Nyheter MDTV Forum Om Doner

Danmarks statsminister nekter å si hvem som anbefalte å stenge landet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/danmarks-statsminister-nekter-a-si-hvem-som-anbefalte-a-stenge-landet/

Det rår uklarhet i Danmark om hvem det var som egentlig anbefalte å stenge landet. Og statsminister Mette Fredriksen nekter å si hvem det var. Dette går fram av en artikkel i Jyllands-Posten. Den finnes bak en brannmur, men innholdet er omtalt i dansk TV2: Nedlukningen af Danmark skete 11. marts, efter at Mette Frederiksen…

6 Likes

Hvorfor er det noe råttent med dette? Det har vist seg at Danmark og Norge hittil har holdt dødstallene veldig lavt sammenlignet med mange andre land. Om avgjørelsen er tatt av helsepersonell eller politikere er vel ikke så viktig. Jeg synes det har vært veldig bra at en uttad har snakket med en tunge og ikke vært splitta som i ekstremtilfellet USA.

Hva som hadde skjedd om en ikke stengte ned så grundig bør vel være ganske klart. Avveiing mellom små dødstall og ødelagt økonomi får man etter hvert diskutere.

Artikkelen virker litt konspiratorisk vinkla.

Hvis regjeringen lyver i denne saken (Mongstad * 10) da er demokratiet råttent.

Vi har et tilsvarende problem i USA angående overvåkning av presidenten. Halve USA regner USA som råttent. Trump sier noe lignende: Washington DC er en sump

I Storbritannia har de funnet et dokument som beskriver en lockdown-konspirasjon

Hva som hadde skjedd om en ikke stengte ned så grundig bør vel være ganske klart.

De statene som ikke har lockdown har ikke noe mere smitte. Russland har nå mere smittede enn UK

La oss anta at forskjellen mellom Norge med hard lockdown og sosial distansering er “200” +/-.
Da har de 200 kostet oss 500 millioner per stykk.

Hva er det regjeringen skulle lyve om? Om det er Folkehelsa eller politikerne som tok den endelige avgjørelsen om lock down? Det er bare tull å snakke om konspirering her.

Spørsmålet om lock down er verdt prisen er en helt annen diskusjon, som jeg er enig at en bør diskutere i ettertid.

Hvordan forklarer du at Sundhetstyrelsen aldri formulerte den politikken regjeringen tredde ned over danskene på rekordtid? Utredelse fra Sundhetstyrelsen forelå 28. februar.

Du tror antagelig fortsatt at Solberg kan lese tykke rapporter som dyslektiker

-Jeg synes det har vært veldig bra at en uttad har snakket med en tunge

Da har vi i alle fall en som liker NRK-propaganda med politisk korrekt budskap 6 timer i døgnet. Vi er lut lei. “Corona opprinnelsen” vi lærer av NRK er bare tull. “Behandling” på norske eldrehjem er dødshjelp til gamle. Det er ikke noe nytt.
Propaganda er typisk “samme budskapet” hele tiden … med en overtone om at vitenskapen er entydig.

1 Like

Dette blir for dumt. Mener du at Sundhedsstyrelsen i Danmark og Folkehelseinstituttet har en hemmelig agenda som går ut på at de ønsker å stenge ned landene og at de tredde denne agendaen ned over politikerne. Jeg stemmer hverken socialdemokratisk i Danmark eller Høyre i Norge, men jeg mener at både Solberg og Mette Fredriksen er intelligente og oppegående politikere som ikke lar seg bruke. Politikerne både i Norge og Danmark har hatt utallige møter og diskusjoner med sine respektive helse/sundhedsorganer for å diskutere strategi. At FHI og regjeringa har vært meget samstemt i sine presseuttalelser viser bare at her har det vært mye diskusjoner og møter for å komme fram til en enhetlig strategi.

Å trekke fram Solbergs dysleksi er bare latterlig i denne sammenheng.

1 Like

Solberg brukte formulering “derfor mener jeg at” mens hun opplagt leste opp et skript.

Hvis ikke Mette Fredriksen kan komme med et svar på opprinnelsen til lockdown bør hun stilles foran en høringskomite.

Det er ikke godt nok at Mette Fredriksen fronter Lockdown og tar det formelle ansvaret. Det er ikke formelle syndebukker vi trenger.

Hvis ikke Mette Fredriksen kan gjøre rede for seg i en høring bør hun etterforskes likesom Trump.

1 Like

Apropos Trump :
Kom over denne

1 Like

Det er råttent når hele den vestlige sivilisasjonen tufter seg på å være fakta- og vitenskapsbasert, ironisk nok noe som knapt noe annet har vist bedre enn nettopp covid med regelrett sensur og nærmest heksebrenning av alt utenom den offisielle WHO-linja.

Nå åpner alt og det hele er nærmest avblåst. Det var visst ikke så farlig allikevel. Akkurat som helsemyndighetene sa. Men av en eller annen grunn kjørte land etter land samme linja på samme tid på tross av vitenskap og faglige råd, og media lovet å gå i takt. Hvis ikke noen synes det er merkelig eller som her forsøke slå ned tvil, er det i virkeligheten det som er mistenksomt.

4 Likes

Mike Adams (covid-19 alarmist) har mistet troverdighet er bunnlinje, ut fra kommentarene. Nederlaget vil bli en katastrofe for han.

Sweden

Dette er jo helt feil, FHI har gjentatte ganger sagt at de aldri har anbefalt eller vært enige i de hysteriske tiltakene regjeringen har gjort.

1 Like

Det er nok ikke en konspirasjon, men de fleste politikere i vesten er eldre og/eller overvektige, så rådgiverne deres har vært frykt, angst og panikk.

Sier du at Erna, Siv og Trrine er I risikogruppen?

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.