Nyheter MDTV Forum Om Doner

De gule vestene skaper panikk i den franske regjeringa


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/de-gule-vestene-skaper-panikk-i-den-franske-regjeringa/

De gule vestenes opprør i Frankrike er det mest massive opprøret i landet siden 1968, skriver franske medier. Det er et grasrotopprør som er tydelig klassebasert, underklassen mot overklassen, men det har en form som bryter med gamle mønstre og symboler. Og det har truffet rå nerve. På det meste har 84 prodent av velgerne…


#2

Dette er jo vakkert. Emmanuel har nok god grunn til å skjelve i mamelukkene. Sinte folk i store mengder kan utgjøre en forskjell. Heia!


#3

De Gule Vestene representerer et grasrotopprør i Europa. Kleskoden er forskriftsmessig for folk som virrer rundt i trafikken, men matcher kanskje helt med kleskoden for en revolusjon.

Dette opprøreret må skje til naturvernernes og de grønnes store fortvilelse skulle man tro. Men det er et grunnleggende problem at man fra myndighetshold bryter med de grunnleggende prinsipper for et rettferdig skattesystem hvor det heter at folk skal betale skatt etter evne (og få etter behov). Når man bryter med så grunnleggende prinsipper som dette så blir det bråk både i Norge og Frankrike. Og spesielt hvis mange av klimatiltakene i tillegg også oppleves som å være en form for symbolpolitikk for å tekkes grønne velgere. (Og hvorfor innfører man ikke heller retriksjoner på sydenreiser, sydenreiser er noe som er frivillig mens daglig bilkjøring er noe som for mange kan være vanskelig å unngå, er det fordi de rike rammes for kraftig ved restriksjoner på flyreiser?).


#4

Klima-hoaxen er en del av nwo-guttas absurdeteater for å rævkjøre “middelklassen” og har ikke en kalori med klima å gjøre. Al Gore råflirer hele veien til banken :slight_smile:


#5

Ikke noen får ordning på Frankrikes økonomi. Konkurs og det er en nedtur som det ikke blir mye til opptur etter. Og på noe sted på veien så begynner man å drepe hverandre.

Men lojalitet hos fotfolket vs en stein korrupt elite kommer å bli et problem helt sikkert. Fragging blir inn igjen… :wink:

Fragging is the deliberate killing or attempted killing by a soldier of a fellow soldier, usually a superior officer or non-commissioned officer(NCO).

Rothschild-mannekengen Macron = korrupt men det var nok dealen fra begynnelsen… Representativ demokrati er et problem i disse dager. Vi burde møte de utfordringer som kommer med mer demokrati men glem det… Fragging blir tingen.:wink:


#6

Det kan høres ut som om du mener at makteliten øker drivstoffprisene for å skape revolusjon og kaos i Frankrike? Og eventuelt deretter planlegger å gjennomføre statskupp pga alt dette kaos?

Vanlig folk som tilhører De gule vestene er først og fremst opptatt å overleve - til å få endene til å møtes økonomisk, klimaspørsmålet kommer i annen rekke for dem, ikke mye klimahysteri å spore her. Vi ser nå at også politiet i Frankrike er sympatisk innstilt til De gule vestene, og mulig at også vanlige soldater i hæren har en lignende innstilling sammen med brannfolk, ambulansefolk etc. Siste nytt er at den franske regjering nå utsetter økning i drivstoffavgiftene, selv om Macron har uttalt at han ikke bryr seg om protester i gatene. Og kanskje får vi et nyvalg istedenfor statskupp i Frankrike?

Det overordnete problemet er at verden er på vei mot 9 milliarder mennesker (eller mer) hvor alle ønsker seg vestlig levestandard. Dette setter et enormt press på verden og verdens ressurser. Finnes det feks nok billig energi i verden for dette? Finnes det nok fosfor i verden for dette? Og nok vann og andre ressurser? CO2 problematikken er bare en del av dette store problemkompleks (selv om økt CO2 innhold ikke skulle ha noen effekt for global oppvarming kan økt utslipp av sot ved forbrenning sammen med alle andre ressursproblemer, være nok til å skape voldsomme problemer for verdens befolkning fremover).


#7

Selvsagt finnes det energi nok - spør Nikola Tesla :-). At vi nektes tilgang til den er et helt annet spørsmål. Men det kommer. Å knege “middelklassen” er en del av agendaen til NWO-gutta, ja. Og klima er med i verktøykassa. Hvordan du fikk det til at det handler om de gule vestenes fokus på klima, er jeg usikker på, Dieselavgiftsøkninga lanseres fordi den skal bidra til å senke co2-utslippene, jf. Emmanuel Antoinette.


#8

Nei… Problemet er økonomien… Det blir nedtur og da er situasjonen idag en katastrofe. Dagens elite burde tenke kompromisser og fordele rikdommen mer. Det skjer ikke… Jeg er pessimistisk da systemet i seg er før korrupt og ser man med et historisk perspektiv på fenomenet urefferdig fordeling av rikdom så er det konflikter på menyen. Vi går fra en gode levnadsvillkor til noe annet… Det kommer å resultere i indre uroligheter garantert.

Dumt * Dumt…


#9

Det finnes altså nok energi i teorien men altså ikke i praksis. Bør ikke slike aktører som verdens storindustri ha interesse av at det hentes (billig) energi fra nye (rene) energikilder istedenfor at verden beveger seg mot en tilstand hvor det er mangel på billig energi? Makteliten ønsker altså å skyte seg selv i foten? I storbyene i Kina er det nå så mye forurensning pga kull at det tilsvarer å røyke 40 sigaretter om dagen, det høres ut som en energirevolusjon i Kina er helt påkrevd pga folkehelsen om ikke annet.


#10

Med tilgang til fri energi vil “de få” miste kontrollen med “de mange” og New World Order ville fade ut i en fis. Makteliten sørger for seg. Den bekymringen kan du la ligge :slight_smile: