Nyheter MDTV Forum Om Doner

Davos – velkommen til «elitenes» parallelle univers

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/davos-velkommen-til-elitenes-parallelle-univers/

Når verdens elite hvert år i januar møtes i det snødekte sveitsiske vintersportsstedet Davos for toppmøtet World Economic Forum, er det trafikkork på rullebanen til den nærliggende flyplassen i Zürich. 1500 private jetfly lander og tar av der i løpet av en uke. USAs president Trump ankommer med to jumbojeter fra USA. Forrige uke landet…

5 Likes

TruNews er der, og har snakket med Putins rabbi. Det han kan fortelle lover ikke godt for noen av oss.
https://www.trunews.com/stream/trunews-in-davos-2020-putin-s-rabbi-reveals-trump-peace-plan-details-to-trunews

2 Likes

Heisan AnneBrit. Kan du ikke gi en kjapp oppdatering på hva som ikke lover godt for oss, så den du la ut varte over 1 time men jeg har ikke kapasitet til å se så lange filmer. Den virket interessant.

Takk for fin opplysende artikkel Jens Berger, som artikkelforfatter sier så blir Davos fremstilt som et åpent møte med presse ( presse de selv eier og kontrollerer. )
Alt foregår i lukkede hemmelige møter totalt utenfor alt av demokratisk kontroll så går de ut til pressen og forteller den versjonen DE ønsker skal ut til verden.

Donald Trumps verste fiende George Soros donerer store pengesummer til Trumps Svigersønn Jared Kushner, Kushner kjøper verdens dyreste kontorbygg i NY 666 Fifth Avenue for 3 ganger markedspris, 1,8 milliarder dollar ( 18=6+6+6 ), men Kushner har ikke penger så han må selge seg ned til 49% kort tid etterpå.

George Soros er 90 år, han er rene ungdommene i sammenligning med de som er på Norske aldershjem som er langt yngre enn han, George er som en hyperaktivt tenåring forsatt som reiser rundt overalt i verden for å få mer makt og penger. Han er jo nazist som tjente sin først formue på å angi Ungarske jøder til nazistene under krigen, nå er han på vei til å bygge et globalt Tredje Rike 2 på steroider kamuflert som klimakamp. Samme identiske metoder, ta alle midler i bruk for at ikke motparten skal slippe til så vil folk tro på deres versjon.

Han ser ikke ut som et menneske, han oppfører seg ikke som et menneske så hvem er han ? Demon fra helvete ?

klima-fundamentalististene dyrker han som en Gud.

Den ene hesten av de 4 i åpenbaringen er grønn, den som skal ødelegge jorden. Selv Nostradamus advarte mot en jente som skulle reise seg i år 2019 i en av strofene sine. Hvem det er vet vi alle.

Han er nok ikke i øverste øverste toppen, men ikke langt unna, de på topp er så mektige at du aldri har hørt om dem.

Så hva tror du AnneBrit ? Du er vel den med mest kunnskap her inne angående den gjengen der angående hvem de faktisk er ?

fafasfasff

1 Like

Det er litt vanskelig, siden rabbien og kommentarene tilknyttet det, fyller nesten hele programmet.
Du finner en versjon på YT, der det er lettere å velge seg ut.
Det begynner på sju minutter, og innledes med en oversikt over hvem han er og hans betydning for Putin.
Selv om han nok er overoptimistisk på egne vegne, så virker det absolutt som Putin er like dypt inne i denne suppa, som Trump eller Pelosi er.
Jeg sliter med å beskrive det i siviliserte termer, rett og slett. Hvis jeg skal klippe, må det være for å vise KjetilTangen at Iran ikke har i mot jøder, kun Israel. Som er et av de mange tema som taes opp i samtalen.

2 Likes