Nyheter MDTV Forum Om Doner

Dagens Industri: FBI gransker SEB, Swedbank og Danske Bank

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/12/dagens-industri-fbi-gransker-seb-swedbank-og-danske-bank/

Ifølge den svenske avisa Dagens Industri gransker FBI de tre nordiske bankene. Amerikanske myndigheter mistenker bankene for hvitvasking og bedrageri i bankens baltiske filialer, ifølge DIs kilder. Avisa skriver mistankene dreier seg både om hvitvasking og bedrageri. DI skriver at den amerikanske etterforskninga også inkluderer bankenes kunder. I begjæringa kommer det fram at SEB, Swedbank…

1 Like

Det er godt at internasjonale finanstilsyn kontrollerer finansielle transaksjoner gjennom Baltikum. Latvia har tradisjonelt vært verstinglandet grunnet mange russiske banker i Riga. Kunder som benytter seg av disse “tjenestene” er i all hovedsak russiske oligarker. Den alvorligste hvitevaskingssaken er hvitevaskingen gjennom Swedbanks Tallinn-filial hvor den russiske oligarken og tidligere minister for "åpenhet og transparens ( Mikhail Abyzov i 2012 til 2018) sluset over 6 mrd. sv.kr til skatteparadis.

Og der dukket konspirasjonsteoretikeren vår Olaf opp med de russiske stemmene i hodet. :joy:
fdghjklø
26b98413680332a8e1762e4950c49c7d43fa1c5180bb2abc28e8732c5b5fb186

1 Like

Hvis du hadde giddet å lese, så ville du selv funnet ut hva denne hvitevaskingen handler om og hvem som er involvert i denne type kriminalitet. Jeg tenkte jeg skulle hjelpe deg som ikke klarer å lese selv. Men bare det å skrive om russiske oligarker er jo fy-fy på dette “bibel-stedet”.

Liten tvil i at det finnes kjeltringer/oligarker i Russland, som andre land. Grådighet har ingen “nasjonalitet”, og nettverket deres spenner seg på kryss og tvers av kontinentene, uavhengig av hvilket politisk system landa representerer. Nå har jo Moskva utvida varetektsfengslinga til Abyzov til 25.des. Spørsmålet er vel - hva blir det ut av det? Bankene har en lei tendens til å bli skåna. Og Abyzov har nok ei “skuff” med kompromiterende materiale til bruk i riktige anledninger. Hvis man bruker søkemotoren duckduckgo, finnes det en del oppdaterte “nyheter” omkring fengsling og anklagene mot Abyzov.
(Her en notis fra RAPSI)

Man kan jo håpe at Putins “balanse” mellom politikk og Oligarker får en konsekvens overfor de som har rana til seg landets ressurser. Den vestlige modellen er kanskje ikke så fristende. Her hjemme får de herje vilt da både politikk og presse er kjøpt, eid og betalt av ett gigakartell - som også er medeiere i de ovennevnte bankene som er tatt under lupa. Innfløkt? Ohjes… Sees på Cayman, heisann.

1 Like

Alle her har dyp kjennskap til hvordan CIAs provokatører og påvirkningsagenter opererer så for oss så er du bare et vanlig nazi troll. :slight_smile:

etrtjykguhiloøfdgfhdjkhljø

Dine totalt kunnskapsløse kommentarer taler for seg selv.

Du mente vel “mine”?

Som dere CIA troll sier selv: Når alt folk tror på er en løgn så har vårt program vært en stor suksess.

Du vet kanskje ikke hva en smurf er? Din form for barnehavekomm. gidder jeg ikke å svare på lenger.

Ingen grunn til grine som en baby, om du trodde du skulle klarer å lure noen her inne så må du ha noen vanvittig høye tanker om deg selv. :joy:

Skjønner du hvilken idiot du er?

Definisjonen på en idiot er en som tror på løgnene og hat propagandaen din, vi som ikke gjør det er det motsatte. :wink:

Fikk du smokk når du gråt på skuldrene til CIA sjefen din, sa du at de må sende et team for å skyte de slemme folkene på Steigen som du ikke klarer å lure eller bygge dødsleirer for de opplyste ? :joy:

dgjgfjjdjsjsjf

Nei. Du skjønner tydeligvis ikke det.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.