Nyheter MDTV Forum Om Doner

Council on Foreign Relations vil ha "geoengineering" mot global oppvarming


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/council-on-foreign-relations-vil-ha-geoengineering-mot-global-oppvarming/

«Utslippsreduksjoner alene vil sannsynligvis ikke kunne hindre alvorlige virkninger av klimaendringer,» skriver Council on Foreign Relations. Derfor anbefaler de såkalt «geoegineering» og etterlyser et globalt styringsverktøy for å kunne gjennomføre dette. Council on Foreign Relations (CFR) er det nærmeste man kan komme det som kan kalles det virkelige partiet for overklassen i USA. Council on…


#2

Geoengineering kan føre til “runaway” virkninger, feks hvis de økte hvite flatene på havoverflaten og reflekterende partikler i atmosfæren reflekterer Solvarmen for mye, kan jorden fryse til uten at det kan stoppes. Disse forslagene må avvises når resultatet kan true livet på jorden.

CFR etterlyser et globalt styringsverktøy for gamblingen med livet på jorden som vi kjenner det. De ønsker vel at nå som FN er slått sammen med World Economic Forum, begge under NWOs kontroll, skal ha styring med dette, som muligens kan brukes som våpen. Kan geoengineering øke eller senke temperaturen på noen deler av jordoverflaten?


#3

De av oss som ikke har gått med nesa i en duppeditt de siste åra ser geoengineering på daglig basis. At “folk flest” benekter det hele endrer ikke en pøkk. Vi er noen uhorvelig lettlurte fjols. Kan leies midtfjords i en våt papphyssing.


#4

Anbefaler “Geoengineering” som tema i neste Familiemiddag. Ha i så fall skilsmissepapirene klare, og ta høyde for å ende opp arveløs.
Julebord-sesongen, som jo er like rundt hjørnet, kan også være et egnet forum. Forutsetningen er imidlertid at i hvert fall to - tre personer vet noe om fenomenet.
Lykke til!


#5

På tide å se denne videosnutten pånytt?

Etter MIT´s “Limits to Growth”, “Club of Rome”, Diverse Klimamøter, Agenda 21, Agenda 2030, Nobelpris til Al Gore og masse klimahysteri, synes de aller fleste totalt blottet for fakta om det som skjer, og som kommer til å påvirke vår fremtid på en måte, som ikke er til vårt beste.


#6

Det ble henvist til denne artikkelen men hans forutsigelse om fem land i 2019 stemmer vel ikke ? Selv om det er noen måneder igjen i året. ( artikkelen er fra desember i fjor )

I predict that at least five European countries will go bankrupt next year,
which will not mean they “close shop”, but they will be unable to provide services to their citizens.
However, Brazil, Russia, India, China and South Korea will grow at a steady rate during the next 10 years.


#7

De som tror at dette er noe nytt, leste ikke Donald. eller fulgte med på FN- traktatene.

The Corbett report fra 2012:
https://www.corbettreport.com/weather-warfare-explained-video/


#8

This was what I referred to. Have not read it yet, but will. TY.:sunglasses: