Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den europeiske eliten gruer seg til hva 2019 kan bringe

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/den-europeiske-eliten-gruer-seg-til-hva-2019-kan-bringe/

Emmanuel Macrons fall fra de store høyder ved presidentvalget i 2017 til å bli en av de mest upopulære presidentene i Frankrike noensinne kan stå som symbol på situasjonen i hele EU. I 2010 sto EU samlet om å knuse Hellas og legge landet i finanskapitalens slavelenker. I 2015 la EUs presidenter fram en plam…

3 Likes

Det er provoserende når overklassen reddet bankene ved å blåse opp boligprisene gennom innvandring og null-rente politikk, når resultatet blir at den hjemlige arbeiderklassen aldri klarer å spare opp nok penger til å kjøpe et hus hvor de kan stifte familie.

3 Likes

Det er jo en trøst at de knapt har mer kontroll, enn oss vanlige stakkarer. Eller kanskje ikke.

1 Like

Det er ikkje til å begripe at det alltid er finanskapitalen, og ikkje kapitalen som heilskap, som blir klandra for alle problem. NB! Finanskapital er ifølgje Lenin samansmeltinga av industrikapital og finanskapital. Det var slik antisemittane heldt på i 20- og 30-åra i Tyskland. Det var industrikapitalistane som først og fremst finansierte Hitlers parti frå slutten av 20-talet, ikkje bankkapitalen, som ifølgje mytane var styrt av jødane.
Jon Langdal.

2 Likes

Makron møter ungdom som irettesettes.
2 Likes

Og der fikk vi beviset på at fyren er autist. Du kan ikke bare komme her å bryte reglene. NB. Om du er afro-amerikaner så sier regelen at de kan bryte sosiale regler, og da ender vi opp med slikt som dette uten at det reageres:

1 Like