er det vel greit da. Solid jobb av NTB, igjen!

1 Like

Problemet er at folk flest ikke skjønner hvor høyt oppe i hierarkiet Onkel Joe siter.

Da Joe Biden satt på møte i Illuminati ( CFR) og skrøt til de andre psykopatene der om hvordan han hadde fått sparket statsadvokaten i Ukraina som etterforsket hans sønn for korrupsjon med å holde tilbake milliardbeløp så tenkte verdens mektigeste mann at dette er jo ekstrem kriminalitet og ville se nærmere på hva som hadde skjedd og det endte med at han selv ble stilt for riksrett.

Så mye makt har Biden som en av toppene i dypstaten, en makt som strekker seg langt over den amerikanske presidenten.

At folk kan stemme på et pedo monster som har så mye makt at han ikke legger skjul på det offentlig engang er helt utrolig.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.