Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den grenseløse kynismen

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/den-grenselose-kynismen/

Av Eva Thomassen. Bistandsorganisasjonene rømmer Syria. Avsløringene om Leger uten grenser, Norsk Folkehjelp, CARE og  Redd Barna for å nevne noen NGOers egentlige agenda i Syria synliggjøres for hele verden i disse dager. De stikker når behovene for bistand er akutt. Terrorister her-opposisjon der. Kl.18:03 16.10.2019  tikket det inn en melding fra Leger uten grenser…

4 Likes

De er kapret av amerikansk dypstat i likhet med vestlige hovedstrømsmedia. Det er bare å boikotte dem med det samme! Regimeendrerne driter på draget med absolutt alt de gjør på om dagen, og alle som står i ledetog med dem vil måtte betale dyrt for de endeløse blunderne deres. Hele vesten er jo på dundrende vei nedover takket være denne idiotien. Vi må returnere til gode konservative verdier som maktfordeling og objektivitet.

2 Likes

Er det ikke påfallende stille fra regjeringen om situasjonen i Syria? De venter vel på nye instrukser fra USA/Nato

3 Likes

Jeg håper du Eva tar en prat med Oliver Stone - eller at han fanger opp dette og ditt arbeide snarlig en dag. Du har avslørt såpass mye av hesligheten omkring Syria, at dette fortjener å bli dokumentert. Den generasjonen som kommer etter vil kanskje forby våpen, og bygge et nytt og fredelig skolert verdenssamfunn - når de forstår galskapen som har rådet.

4 Likes

Tusen takk for den fantastiske dekningen av Syria krigen Eva T :slight_smile:

Folk flest skjønner ikke helt hvor stort dette er, planen til dypstaten var å bombe frem terroristene til makten i Libya, så skulle samme folk sendes inn i Syria og så videre til Iran med samme argument at Iran angriper sitt eget folk. Etter det ville terroristene, eller vesten proxy armeer som det egentlig er blitt sendt inn i Russland.

Nå står de fortsatt i Libya der de var i 2011, mao så har dypstaten blitt satt 10 år tilbake og uten utsikter til å ta Syria, Russland og Iran.

Mao så burde vi feire 1 år til ende, dette er virkelig stort, samme med media, folk flest skjønner nå at de er i lommen på dypstaten og vil aldri fortelle deg mer enn det dem vil du skal vite og ikke noe mer.

Syria har hatt strenge sanksjoner mot seg, men ikke Kurderne så nå får Syria tilgang til kreftmedisin for barn, regner med de dødelige sanksjonene blir opphevet nå, blir for dumt at halve landet har sanksjoner, men ikke den delen de har fått tilbake av Kurderne eller den delen Al Qaeda kontrollerer som Idlib.

MSN pøser ut fake news og vi ler, i gårsdagen reportasje på TV2 ble det rapportert i hovedsaken at Russland hadde tatt over US baser i Syria og det ble lagt frem som om Russland hadde vunnet WW3 av CIA agentene Bogen og Jørgensen. RUSSLAND HADDE TATT AMERIKANSKE MILITÆRLEIRER, TRUMP MÅ GÅ der de de viste en “Russisk soldat” som faktisk bare var en helt vanlig journalist.

Russian war correspondent Oleg Blokhin: : “CNNs Clarissa Ward is a dumb sheep”

3 Likes

Det er på tide at norske politiske myndigheter, bistandsorganisasjoner og medier erkjenner at regime-endringspolitikken overfor Syria har vært, og er et katastrofalt feilgrep. Det er på høy tid å innse, og ta konsekvensene av at 13,5 milliarder norske kroner har vært brukt på å støtte dem som nå sitter igjen i en terrorist-enklave i Idlib – islamistene som uten demokratiske spilleregler har prøvd å velte Syrias lovlig valgte regjering. Er det ikke også på tide å ta konsekvensen av at de uhyrlige, økonomiske sanksjonene som Norge lydig har fulgt opp, utgjør en form for økonomisk krigføring som påfører det syriske folk like store lidelser som konvensjonell krigføring? Men bevares - selv konvensjonell krigføring har man i de senere år kunnet iverksette i Norge uten behandling i folkevalgte organer. Det norske forsvaret følte seg for eksempel så truet av innenrikspolitiske forhold i Libya at man var nødt til å bombe landet, uten FN-mandat. Trusselen fra Nord-Afrika må ha vært så overhengende at kongeriket Norge med stor iver bidro til å forvandle den mest velstående nasjonen i Nord-Afrika til et helvete på jord. Nato-sjef Stoltenberg har siden uttalt at han ville ha gjort det samme om igjen – åpenbart basert på en særegen forestilling om at en grotesk feil blir rett dersom man gjentar den… Norge har, med fanebærere som Egeland og Barth Eide, ført en amerikansk krig om dominans i Midt-Østen til et punkt der USA selv trekker fingrene ut av glørne. Norge kan med fordel gjøre det samme. Det er på tide.

3 Likes