Nyheter MDTV Forum Om Doner

De to koreanske lederne fortsetter arbeidet for fred

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/05/de-to-koreanske-lederne-fortsetter-arbeidet-for-fred/

Til tross for at USAs president Donald Trump har avlyst sitt annonserte møte med Nord-Koreas leder Kim Jong-un fortsetter de to koreanske lederne sitt arbeid for fred på den koreanske halvøya. På oppfordring fra Kim Jong-un møttes de to igjen i den demilitariserte sonen 26. mai 2018 i et overraskende møte som varte i to…

3 Likes

Før i tiden kunne USA begrunne sin militære tilstedeværelse i Syd-Korea med at denne tilstedeværelse var helt nødvendig for å forhindre at Nord-Korea (med støtte fra Kina og Sovjet) kunne invadere og okkupere Syd-Korea. Over tid har slike argumenter fått stadig mindre betydning. USAs militære tilstedeværelse fremstår stadig mer som å være rettet inn mot Kina og også være rettet inn mot regimeskifte i Nord-Korea koste hva det koste vil i tap av menneskeliv. USA har havnet opp med en slags form for Mad Max politikk.

1 Like

Det må være veldig dumme mennesker som sitter i tenketankene til djupstaten. Dummere enn jeg egntlig ante før. Hvis de tror at de kan endre oponionen i land som Venezuela, Myanmar, Syria eller Nord-korea, det siste basert på opplysninger over flere tiår fra vestlig presse om at folket hater lederen. Folk blir mer og mer solidarisk etter hvert som noen avslører disse bløffene som omhandler den “slemme diktatoren”. Den eneste her hjemme som ennnå tror på at han er slem er vel Trine Schei Grande. Hun som baserer føleripolitikken etter oppslag i Aftenposten. Og, tilbake til Kim. Dere kan godt google historien om da han angivelig torturerte og drepte sin tidligere kjæreste. Da hun dukket opp i rampelyset igjen noen år senere ble det helt stille om saken i de vestlige søppelpressene. Jeg savner stoff om Tommy R.

2 Likes

‘Tenketank’ = oxymoron; Hva med å tenke UTENFOR boksen? . . . . . . .