Nyheter MDTV Forum Om Doner

Demokraturets fristelser

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/demokraturets-fristelser/

Oppslutningen om sjokkterapier tar gjerne form av en klokkekurve. Av Jan Herdal. Ifølge rådene som gjaldt fram til 15. mai skulle barna alltid vaske hendene før de dro hjemmefra, når de kom til skole/SFO, etter hosting og nysing, etter toalettbesøk, før og etter måltider og etter at de kom inn fra uteaktivitet, samt ved synlig…

3 Likes

Du burde ta deg en kveld å lese gjennom noen barneverns-saker. De er fulle av slikt.
Nå får vi se om de bare var pilot-prosjekter.

1 Like

Hoved-problemet med vestlig ’offentlig ordskifte’/MSM/’nyhetene’ er jo at analyse holdes systematisk vekk. Media har heller en rolle for å bestemme hva folk skal tenke.

Ifølge media er man konspiratorisk dersom en tror noe annet enn at viruset kommer fra Kina, og fiskemarkedet i Wuhan. Det til tross for at de aller første tilfellene i Kina faktisk ikke har epidemilogisk tilknyting til markedet, at mange fler i USA/Europa har viruset enn i Asia, at typen i USA er mer original (nærmere flaggermus-typen) enn den i Kina, at det nå kommer fram dokumentasjon på tilfelle i Frankrike fra 2019 som ikke har tilknyting til Kina, at virkelig testing i Europa og USA ikke startet før i slutten av mars 2020 etc…

Saklig analyse i media er ikke mulig, særlig fordi alt er geopolitikk og krig mot Kina-Russland. Ønske om mer kontroll, f eks med Microsoft datamerking av alle, kan også spille inn.

Sånn jeg ser det er dette likevel et svært farlig virus, med høy dødelighet og høy smittefare.

Kina er det landet som aller best har beskyttet befolkningen mot dette viruset. Syke der er nå nede i under hundre. USA har til sammenligning over 1,2 millioner fortsatt bekreftede syke med viruset og snart 100 000 døde. Sverige har omtrent like mange døde av dette viruset som Kina, med bare 1/140 av befolkningsstørrelse. Nord-Korea har trolig lite eller ingen smitte, da de sperret landet samtidig som Wuhan ble sperret 23. januar 2020. (Slik mange andre også burde gjort)

Jeg tror ikke vasking av hendene er det helt store helseproblemet i denne sammenhengen. Bruk av fuktighetskrem er kanskje lurt.

Vesten tenker å lette på tiltakene av økonomiske årsaker, selv om en ikke har kontroll på smitten.

En stor forskjell på Kina og Europa/USA er at folket har større tillit til Kommunistpartiet. I motsetning til i vesten der politikere og media og korporasjonene alle jobber for overklassen.

Jeg vet ikke om vasking av hendene og andre tiltak akkurat er «drakoniske», men Kommunistpartiet i Kina gjør dette langt bedre enn vestlige oligarkiet/demokraturet. Med større tyngde, med befolkningens støtte, og med langt bedre kontroll og med mye bedre resultater.

Du er klar over at man må ha helseforsikring og bedrive pensjonssparing i Kina? Akkurat som i USA.

2 Likes

Elendig propagandavideo som åpenbart ikke er interessert i sak, men å angripe Kina. Det er jobben til slike troll. Er det din jobb også?

Akkurat som i USA? Det er ikke sant. Dette er heller ikke relevant til saken. Provoserende løgner og usaklig avsporing er typisk for troll.

Universal health coverage and health reform in China

Universal health coverage (UHC) is a vision where all people and communities have access to quality health services where and when they need them, without suffering financial hardship. It includes the full spectrum of services needed throughout life—from health promotion to prevention, treatment, rehabilitation, and palliative care—and is best based on a strong primary health care system.

The concept of UHC is much in line with the goal of China’s Health Reform since 2009, which aims to provide establish a universal basic health care system providing safe, effective, convenient and affordable health services to all by 2020.

“prevention” = i praksis tren mere og slutt å røyke er budskapet.
“palliative care” = man prøver ikke å helbrede folk
“treatment” = Alt som er kronisk defineres som “kan ikke kureres”

80-90% i Norge er behandling som ikke kurerer. Forferdelig. Man må reise til India eller noe slik for å bli helbredet.
Systemet er basert på at legen diagnostiserer, så får man status som syk, så får man sykepenger.
Diagnose som “dement” betyr null behandling. Legen vil ikke si noe som helst om hvorfor eller hvilken kost de skal holde seg unna. Det er ingen patentmedisin angående demens. Inderne er garantert mye bedre på gikt (smertestillende i Norge) og demens (inderne har kosttilskudd for hukommelse).

De som bare gjør som legen forteller får et problem når de er 60-70 år. De som er bevisst lever 10 år lengre - uten smerter. Når man er 60-70 år er man satt på 4-6 forskjellige medisiner av legen. Komplekse sykdommer som anoreksia blir dødelig etter mye nok irrelevant “medisin mot anoreksia” (medisin mot underernæring)

Og det er det der ment å bevise? Hvem betaler den fyren, tror du?
Serpentza her en back-katalog som beviser hans selvstendighet. Ikke like lett å få øye på det i dine eksemplarer.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.