Nyheter MDTV Forum Om Doner

Danmark innførte svindyr koronaregel uten at det finnes et eneste offentlig dokument

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/danmark-innforte-svindyr-koronaregel-uten-at-det-finnes-et-eneste-offentlig-dokument/

»Fuldstændig vanvittigt«: Der findes ikke et eneste sundhedsfagligt dokument om milliarddyr coronaregel, skriver den danske avisa Berlingske. Avisa fortsetter: Den såkaldte seksdagesregel, som har kostet arbejdspladser og milliarder i omsætning i København, blev indført, uden at sundhedsmyndighederne blev spurgt til råds, viser aktindsigt. »Fuldstændig vanvittigt,« lyder kritikken. Den ansvarlige minister ønsker ikke at forholde sig…

4 Likes

Dette er helt i tråd med Rockefeller dokumentene fra 2010.
Lockdown 2 skal bli mer ekstrem og vare frem til sommeren.
Strenge straffer og lange fengselsdommer til de som protesterer mot tiltakene eller motsetter seg tvangsvaksinering.
Blir protesene for store vil de slippe et virus med 30% dødelighet, det er enda mer elendighet og den viser hva som skal skje dag for dag fremover.
Jo mer protester jo strengere straffer … penger og mat vil også snart være slutt. Alt nøye planlagt av makteliten.

Nei. Fagpersoner var tvunget å følge evidensbasert medisin, og det går egentlig ikke når det kommer til en helt ny sykdom, da det ikke finnes noen forskning man kan basere seg på.

Det viktigste med nedstengingen var at fattige land ikke ville klare å bekjempe koronasmitten, men at de rikere landene ville klare det, og det ville bety stengte grenser inntill en vaksine forhpentligvis ikke kommer på lenge.

corona closed borders

At koronanedstengingene også betød at arbeid hjemmefra ble vanlig, var en for meg hyggelig overraskelse, om enn logisk i ettertid, da hvitsnippsfolket fortjener å slippe storbyhelvetet de også.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.