Nyheter MDTV Forum Om Doner

Den britiske regjeringa tegnet kjempekontrakt for koronakampanje tre uker før lockdown

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/den-britiske-regjeringa-tegnet-kjempekontrakt-for-koronakampanje-tre-uker-for-lockdown/

Den britiske regjeringa inngikk en avtale verdt opp til £ 119 millioner, eller 1,45 milliarder norske kroner, med et av verdens største markedsføringsselskaper for en covid-kampanje tre uker før landet gikk inn i en nasjonal lockdown, viser offisielle arkiver. Dette skriver avisa The Telegraph.Kabinettkontoret, som ledes av statsministeren, signerte kontrakten med den Londonbaserte OMD Group,…

3 Likes

De visste jo at det ikke ville bli populært, så det er ikke noe rart. Selvfølgelig burde de ha stengt ned allerede da, men da ville enda færre ha blitt sjuke, og Steigan hadde fått bekreftet at hele greia var overdrevet.

Det er fortsatt gøy å ta det alvorlig - nå har offiserer i Bardu blitt smittet. Og de har vært på fest.
Den sorte minks fest. Koronaen bringer mye rart fram i dagen.

1 Like

Klart plandemien var planlagt i lang, lang tid.

Millioner av leger og andre eksperter i verden bekrefter det nå.

http://tapnewswire.com/2020/09/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order/

1 Like

Om de ikke hadde visst hvilken vei det gikk tre uker før lockdown, så hadde de vært inkompetente. Spørsmålet var heller ikke om det skulle bli lockdown eller ikke, da det opprinnelige målet var å flate ut kurven, og smitte alle i et kontrollert tempo, noe som innebar en lockdown om korona spredde seg for fort.

Hadde man først en lockdown, så kunne man nok også klare å stoppe spredningen, hvilket ble den strategien de fleste industrialiserte land valgte.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.