Nyheter MDTV Forum Om Doner

Danmark vil bruke millioner på terrorister i Syria


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/danmark-vil-bruke-millioner-pa-terrorister-i-syria/

Regjeringa i Danmark sier rett ut at den vil bruke 355 millioner kroner på «fiender av Assad» i Syria. Dette melder Danmarks radio. «Udenrigsministeren understreger nemlig, at pengene kun skal gå til de områder i Syrien, hvor den syriske regering med præsident Bashar al-Assad i spidsen ikke har kontrollen.» I dag betyr det i praksis…


#2

Mer katolsk enn paven. Nærmest som å være som de de siste dagers hellige som på overtid kjemper for en tapt sak. Effekten av det hele kan muligens bli at jihadistene oppfatter Danmark som å være et vennligsinnet land hvor jihadistene kan rømme til hvis de blir nedkjempet i Syria.


#3

Og hvis de tviler for sterkt på om dette er lurt eller riktig ifølge folkeretten, kan dansker straffeforfølges som utenlandske etterretningstjenester - hvor ble det av deilige Danmark?


#4

Danskene ønsker altså å drepe flere i Syria?


#5

Politisk set er det meget lang tid siden, Danmark har været dejligt!

Jeg flyttede til Norge på 1990 tallet pga natur og kærlighed, men i 2001 måtte jeg indrømme at jeg også følte mig som en slags politisk flygtning. Jeg kunne overhovedet ikke forlige mig med Danmarks forhold til USAs kriger i Afganistan og Irak og syntes Bondevik var en åbenbaring af anstændighed. Efter den tid er det bare gået fra slemt til verre i moderlandet. I tillæg til udenrigspolitiske katastrofer har vi de mere prosaiske som hæmningsløs gennemtrumfning af New Public Management i den offentlige sektor, tugtelsen af danske lærere (lockouten for noen år siden), tvangsdigitalisering af befolkningen, underminering af skattevæsenet (resulterende i massive tab af skatteindtægter) samt øgende korrupsjon (Læs om Løkkefonden, fiskekvoter og Danske Bank). Og danske medier er fuldstændig tandløse… Den gamle venstrefløjsbastion Dagbladet Information virker som om den blir forfattet i Pentagon. Kommentarfeltet er mere interessant men det er ganske skræmmende at følge med på modereringspolitiken… du skal ikke være for ivrig med å nuancere synet på Rusland, hvis du vil beholde kommenteringsretten. Det er nok en vigtig grund til at jeg har mistet den…Den officielle grund er at jeg har kommenteret Informations kommentarsencur i kommentarfeltet. Det er vel at mærke et kriterie, som ikke eksplisitt står nævnt i reglementet for kommentarfeltet, som jeg mener at have fulgt ganske nøje. Jeg har også bemærket at alle kommentarer, jeg har skrevet med links til Steigan.no er blevet fjernet… Det kunne være interessant at høre om dette er et generelt mønster, hvis flere prøver på det samme…Opfordring hermed videregivet - danskerne behøver hjælp!


#6

Til orientering: Man trenger ikke å være abbonent for å kommentere på Information!


#7

Det du skriver om å nyansere synet på Russland er desverre kommet så langt her også at man til og med blir utestengt på Ducument om man ikke folger hatbermen.


#8

Hvordan finansieres document.no ? Får de statsstøtte?

Dagbladet Information får ganske meget i pressestøtte og dermed kan de ikke dekke seg under at de er et privat foretagende, som får gjøre som de vil…

Når det er sagt, så bør det selvfølgelig være lov å ytre seg på saklig vis om Russland hvor som helst på åpne nettfora. En av de kommentarene jeg fik slettet var en faktuell opplysning om at Russland er verdens sjettestørste produsent av fornybar energi gjennom sine mange vannkraftværker…det synes jeg var relevant å få fram i en tråd som omhandlet Nordstream 2, hvor flere tok til orde for å avvise russisk gass fordi Russland skulle være en sinke innenfor fornybar energi…men den gang ei! Kommentaren ble fjernet.

Nordstream 2 debatten i Danmark er et kapitel for seg selv. Danske medier (med Information i spissen) vil altså ha danskene til å tro at russerne tvinger gass ned i halsen på europeerne og at det derfor er Danmarks ansvar å si nei til å legge en ledning gjennom farvannet rundt Bornholm. Det er så latterlig, som det får blitt…Det er jo vår nabo Tyskland som BER om denne gassen…og de kloke finnene har ingen som helst betenkeligheter med å la ledningen gå igjennom finsk farvann…man skulle ellers synes de ville være de første til å få russerangst, hvis det var grunnlag for det. Balterne derimot har funnet et fantastisk alternativ til russisk gass - LNG fra USA! Det er fornybarheltene sine!


#9

Dansker flest kan da umulig støtte denne politikken?! Jeg nekter å tro at den jevne, kloke danske har mistet sitt gode vett og forstand.

Men de som styrer der borte er jo åpenbart blitt skrullete: Understøtter terrorister i Syria, vil straffe Nato-kritikk og forbyr løsskjegg i det offentlige rom! :crazy_face: :dizzy_face::santa:


#10

Jeg har intrykk av at det er mange som har opplevd dette utifra kommentarer jeg har lest andre steder og likes de har fått. Samtidig står Document fram med at de skal bli snillere og de vil ha penger.


#11

Jeg vet ikke om det er utført noen meningsmålinger på dette. Russofobien sitter i hvert fall veldig godt i hos de fleste jeg kjenner…Det er imidlertid mange fornuftige mennesker i kommentarfeltet på Information, som er bedre til å takle moderatormonsteret enn jeg er… det er godt å vite at ikke alle har deponeret sin forstand hos myndighetene.

Jeg har faktisk ikke sett dette om NATO kritikk andre steder enn hos arbejderen.dk. Det er ikke en avis, som når ut til veldig mange og jeg lurer rett og slett på hvor mange dansker som kjenner til dette.


#12

Man skulle nesten tro at loven mot NATO kritikk allerede var trådt i kraft. Idag skriver flere norske medier at sentrale amerikanske politikere truer med å skyte ned russiske Iskander missiler, som skal settes opp i Europa. Men denne skremmende nyhet er så vidt jeg kan se ikke nevnt på en rekke sentrale danske MSM som information.dk, dr.dk,tv2.dk, politiken.dk eller berlingske.dk… Jeg har simpelthen intet funnet…dette er ellers en av de mest ildevarslende nyheter, jeg har hørt på lenge og det sier ikke så rent lite.

Et stemningsbillede fra den fynske landsby Espe, som nylig ble sentrum for en politiaksjon af hidtil usete dimensjoner er faktisk rett betegnende for den merkelige limbostemning, som jeg synes hersker i Danmark: https://www.berlingske.dk/danmark/en-af-landets-stoerste-politiaktioner-endte-i-espe-hvad-det-hele-har

Hva var formålet med denne landsdekkende politiaksjon? Å intimidere befolkningen? Oppdra dem til kommende unntakstilstander ? Det er noe helt galt her…men danskene roper ikke opp…et folk som har hatt en flott tradisjon for kritisk tenkning er blitt ramt av en slags apati og bakedyst/skalvidanserus…

La oss stanse dette vanviddet ved Norskerenna!


#13

Ingen fare. Ta på løsskjegget ditt du. Liten sjanse for at noen kontrollører kommer og drar i det for å se om det er ekte om du skal på heisatur til Danmark : )
Brunt Viking skjegg & Bart med fletter kr 179.
https://www.festmagasinet.no/brunt-viking-skjegg-bart-med-fletter?nosto=nosto-page-product1&refSrc=8280


#14

Det virker som eliten har utplassert sine folk på toppnivå, og som det heter i teksten fra our global neigbourhood, så skjer det på et høyt nivå.

The ultimate process has to be intergovernmental and at a high level, giving political imprimatur to a new world order whose contours are shaped to the designs developed for the anniversary year.
https://www.gdrc.org/u-gov/global-neighbourhood/chap7.htm#The%20Next%20Steps


#15

Har et ønske, og det er om du oversetter artikler for derimot, som du mener er viktige, så håper jeg du kan reklamere for dem av og til på Steigan, og si fra, for tiden strekker ikke alltid til for å saumfare nettsider, når man jobber : ):nerd_face:


#16

Orker du eller noen andre å grave mer i dette?

jeg fant denne på snaphanen. Det er verdt å bruke litt tid på den. Etter hvert kommer hun inn på den gamle videoen ti Barbara Specter. Hvis man googler paideia kommer noe av det norske miljøet på NTNU opp. I den forbindelse for reaksjonen fra en estisk ansatt på NTNU i forbindelse med et intervjuv med en annen ansatt, forbi i hodet mitt. den saken gikk i forrige uke. Hvorfor hun reagerte slik og hvem har hjernevasket den kvinnelige professoren?

Hva er det egentlig de lærer på høyskolene og universitetene i Norge og Sverige? Er dette paieida systemet over alt og hva innebærer det, hva driver de med? Er akademia kuppet av disse globalistene? Det kommer frem igjen at de har utpresset den svenske stat og fått 40 miiiloner Euro derfra.


#17

Hvis den var til meg, så er jeg interessert.Her er et interessant kommentarfelt foreløpig.
https://www.universitetsavisa.no/politikk/2018/09/26/Kalt-inn-på-instituttlederens-kontor-etter-intervju-med-Resett-75522.ece
NTNU har også en ekspertliste for journalister så jeg
https://www.ntnu.no/forskning/eksperter/ekstremisme
Ekspertlister for journalister
Skal se nærmere på dette.


#18

https://www.paideia-eu.org/


#19

Stemmer det? Jeg tilhører trollhæren fra Kreml i manges øyne (fin hersketeknikk) ettersom jeg reagerer på demoniseringen av Russland og alt russisk.
Ikke blitt utestengt enda så jeg har kanskje hatt flaks.


#20

Haha, veldig flott skjegg!

Ja, hvorfor ikke? Men hmmm … Selv i disse trans-vennlige tider tror jeg kanskje noen ville betvile at et slikt fullskjegg virkelig var mitt. Men på den annen side kunne de jo bare våge å spørre om det - det ville jo være svææært krenkende, fordomsfullt og kjønnsstereotypt av dem, knegg. .:mage::grin: