Nyheter MDTV Forum Om Doner

Danmark vil sende soldater og kampfly til Afrika, Syria, NATO, USA og Baltikum


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/danmark-vil-sende-soldater-og-kampfly-til-afrika-syria-nato-usa-og-baltikum/

Fra den danske avisa Arbejderen. Regeringen sender kirurger, kampfly, helikoptere, krigsskibe og yderligere 500 soldater til Afrika, Syrien, USA’s flåde og NATO – og vil også gerne sende krigsskib til Iran. Blandt hovedargumenterne er, at samarbejdet med USA og NATO skal styrkes. Den 6. september 2019 fremlagde statsminister Mette Frederiksen – flankeret af forsvarsminister Trine…


#2

Det viktigste er å delta, vet dere- ikke å vinne.


#3

Statsminister Mette Frederiksen, forsvarsminister Trine Bramsen og udenrigsminister, Jeppe Kofod har alle fått langt fremskreden rabies.


#4

Med dette har de sikret seg høye stillinger i FN eller EU etter den politiske karrieren er over.

Hvis utnyttingen, utbyttingen og plyndringen av Afrika hadde opphørt av bla Verdensbanken, IMF, vest-maktene og Kina, og de heller hadde hjulpet Afrika gjennom et “opplyst kolonivelde”, et tilstedeværelse med hensikt å utvikle fair handel og forbindelser, hadde ikke Afrika blitt et arnested for terrorist-rekruttering.

Russlands aggressive atferd i øst? Det er USA/NATO som har omringet Russland med rakettbatterier, nå snart bestykket med atomvåpen, og store mengder krigs-materiell og styrker. Det Russland har svart med er ikke aggressivt men kun defensivt, de har kun stilt opp tilsvarende rakettbatterier og militære styrker på sin side av grensen, som et svar på USA/NATOS åpenbare aggresjon.

Å kalle dette en sikkerhetspakke, er orwellsk nytale, som at krig er fred. Krig og konflikter fire steder i verden er helt og holdent USA/NATOs ansvar med militær tilstedeværelse snart alle steder i verden, tilogmed Galapagos skal besudles med en amerikansk militærbase, kun for profitt til kontraktørene i den amerikanske privateide krigsvåpen-industrien.


#5

Lurer på om Danmark på denne måten forsøker å forsvare sitt territorie på Grønland ved å pleace USA og gjøre USA handelsmessig avhengig av Danmark.