Nyheter MDTV Forum Om Doner

«De sorte IS-brudene»


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/03/de-sorte-is-brudene/

Av Eva Thomassen De «sorte IS- brudene» skal hvitvaskes. Derfor ligger de i søla i interneringsleire i Syria. Uten «IS- bruder» hadde «Kalifatet» aldri blitt en realitet. «IS-bruder» er terrorister. Ingen av dem er «bare» husmor. Det finnes ikke «moderate IS-bruder». På samme måte som det ikke finnes «moderate» mannlige terrorister. De blir ikke mer…


#2

Jeg antar at de vil velge å fortsette å gå i telt, så da skulle det bli enkelt å holde dem under oppsikt. Men vil teltet bli vasket hvitt?


#3

Det er litt av en empati-kampanje msm nå kjører ifht “Syria-farerne”. Selve navnet “Syria-farer” er interessant fordi det bygger på korstogenes Jerusalem-farere, med Sigurd Jorsalfare i spissen. “Våre” Syria-farere skal nå hjem igjen. Det er alle i msm HELT enige om. Og for å nå denne målsetningen gjelder det å lure folket opp i stry med resnpikka propaganda. Ellers viøl det aldri fungere. Virkemiddelet er å fokusere på de uskyldige IS-barna og deres lidelser, samt de utilregnelige IS-brudene som viljeløst og bevisstløst ble en del av IS. Dette utgjør røykteppet som dekke for at de mest hardbarka jihadiene som dro på jihadi-korstog for vesten i Syria skal få komme “hjem” og få sine sår slikket.