Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den kalde krigeren Stoltenberg angriper Russland

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/den-kalde-krigeren-stoltenberg-angriper-russland/

Avtalen om forbud mot mellomdistansevåpen, den såkalte INF-avtalen, er død. NATO-sjef Jens Stoltenberg legger hele ansvaret på Russland, men glemmer at han sjøl har vært en aktivist for utplassering av USAs missilbatterier langs Russlands vestgrense. INF-avtalen ble undertegnet av Ronald Reagan og Mikhail Gorbatsjov 8. desember 1987. 1. februar 2019 erklærte president Donald Trump og…

4 Likes

Noen som vet om han har besøkt Lille St-James?
Stoltenberg virker naiv nok til å gå i en slik felle, og ambisiøs nok til å la seg presse etterpå.

Dette er gammelt som arvesynden, men det er første gang det blir demonstert med hele verden som publikum.
Jeg anbefaler Withney Webb’s artikler på det sterkeste.
https://www.mintpressnews.com/blackmail-jeffrey-epstein-trump-mentor-reagan-era/260760/

2 Likes

Jeg så denne saken omtalt på TV i går. Saken ble omtalt på tre ulike TV-kanaler: NRK og TV2 og også dansk DR2 (Deadline-programmet som går hver kveld kl 22:30). Man skulle ikke tro at det dreide seg om samme sak. Mens NRK og norsk TV2 tilnærmet var rene propaganda sendinger hadde dansk DR2 i mye større grad en balansert fremstilling av saken verdig et demokrati. Men det er vel trolig slik at det er i Norge (og feks ikke i Danmark) at USA planlegger å bygge utskytningsramper for raketter, så da trenger man altså å bearbeide den norske befolkningen ekstra grundig.

6 Likes

Et nytt våpenkappløp betyr mange hundre milliarder dollar til de private eierne av den amerikanske krigsvåpen-industrien. Det er de som styrer USA, og det er de NATOs generalsekretær er salgsekretær for. At INF oppløses må ha vært det militær-industrielle kompleksets (MIC) målsetting fra begynnelsen av.

Hvem tjener på en kald krig? Hvem tjener mest på et nytt våpenkappløp med en ny generasjon mellom-distanse raketter? Raython spesielt, verdens største produsent av militære raketter. Som forøvrig fikk en av sine direktører utnevnt til forsvarsminister for sikkerhets skyld. Som etter tiltredelsen ivret, naturlig nok, at USA må satse mer på raketter(!).

Det forteller nok om at USA (MIC) hadde planlagt å bryte avtalen hele tiden. Deres MSM, som også norsk presse og NRK er en del av, har til oppgave å fremstille det som det er Russland som har skylden. Siden NATO land må betale for de nye rakettene som USA (MIC) vil plassere i alle europeiske NATO land, er det befolkningene i landene som må betale flere hundre milliarder til eierne av Raython og resten av krigsvåpen-industrien, som er meget fornøyd med sin salgsekretær. Bare les hvordan Esper roser ham i en tale i NATOs hovedkvarter i Brussel.

4 Likes

Det vil vel dryppe litt på Ammo og sånt også, antar jeg. Det er liksom i stedet for oljepenger, det.

1 Like