Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den eksplosive gassledninga i Middelhavet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/den-eksplosive-gassledninga-i-middelhavet/

USA vil ha israelsk gass til Europa for å stanse Nord Stream 2 og Russland. Av Manlio Dinucci. I det østlige Middelhavet er det blitt oppdaget store felter med naturgass. Det vil nå komme en bitter diskusjon om definisjonen rundt de eksklusive økonomiske soner opp til 200 miles fra kysten, Hvert av landene som ligger…

2 Likes

Kan Gulf-statene også melde seg på her?:

https://en.globes.co.il/en/article-israel-to-propose-saudi-israel-oil-pipeline-1001343034

Det er litt underlig å se hvor viktige de fossile brenslene fortsatt er, i dette tilfellet gass, i en verden og kanskje særlig Europa som erklærer både titt og ofte at man skal kvitte seg med dem.

Jeg forstår at du mener det retorisk, men det er egentlig ikke rart, da alle som har satt seg inn i saken, og som ikke er klimahysteriker, forstår at vind og sol ikke kan dekke opp for atomkraft og hydrokarboner.

For min del kan de bare holde på med å lure den vestlige befolkningen, da jo mer lureri makta begår, jo enklere er det å få folket til å miste tilliten til dem, og den tilliten er Vesten avhengig av om de skal vinne den nye kalde krigen.

1 Like

Nettopp, det burde være innlysende i alle fall for de som skal ta avgjørelsene. Man burde kunne forvente at de satte seg mer inn i saken(e). Men ideologi trumfer både fysikk og økonomi bl.annet. Vindkraft er ikke engang det verste, solpaneler på våre breddegrader, frakt av bioenergi over Atlanteren og bruk av palmeolje fra Asia er hakket verre.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.