Nyheter MDTV Forum Om Doner

De rike flykter i hopetall fra New York

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/08/de-rike-flykter-i-hopetall-fra-new-york/

Over 420.000 newyorkere forlot byen for å slå seg ned et annet sted. Denne massive utflyttinga fra The Big Apple skjedde i løpet av de to månedene fra 1. mars til 1. mai 2020 ifølge New York Times. Fem prosent av byens innbyggere forsvant fra byen på seksti dager. Det må være rekord. Og det…

6 Likes

Det begynner så smått å gå opp for folk flest at muren til Trump ble ikke bygd for å holde flyktninger ute, men derimot for å holde amerikanerne inne.

Som Rockefeller dokumenter viser så er en av hoved agendaen med Covid viruset å starte borgerkrig, opptøyer og kaos i USA og resten av verden, mat blir ikke mulig å oppdrive og penger mister snart all verdi. folk vil begynne å drepe for et brød og til slutt begynne å spise hverandre. Det blir rasekrig og krig mellom demokrater og republikanere. alle mot alle.

BLM og Anatifa legger under seg by etter by og politiet bli beordret til å holde seg unna. 17 sep vil de okkupere det hvite hus og bli der i 50 dager frem til 3.11.
En kontrollert total kollaps fra super milliardærene og ifølge dem selv så vil det innen 2024 være nede i maks 100 millioner, et godt planlagt folkmord som tar livet av 80% av dem.

http://www.deagel.com/country/United-States-of-America_c0001.aspx

1 Like

Nedtur er det og mange er pessimistiske. Ser man på statistikken ulike organisasjoner formidler i USA så er det en kjip situasjonen for mange. Da snakker vi om brist på mat🤔 Om statistikken er korrekt vet jeg ikke.

FOOD INSECURE PEOPLE IN THE UNITED STATES 37,227,000

Hunger & Poverty in the United States

3 Likes

Det som er foruroligende er at det virker som det er en styrt/villet krise

5 Likes

Ja er det ikke søtt ? Myndighetene skal pøse ut så mye ekstrem idiot politikk at folk til slutt tar til gatene og velter sine egne myndigheter og dermed så står de fritt til å innføre sin nye verdensorden.

I Chicago så hever de alle bruer nå for å hindre at terroristene tar seg inn i byen og ødelegger og plyndrer den.

Lignende tiltak ser vi nå i alle byer. i USA. Når de ikke klarte å innføre våpenkontroll så får folk heller bruke alle sine våpen på hverandre.
Milliardær klubben har full kontroll over massene, de får dem til å gjøre nøyaktig som de ønsker gjennom sitt media imperium.
116888056_10158174185445412_6214562018086662919_n

https://www.eutimes.net/2020/08/chicago-raises-bridges-to-prevent-looters-getting-downtown/

jgdhdjshshffh

2 Likes

Rottene forlater det synkende skipet først, så overraskende. Disse menneskene vil få et brutalt møte med virkeligheten når den kommer for fullt.

3 Likes

Kontroll er en illusjon, det vet den korrupte eliten svært godt.
De lider av en sykdom som heter fryktløs dominans, så de klarer ikke å stoppe selv når deres endelikt er så tydelig som nå.
Det finnes bare en sann form for makt, og folket sitter på hovedåren av denne formen for makt.
En lang periode med polarisering tar slutt, og kreftene som kommer til å slippes løs vil være uten sidestykke i menneskehetens historie.

2 Likes

No shit, Sherlock. Men betyr det, at de rike har rett?

Når eliten kappes om å betale mest for å få seg en hytte i vannkanten kan man anta at “havet stiger” advarslene er ment for almuen. Og et forvarsel om miljøavgifter

1 Like

Det er vel ikke «imperiet som knaker», men demokratstyrte storbyer gjennom årtier som omsider imploderer. Lovløshet, enormt skattetrykk og hat mot alle som klarer seg selv kan få selv hvermannsen til å flykte. Se på California, Washington og Illinois, mønsteret er tydelig. Frihet og selvstendighet er undervurdert, det er ikke bare rike arvinger som vil ha trygghet.

1 Like

Og hvis denne spådommen ikke slår til, hvilke tanker gjør du deg da, Smurfen?

Jeg besøkte en urgammel ritualplass for noen dager siden, og midt på natten gjennomførte jeg et gammel ritual for å tilkalle åndene, slik at jeg kunne få litt informasjon om den nærmeste framtiden. Og beskjeden fra åndene var følgende: De rike vil bli rikere, de fattige fattigere, og ellers fortsetter alt som før! :ghost:

2 Likes

This Pastor knows how to take down the Empire.

Talen handler ikke om religion, men om noe annet, og hvert ord denne presten sier tror jeg vi alle kan skrive under på! Talen er på ca 20 minutt, og så ønsker jeg alle en riktig god natt! :slight_smile:

Hadde jeg fått 50 øre hver gang noen hadde spurt om det så hadde jeg vært millionær i dag, hver enste gang så har jeg 100% rett, kanskje ikke så rart siden jeg ikke bruker ånder, men går rett til hjertet av informasjonen og henter den der, mao hos hyper milliardærene slik som Steigan.:slight_smile:
De har aldri lagt skjul på de djevelske planene sine, men siden 95% av folket kun henter informasjonen sin fra media, tv og aviser som milliardærene eier så får de heller aldri kjennskap til hva de planlegger.
De kommuniser også med ritualer, symboler og numerologi.
Har sagt i flere år at børsen ville stupe 5 mars 2020, grunnen til det er at det er 33 000 dager siden black thursday ( den store depresjonen ) 1 jan er det gått 33 333 dager siden og da blir det full kollaps. dermed så kan du jo shorte aksjer uken før og tjene en formue slik milliardærene gjør, 4000 milliarder tjente dem bare i mars-april.
Lær deg hvordan de hemmelige brorskapene deres fungerer så skjønner du også verden, du trenger ikke bruke penger på spådamer på teletorget.

Ikke slå til ? Det er jo allerede i gang, Antifa og BLM tar by etter by der de ikke sperrer alle innfartsårer og løfter bruer. Dette er demokratens invasjonsstyrke.
Demokratene sier rett ut at de ikke vil akseptere resultater om Trump vinner valget 3.11, da blir total borgerkrig.

For makteliten så handler alt om å skape kaos og sette folk opp mot hverandre, ikke bli en nyttig idiot i deres psykopatiske spill, vi er alle på samme lag mot en felles fiende og det er NWO, en Luciferisk verdensorden.

Hør her hva Soros sier nå så blir du litt klokere. :slight_smile:

https://www.eutimes.net/2020/08/soros-says-trump-will-be-executed-for-being-a-nationalist-and-he-will-not-win-a-second-term/

1 Like

Nå stenges gårder, kjøttfabrikker som Tyson og andre matgiganter ligger brakk, penger trykkes i rekordfart for å krasje økonomien og skape hyper inflasjon.
Lenge før vi kommer til jul så er kaoset komplett og innen 1 år så er vi begynt å spise hverandre.

Trump har bare ett alternativ på dette tidspunktet: bytte generaler, utnevne støvel-slikkere, sanne nasjonalister, mennesker som ville overholde hans ordre, deretter erklære kamplov, sende inn militæret i kongressen og senatet. Fengsel alle sammen. Trinn 2: send inn militæret til fengsel alle milliardærer som Soros, Koch Brothers, Rothschild, Rockefeller, Gates, etc. nasjonaliserer alle mainstream media og Silicon Valley. Trinn 3: Fengsel av alle liberale dommere og særlig høyesterettsdommer, inkludert de han utnevnte (Gorsuch og Kavanaugh), fordi han elendig mislyktes med dem.

Dette må gjøres i en Blitzkrieg-lignende hurtigaksjon som ikke bør overstige 8 timer, slik at de ikke har tid til å organisere seg mot Trump.

Etter dette kan han endelig begynne å “tømme sumpen” og rense Amerika. :wink:

Her kan du se hva hva som skjer i Australia ? Det som skjer der nå kommer hit om litt!

1 Like

1 milliard dollar ble trukket fra politibudsjettet med et pennestrøk av ordfører de Blasio.
De kriminelle,så vel som de som bor der forstår tegninga.

Ikke en overtidstime i politiet resten av året, da er det fritt frem.
Samme i Minneapolis,Seattle,Alberqurqe osv.
Kriminelle nyter når ordførere skal kosekutte i politiet for støte fra Black Lives Matter

2 Likes

Når infrastrukturen knaker i sammenføyningene vil de store byene merke det først. En så stor by som New York må ha et særdeles velsmurt maskineri for å fungere. Tenk på hva noen dager uten strøm vil bety i en slik verden! Eller at forsyningslinjene svikter mhp mat og andre livsnødvendigheter! Jeg er redd vi vil oppleve systemsvikt ikke bare i USA, men i stort sett alle vestlige og asiatiske industriland. Vel å merke om den utviklingen vi er inne i nå får fortsette. Våre samfunn bygger i stor grad på tillit og vilje til å gjøre en innsats for fellesskapet. Hvilken utvikling er det jeg mener jeg ser? Jo, jeg synes jeg ser at splid og uenighet, i stort sett alle spørsmål, er på rask fremmarsj blant folk flest. Særlig i USA, men også her og i andre land. I de fleste land, bortsett fra USA, har vi politikere og presse som på ingen måte reflekterer spriket i virkelighetsoppfatning på grasrotnivå. Presse, faginstanser, autoriteter innen forskning og akademia, og ikke minst politikere formidler så godt som identiske budskap. Fortellingen (the narrative) virker så til de grader uten motforestillinger et det hele kan se ut til å være under streng regi. Avvikere, det vil si de som ikke slutter seg til den “offentlige” fortellingen, fremstilles som høyreekstreme, konspirasjonsteoretikere, moralsk forkastelige etc. Og generelt slipper ikke disse til i mediene og i den offentlige debatt. Tech-selskapenes sensur brer om seg, youtube, twitter, facebook etc sensurerer eller skjuler uønsket informasjon. Det samme med google, de holder tilbake uønsket informasjon, og de løfter frem ønsket informasjon. Om den ene siden av bordet hele tiden opplever at deres synspunkter blir sanksjonert, så må dette før eller siden få konsekvenser. Noe må nødvendigvis skje med vårt samhold og vårt samarbeide. Og noe må også skje i forhold den tillit vi har til dagens autoriteter. Om vi i nær fremtid opplever at tilliten til våre autoriteter, og eierskapet til vårt fellesskap svikter, så kan vi anta at autoritetene vil søke å kompensere med frykt. Time will show.

4 Likes

“Facebook on Tuesday expanded its hate speech policy, banning users from posting blackface caricatures or anti-Semitic conspiracies, including the claim Jews control the media”
Hvertfall ikke facebook
https://www.thewrap.com/facebook-bans-blackface-posts-anti-semitic-posts/

2 Likes

Det er absolutt interessant å se hvor sensuren befester seg. Et annet fenomen av interesse er taushet. Altså hvor ting som debatteres av grasrota ikke når opp til overflaten. Jeg ser at mange i USA har fattet interesse for det fenomenet at enorme mengder barn rett og slett forsvinner hvert år. Og hvor dette settes i samband med pedofili og menneskehandel. En av de få offentlige personene i USA, som aktivt tar avstand fra pedofili og menneskehandel, ser ut til å være Donald Trump. Men, her er mediene helt tause.

1 Like

Ute av nye. Ute av sinn

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.