Nyheter MDTV Forum Om Doner

Danmark: Tvangsvaksinasjoner skrevet ut av ny epidemilov (Part 1)

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/danmark-regjeringa-far-fullmakter-til-tvangsinnleggelser-og-a-tvinge-seg-adgang-til-private-hjem/

Den danske avisa Berlingske Tidende skrev 14. januar 2020: Regeringen klar med vidtgående hastelovgivning: Vil tvangsindlægge syge og tvinge sig adgang til privat bolig. Lovforslaget vil give sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) en række usædvanligt vidtgående beføjelser. Blandt de mest opsigtsvækkende tiltag i lovforslaget er: Regeringen vil gøre det muligt med lov at forbyde…

7 Likes

Man får vel kalle en spade for en spade. Danmark er de facto et diktatur nå. Folketinget og rettsvesen er satt til side. Hvem skulle tro at man skulle oppleve det. Triste greier. Men det kommer åpenbart hit også. Innen kort tid antar jeg.

9 Likes

Problemet er blant annet når det går korrupsjon i det hele. Hva er korrupsjon ifølge økokrim?

Korrupsjonsbegrepet i strafferetten omfatter det å bestikke eller ta i mot bestikkelser i form av penger, gaver eller tjenester. Det er ikke et entydig begrep, og omfatter i sin vide forstand også det å påvirke andre til å utføre arbeidet sitt på en bestemt måte, såkalt påvirkningshandel

påvirkningshandel:+1:

Å få mer oppdrag er en type av korrupsjon eksempelvis. Velge “riktige” eksperter som er pro hva det nå må er viktig også.

Pass, bra artikkel.

Har eksperter for mye politisk makt?
Eksperter har mer makt i det norske styringssystemet enn i mange andre land, hevder forskere. De mener at Norge «ekspertifiseres»

–Det vil si at politikere eller embetsverket bruker kunnskap selektivt – de viser kun til rapporten som støtter deres foretrukne forslag. At eksperter er viktige i det norske systemet betyr ikke at de alltid lyttes til. Det er selvfølgelig alltid mange andre interesser inne i bildet. Denne type politisering kan bidra til dårligere saksutredning og svekke styringsverkets og utredingsvesenets legitimitet over tid, sier hun :persevere:

En tydelig utvikling i etterkrigstiden har vært at juristenes rolle i embetsverket er blitt svekket, mens økonomene har styrket sin stilling, forteller forskerne

Og man er skeptisk til menneskenes “innbyggde” godhet så er jo jussen et essensielt verktøy i vår representative demokrati.

:facepunch::facepunch::facepunch:

2 Likes

Og der ble Danmark overtatt av Taliban?

Folk som har søkt asyl i landet vil nå ha det bedre om de drar hjem igjen, da Danmark er et lite land og det er stor sjanse for at de finner deg og burer deg inne. I mindre utviklede land har de kanskje gjemmesteder…

Minner også om hva de gjorde i 2.verdenskrig, konfiskere eiendom, interneringsleire for de som nekter å følge ordre.

Og det fordi man er forkjølet…
For et år siden turte man ikke være hjemme fra jobb før man var sengeliggende - nå risikerer du fengsel om du får påvist «virus»
Triste greier

Her viser de forresten at det legges opp til at folk skal fratas eiendom - Ref reset

6 Likes

“Ekspert” rettferdiggjør hat mot hat.
" Hvis hun slutter å spre hat og fordommer vil kanskje innboksen hennes se annerledes ut, sier han til Nettavisen".

ytringsfriheten kommer ikke gratis Sant og jeg sterk anhenger av ytringsfrihet💪… Tilbake til artikkelen ovenfor som er bra mener jeg. En poeng som er viktig å få med seg ifra den er følgende bla.

“En tydelig utvikling i etterkrigstiden har vært at juristenes rolle i embetsverket er blitt svekket, mens økonomene har styrket sin stilling, forteller forskerne” Den er viktig da jussen er rammeverket i vår representative (stein korrupte med ironi) demokrati.

2 Likes

Dersom dette lovforslaget går gjennom, da er ikke Danmark lenger en demokratisk rettsstat men en diktaturstat.

5 Likes

På en annen side blir man stilt for riksrett om man forsøker å innføre tiltak mot barneekteskap.

3 Likes

Straffen for å prøve å puste i Danmark er å få ansiktet knust med batonger.

Tror Danskene hadde det langt bedre under Hitler enn under Mette Frederiksen.

3 Likes

Dansk politi er fullstendig nazi. Her skyter de med skarpt mot demonstranter i 1993.

1 Like

Illusjonene faller, en etter en, og sannheten blir tydeligere for hver dag som går. De vestlige demokratiene har aldri vært annet enn systemer satt opp for å skjule makten, og for å gi folket skylden for finansmaktens urett.

6 Likes

“Sundheds- og ældreministeren kan med henblik på at nedbringe antallet af øvrige patienter i sundhedsvæsenet iværksætte tvangsmæssig vaccination af nærmere bestemte risikogrupper med henblik på at minimere udbredelsen af øvrige sygdomme i befolkningen”.

Tvangsmessig vaksinasjon, og det med en svært dårlig utprøvd eksperimentell haste-“vaksine” som skiller seg helt fra tradisjonelle vaksiner som inneholder et stort antall avdøde patogener. Denne injeksjonen har genmodifiserte og nanoteknikk-baserte komponenter med en hel rekke ukjente stoffer, injeksjonen er så dårlig utprøvd at en ikke vet hvordan den virker på kroppen selv etter bare 3 måneder. Dr. Sanna Ehdin.

Det kan sammenlignes med å bli tvunget til å spille russisk rulett, og de som tvinger deg kan ikke holdes strafferettslig ansvarlig hvis det ender fatalt for deg. Verken de som setter injeksjonen, eller de som har fremstilt innholdet i den, de har fått garanti mot søksmål.

Ekspropriering av privat eiendom, og den fullmakten gis regjeringen i forbindelse med korona-krisen? Skal dette være en straffereaksjon mot noen som reserverer seg mot å ta injeksjonen eller ikke innordne seg tiltak? Det er vanskelig å forstå at det må være noe annet.

Dette må betraktes som å benytte anledningen når befolkningen er i en tilstand av panikk, til å gi regjeringen fullmakter som under en krig med påskudd i (den konstruerte) korona-krisen. Med PCR-testen, som gir et stort antall falske positive, vil de påvise smitte så lenge de fortsetter testingen, og dermed kan de beholde krigs-fullmaktene så lenge de ønsker. Dette er total befolkningskontroll for regimet.

5 Likes

Hva faen har ekspropriering av eiendom med smittevern å gjøre? det er jo helt sykt!

3 Likes

Det var vel strengt tatt steainkastende antifa de skjøt mot, så det er vel et element av at pakket fikk som fortjent.

1 Like

Tror heller det dreier seg om rekvirering om det skulle bli plassmangel på sykehus. Men på en annen side eier da staten mengder med lokaler. Hm?

1 Like

Åpenbart at drømmesamfunnet ditt er et sted hvor alle som ikke marsjerer i takt skal skytes.

Antifa benytter vold som politiske verktøy, noe du vet som var en av dem i ungdommen, og er man med på leken, så får man tåle steken.

Var jeg en av dem? Hvor har du det fra? Du er nok bare en koko nazi som drømmer litt for mye om Karl den 12.

1 Like

Netop prettyplz MEN ikke overtaget af Taliban…

Overtaget af dem, de selv kalder deres “Naermeste allerede”…

Lille Danmark har overset, at USA netop INGEN “naermeste allierede” har…ingen…

For naermere forklaring, laes og forstaa venligst “Open veins of Latin America”.af Eduardo Galano om, dengang USA komplet oedelagde Syd Amerika - som de oedelaegger alt og ALLE :sleepy:

Naar det er ovre, kan vi saa skrive en bog og, kalde den " Open minds of Europe" - hvis Altsaa nogen Europaere overlever dette ragnarok - den vaerste forbrydelse mod Menneskeheden nogensinde…

2 Likes

Soede Thatta,

HELE den Danske “administration” nu - I 2021,

den er sammensat af direkte efterkommere efter Nazister, Gestapo etc med direkte roedder til WW2…

Saa ja, du har ret!

1 Like