Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den franske oppstanden: Revolusjon eller tilfrosset konflikt?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/den-franske-oppstanden-revolusjon-eller-tilfrosset-konflikt/

Denne konflikten dreier seg i hovedsak om politikk som prioriterer finansmarkedenes grådige krav foran folks behov, skriver Diana Johnstone. Av Diana Johnstone. Folket er sint på regjeringen. Hvor? Omtrent overalt i verden. Så hva gjør de pågående streikene i Frankrike så spesielle? Ingenting, kanskje, bortsett fra en viss forventning, basert på historien, om at franske…

5 Likes

Hadde alle franskmenn stått samlet og lagt ned jobben så hadde slaget vært vunnet på 1 time., isteden tar noen hundre tusen til gatene helg etter helg og blir gasset helg etter helg til helsen er helt ødelagt og Macrons problem er borte.

En global generalstreik der folket står samlet mot eliten i noen timer så vil BlackRock bli redusert til Blackdust og menneskeheten vil få friheten og jorden tilbake.

Hvorfor gjøre ting så komplisert ?

Med å komplisere å bruke fremmedord og Orwellsk nytale så får bare vanlige folk vondt i hodet.

Husk at man får ikke konfekt av å pakke dritt inn i sølvpapir, det er forsatt dritt.

Gjør ting enkelt, eliten er våre fiender og vi må ta dem ut ellers er løpet kjørt for menneskeheten, det gjøres på noen timer med global generalstreik, da er det over og vi menneskeheten har vunnet. :slight_smile:

Alle skjønner at eliten ikke har noen planer om å ta oppvasken selv, føre sine egne privatfly, biler og båter, lage sin egen mat, bære sine egne golfkøller, knyte egne sko osv … Noen timer uten oss så sulter de i hel med hendene i brødskoffen.

Det er først om 10-15 når teknologien er kommet så langt at de kan lage roboter som lager nye roboter at vi blir overflødige og de faser oss ut i historiens største folkemord.

And dying in your beds many years from now, would you be willing to trade all the days from this day to that for one chance, just one chance to come back here and tell our enemies that they may take our lives, but they’ll never take our freedom!!!

4 Likes

Men nok av folket stoler ikke på at sosialistene faktisk vil deres beste, så det skjer 100% sikkert ikke før den sosialistiske eliten er borte.

Folket vil oftest ha en konservativ sosialpolitikk + en sosial økonomisk politikk, men valgene de får er radikal sosialpolitikk + sosial økonomisk politikk eller en konservativ sosialpolitikk + en kapitalistiskl økonomisk politikk.

At vanlige folk ønsker at deres familie, levemåte og lokalmiljø skal bevares, burde ikke sjokkere noen.

Jobber du som påvirkningsagent for eliten ?

Vi trenger bare å dele jorden likt med alle som bor her på kloden, i dag blir du formet og hjernevasket litt etter litt til å tro vi trenger eliten siden eliten styrer og kontrollerer alle informasjonskanaler.

Som jens C Hauge og Håkon Lie sa da de kuppet alle medier i Norge i 1948, den som kontrollerer informasjonen ut til folket kontrollerer også folket.

Derfor mener mange at det er fint at en mann eier mer enn 5 milliarder andre til sammen.

Enten jobber du for eliten og mot folket eller så er du mot eliten og for folket. Så enkelt er det.

Så enten blir menneskeheten utryddet eller må folk må stå samlet mot eliten, ikke forsvare sine fremtidige drapsmenn.

Folk som kverulerer på andres kommentarer jobber for eliten og mot menneskeheten.

Alle negative folk har et problem til alle løsninger :wink:

3 Likes

Dere får holde på usensurert, da dere ikke er noen trussel, mens eliten jobber hard for å få slike som meg sensurert.

before%20after

Og der har andre en stor del av forklaringen til hvorfor folket ikke stemmer på de radikale, selv om du ikke ser det.

Så mye fine ord du har lært deg Rune. :slight_smile:

Kan du ikke bare skrive kommentarer som andre istedenfor å legge deg opp i hva andre skriver ?

Jeg pleier å poste et par hundre kommentarer over hele WWW, jeg har ikke tid til å bli hengende fast i en hengemyr i evighets debatter med folk som ikke forstår.

Alle disse begrepene kommunisme, kapitalisme, sosialisme osv osv er laget av eliten for å kontrollere oss og for å berike seg selv.

Vi må bort fra alt dette og over til et nytt fremtidsrettet system uten penger, da faller slaveriet fra hverandre av seg selv.

Det vi trenger istedenfor penger er å handle med tid, da er det ingen som kan plyndre andre lenger, du betaler 2 timer av din egen tid i bytte mot 10 brød og 5 fisk eller 10 000 timer for et hus osv.

Da er det kun de arbeidsnarkomane som vil ha litt mer enn andre, de syke og svake, barn og eldre skal så klart hjelpes med at istedenfor skatt så betaler alle arbeidsføre med 1, 2, 3, 4… timer samfunnstjeneste hver til samfunnet noen dager i uken.

Det er slik det kommer til å bli i fremtiden, men jo lengre tid det går før folk våkner opp av grådighet psykosen eliten har sett dem i jo lengre tid vil det ta.

Dermed så er eliten borte, Rothchilds vil ikke ha mer luksus enn det bestemor har og du kan ta en kaffe med han på kafe.

I Afrika så hadde de en løpe konkurranse med 25 barn, den som vant ville få et brød i premie, de som skjedde var at alle passet på å komme i mål samtidig og da de ble spurt hvorfor etterpå så svarte han ene: Hvordan i all verden kan jeg bli glad over å vinne når de andre 24 blir lei seg og sultne ? Alle for en, en for alle.
Et konkurranse system er destruktivt for samfunnet, det det bare kaper bare kaos, misunnelse og elendighet.

Det finnes 2 typer mennesker, de destruktive som river ned det andre har bygget opp som militæret til eliten som sprenger i filler verden mens ekte mennesker bygger verden opp.

Husk vi er alle ett samme hvem rase, religion og ideologier vi tilhører, vi har alle som en samme fiende og det er eliten som vil ta eierskap på alt og oss alle.

Se litt positivt på verden og smil, det går rette veien, vi må bare over noen bumper først og få folk til å tenke ut av boksen eliten ha satt oss i og rive noen murer. :slight_smile:

Vi trenger ikke store fjell med lover, paragrafer og direktiver som eliten har laget for å bruke mot oss, eneste vi trenger er denne loven her.

Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.
Kardemommeloven.

Ha en fin dag videre så snakkes vi i morgen. :slight_smile:

3 Likes

Runeulv er livredd for alt som i hans munn smaker av sosialisme, uten at han vet mer om det, enn han har lært på 4chan.
Jeg hadde det samme problemet da jeg var ung, bare med andre ismer.

2 Likes

Det er nok mer hva jeg har lært 4chan. :slight_smile:

simple%20farmer

Det er av Robert Whitaker jeg har lært ting først og fremst.

http://www.whitakeronline.org/blog/

Han er x-CIA, og så får dere bare lage en konspirasjon av det.

Det er slikt idioti jeg ikke fikser, og det gjør ikke vanlige folk heller.
divershitty

Han er kosher på Google, ser jeg…

2 Likes

Robert Whitaker er et vanlig navn, så at det finnes jøder som heter det samme er nok sant.

Old Bob kom fra en sørstatsfamile, og mannen som kom opp med pro-hvit, anti-hvit og hvitt folkemord termenologien, og det sentrale her for meg var at han hadde prøvd det ut selv i åresvis, før han skulle ha andre til å gjøre det samme.

Nå fikk det ikke bein å gå på før /pol/ begynte å benytte terminologien i 2013, og oppdaterte den med cuck-memet som et synonym for de hvite anti-hvite , men Old Bob var alså opphavsmannen. Han er død nå, men han rakk å oppleve at “memene hans ble virale” på internetspråk.

Forøvrig så ble opphavsmannen til “det store folkebyttet” memet akkurat dømt til to måneder fengsel i Frankrike.

Folket har ingen kontroll, men folket har heller ennå ingen ambisjoner om å ta kontroll. Derfor er oppstandene i Frankrike sånn jeg ser det ingen revolusjonær tilstand. Det er bare uorden og misnøye med overklassens kontroll, ikke et krav om regime-endring.

Overklassen kan da forholdvis enkelt trekke tilbake Europas sosiale privilegier, strukturtilpasse Europa og utnytte arbeidskrafta her omtrent sånn de ønsker. Folket er fortsatt oppsplittet og maktesløse, og selv de som protesterer vet ikke akkurat hva de vil. Var det et noen kroner mindre i bomavgift?

Dersom folket innser at de trenger kontroll over økonomien dersom de skal ha kontroll over samfunnet ellers, da kan dette bli til en folkelig revolusjon.

Fortsatt er folket såpass hemmet, med innlært hjelpeløshet, at en slik revolusjon er et stykke unna. Da ønsker ikke folket å forene seg, men vil fortsette å jobbe for overklassen. Runeulv i denne tråden er et godt eksempel på en sånn «Agent Smith». Han vet trolig ikke selv at han er agent.

Spørsmålet er når arbeiderklassen og folk flest forstår at folk trenger likeverdig kontroll over kapitalen.

2 Likes

Så det er derfor eliten bruker veldig mye ressurser på å stenge oss ned?

bans%20not%20enough

Kanskje det ja. Mange av nasjonalistene er jo også så virkelighetsfjerne at de uansett vil legge skylden på sosialistene og rette sin aggresjons-kraft den veien. Nasjonalistene vil aldri ta overklassen som faktisk bestemmer dette.

Dette fungerer da litt som ’alternativ axii’ i Witcher 3, der du kontrollerer en fiende og får ham til å angripe sine kamerater.

Dere er også enkle å ta, gitt all anti-nasjonal propaganda etter andre verdenskrig. Dere fungerer som brukbart argument for å innføre strengere kontroll. Litt på samme måte som islamistiske terror-angrep er nyttige som argument, enten for strengere kontroll innad eller for aggresjon og angrep på andre land.

Sensuren rammer derimot alle, også sosialister og alle alternative. Dersom du leser Steigan.no skulle du vite dette. Omleggingen av algoritmene på de store plattformene er særlig tydelige siste fem år, og normalt finner du nå nær sagt bare overklassens propagandakanaler, dersom du søker på saker.

Overklassen vet også, med Trump, at nasjonalisme-kortet kan brukes for kontroll. «Forandring», «Folkets mann», «Anti-establishment», «MAGA»… Å kødde med dere nasjonalister fungerer utmerket og er helt ufarlig for overklassen. Litt som riksrett-skuespillet mot Trump nå er igang, uten at mannen blir tatt for virkelige imperialistiske terror-forbrytelser. Trump FRAMSTÅR som alternativ.

Jeg tror forresten du er her fordi du egentlig vet at sosialisme, folkelig kontroll over kapitalen, er en forutsetning for nasjonal selvkontroll.

2 Likes

Du har så konspiranoia og tilpasser terenget så mye etter kartet, at det er helt vondt.

paris

Det er sosialister og jøder som har stått i første rekke for å få pro-hvite sensurert, deplatformet og jobbet for at de skal miste jobben.

Du kan godt si at dette ikke er ekte sosialister, men de kaller seg nå en gang det, og det er de som folket ser at hyler på sensur, så det er sosialister som får skylda.

white%20left

Det er jo eliten som står bak dem. Bare ta en nærmere titt på Tommy Robinson, Pamela Geller, Miff osv. All roads lead to…gjett hvor :shushing_face: men ikke si det høyt for det ville vært antisemittisme.

1 Like

Er han jøde?
Det kan forklare logikken, eller manglen på den. Han sitter på et kontinent han ikke kommer fra, for svarte.

Nå leker du dum igjen, men nei, han var ikke jøde.

Apropos Trump :


(Det første klippet )
2 Likes