Nyheter MDTV Forum Om Doner

«Defender 2020»: NATO-makter truer Russland med krig

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/defender-2020-nato-makter-truer-russland-med-krig/

Av Gregor Link. Det kommende året vil væpnede styrker fra 17 NATO-stater, inkludert USA og Tyskland, gjennomføre manøvrene «Defender 2020». Med den største militære utplasseringen i Europa på 25 år, forbereder den vestlige militæralliansen seg for en krig mot atommakten Russland, som på sin side gjennomfører egne massive militærmanøvrer. Deette er et utdrag av en…

2 Likes

Nytale. Defender = Attacker.

1 Like

Hvem er forsvarsminister i Tyskland og hvem er EUs nye president?
Et eneste navn dukker opp: Ursula von der Leyen

Ursula Gertrud von der Leyen (født Albrecht 8. oktober 1958 i Ixelles/Elsene i Brussel i Belgia) er en tysk politiker (CDU) og lege. Hun var fra 2013 til 2019 Tysklands forsvarsminister, fra 2009 til 2013 minister for arbeid og sosialvesen og fra 2005 til 2009 familieminister. Von der Leyen tiltrer som Europakommisjonens president (Von der Leyen-kommisjonen) 1. november 2019.

Det beste for den globale storkapitalen er at Putin går av, og etterfølgeren åpner Russlands økonomi for Vesten, så Wall Street bankkartellene kan fortsette plyndringen av Russland som de var godt i gang med under Jeltsin. Den massive militære beleiringen av Russland med krigs-retorikk har hatt to hensikter, gi de private eierne av den amerikanske krigsvåpen-industrien flere hundre milliarder dollar i profitt i året, og presse Putin til å gå av.

Russlands veldige naturressurser vil den globale storkapitalen ha eierskap til, og med kontroll over Russland kan de isolere Kina. Faller Russland til NWO, er det ikke sannsynlig at Kina kan stå imot, og da er det ingenting som kan stoppe New World Orders overtakelse av hele verden.

2 Likes

USA RUSSLAND konflikten.Hvorfor er det spenninger mellom landene, hvorfor er de både venner og mest fiender. Hvorfor skal vi frykte de.
Svaret er: Det er en delvis konstruert konflikt for å holde en av verdens største maskineri i gang, militær industrien med alle millioner av ansatte i jobb(sysselsetting) På begge sider. Er det ingen konflikt å frykte, så lages den. Den brukes også til å skremme vannet og krige mot andre mindre land. Så dette tjener mange formål :slight_smile:

1 Like

Det mener Antony C Sutton også.

2 Likes

Ikke som operasjon Paperclip, eller Fishbowl, eller Highjump. Eller project monarch

Kan hun være begge deler?

Storkapitalen har andre mål - de vil til Kina. Kinas samfunns-system er ideelt for monopol-kapitalister.

“Til tross for voksende transatlantiske konflikter, leder den tyske regjeringen an i krigen mot Russland. Tysk imperialisme forfølger sine egne militære interesser”.

Hvordan definerer artikkelforfatteren tysk imperialisme? Og på hvilket grunnlag skriver han “Tysklands krig mot Russland”.
La en ting være klart: Natos intensivering av øvelser skyldes ene og alene frykten for at Russland kan gå inn i Baltikum, på samme måte som de gikk inn i Donbas og Krim, Abkasia og syd-Ossetia. Det burde vel være innlysende for de fleste, basert på historisk kunnskap og sunn logikk.

Præcist. Og USA-lakajen, Medvedev, der solgte Libyen til Nato i 2011, står på spring til at overtage som Putin´s efterfølger.

1 Like

Hun er vel avgående forsvarsminister og påtroppende EU-president.

Mange musikere, ett orkester, samme stykke musikk.

Denne kommentaren kan illustreres som en paraply for graving :

Fra videoen “Sustania 100”
http://www.bing.com/videos/search?q=sustania+&&view=detail&mid=D140810DEE8DA052078AD140810DEE8DA052078A&&FORM=VRDGAR
Gro HB helt i starten,0.25 og fra 2. 30 ser man Arnold Swartzenegger som inviterte klima Greta.

Dette er altså samme agenda som startet i Afrika med Ian Player, en venn av Rotschild, ( At han var en venn, fant jeg i en Rotschild biografi, der jeg for første gang kom over det navnet.Tror den het Edmund De Rothschild: A Gilt-Edged Life: A Memoir ) og en historie om en fæl slange , en svart mamba :
https://www.wild.org/who-we-are/history/ se dessuten Maurice Strong og GHB på 1987 foto på timeline.
https://www.wild.org/wild-congress/4wwc/ Denne deltakelsen står også i Regjeringens arkiver under hennes andre regjering.

Reece Komiteens Norman Dodd sa i et intervju :

Dodd: Rowan Gaither was, at that time, President of the Ford Foundation. Mr. Gaither had sent for me, when I found it convenient to be in New York. He asked me to call upon him at his office, which I did.

Upon arrival, after a few amenities, Mr. Gaither said, “Mr. Dodd, we have asked you to come up here today, because we thought that, possibly, off the record, you would tell us why the Congress is interested in the activities of foundations such as ourselves.”

And, before I could think of how I would reply to that statement, Mr. Gaither then went on, and voluntarily stated, “Mr. Dodd, all of us who have a hand in the making of policies here, have had experience either with the OSS during the war, or with European economic administration after the war. We have had experience operating under directives. The directives emanate, and did emanate, from the White House. Now, we still operate under just such directives. Would you like to know what the substance of these directives is?”

I said, “Yes, Mr. Gaither, I would like very much to know.” Whereupon, he made this statement to me, “Mr. Dodd, we are here to operate in response to similar directives, the substance of which is that we shall use our grant-making power so to alter life in the United States, that it can be comfortably merged with the Soviet Union.”
http://www.supremelaw.org/authors/dodd/interview.htm

Lederen for CFR , Richard Haas sa for en del år siden :

“The United States unipolar moment is over.International relations in the twenty-first century will be defined by nonpolarity.Power will be diffuse rather than consentrated, and the influence of nationstates will decline as that of non-state actors increases.”
s.374 True Story of the Bilderberg group, Daniel Estulin.

Tenkningen er grønn, dvs kobling miljø og profitt, tenkningen er blitt verdensborger- tankegang, der klimaproblemene / store problemer er byggesteiner som brukes til å forsvare en global agenda, og der man lar pengene gå til EU programmer, som EU krever gjennom EØS avtalen for å gi tilgang til det indre markedet.
EU er ikke bare tenkt å være en markedsplass, men også ha egen hær, som Macron snakket om https://steigan.no/2018/11/macron-vi-trenger-en-europeisk-haer-for-a-forsvare-oss-mot-kina-russland-og-usa

Man ser en annen agenda bak “skyene” der Erna ( H ) og Støre (AP) samarbeider i forum som European council on foreign relations, der de norske medlemmene er :

Leiv Lunde** - Senior Asia Advisor, Ministry of Foreign Affairs
Erna Solberg** - Prime Minister of Norway
Ine Eriksen Søreide** - Minister of Foreign Affairs
Jonas Gahr Støre** - Leader of the Labour Party; former Minister of Foreign Affairs
Ulf Sverdrup** - Director, Norwegian Institute of International Affairs (NUPI)
Henrik Thune** - Director, Norwegian Center for Conflict Resolution (NOREF)
https://www.ecfr.eu/council ( se council, list of members, Norway)

Nevner også at Erna er lederen for FNs pådrivergruppe for bærekraftsmålene.

Non state actors, da tenker jeg på at man finner både Siv Jensen og Erna, og Jens Stoltenberg blandt Bilderberg gjestene, så David Rockefellers Bilderberg ( han startet en diskusjonsgruppe aller først i følge Kissinger, se my friend David Rockeeller ) er nok en slik “non state actor,” .
Det som regjeringen holder på med, er å bygge EU, gjennom penger til EU programmer, dvs midler gjennom EØS / EEA Norway grants, der klima agendaen er høyt prioritert og veikartet til er agenda 2030
Polen er det landet som får mest.
https://eeagrants.org/topics-programmes

På regjeringens sider kan man lese :

2030-agendaen og FNs bærekraftsmål representerer et globalt veikart for nasjonale og internasjonale tiltak som tar sikte på å utrydde ekstrem fattigdom, sikre inkluderende bærekraftig utvikling og fremme velstand, fred og rettferdighet for alle.
Sammen med Addis Abeba Action Agenda for finansiering av utvikling og Paris-avtalen fra 2015 utgjør den et knippe globale rammeverk for politisk handling tuftet på internasjonalt samarbeid og partnerskap for bærekraftig utvikling.

Her kan man se regjeringens “timeline”

samtidig som man vet at dette er det som Gro Harlem Brundtland var opptatt av, som man ser i filmen Sustania 100, som også handler om det samme som kalles det grønne skiftet, der Arnold Swartzenegger deltok, samme mann som inviterte Klima Greta .

https://www.bing.com/videos/search?q=arnold+schwarzenegger+greta+thunberg&&view=detail&mid=FD3ADA610E1EC9013BD7FD3ADA610E1EC9013BD7&&FORM=VDRVRV

Man kan også tenke på aktører som globalistiske NGOer som Open Society og skattefrie stiftelser som Rockefeller foundation , Carnegie Endowment for International Peace, og Ford Foundation der midlene går ut til å fremme en internasjonal agenda.

2 Likes

Jeg finner det mistenkelig at Putin og Medevev veksler slik. Det er litt sånn bad cop/good cop preg over det.


hvem sponset saakashvili?
Hvem tilrettela for og støttet statskuppet i ukraina?
Hvor mange land og områder har USA invadert i det samme tidsrommet?
Å fremstille det som om Nato er de «gode» og Russland de «onde» blir veldig svart hvitt og hjelper kun de kreftene som ønsker økt konfliktnivå.

2 Likes

Du skal ikke være noen “kløpper” på historiske fakta for å forstå hvem som er agressor i Donbas og hvem som har okkupert Krim, Abkhasia og South Ossetia.

Allikevel så finner du det vanskelig å få overblikket :slight_smile:

Edit: Det som undrer meg er at du har evnen til å forstå at Ukrainas historie er mer sammensatt en Steigan sin bolsjevik apologet versjon av historien, men du greier ikke å få Russland sin historie til å bli noe annet en en enkel primitiv etterligning av 70 år med billig propaganda.

Poenget mitt om det var vanskelig å forstå er at når det kommer til denne spesifikke delen av vår historie så anser jeg deg og Steigan for hver deres side av samme anus.

Som skulle gjøre Erlend til skrukken om jeg ikke har bommet fullstendig :slight_smile:

1 Like

Det jeg mente å fremføre, er det enkle faktum at Russland annektere Krim i 2014. Det jeg videre refererer til (som hele verden minus Russland mener) er at det er Russland som har angrepet Ukraina i Donbas. Dette har jo allerede begynt å sive inn i historiebøkene. Derimot mener jeg ikke at Russland i dag er en billig kopi av Sovjetunionens agering. Selv om vesten karikerer Putin som Russlands sterke mann, er det underliggende politiske bilde langt mer nyansert (selv om bloggere som Nistad og Steigan prøver å skape glansbilder av sin helt :-).

1 Like