Nyheter MDTV Forum Om Doner

Council on Foreign Relations – Det virkelige partiet for overklassen i USA

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

De to partiene som dominerer valgene i USA er som kjent valgmaskiner med stort sett overlappende programmer der deres senatorer sponses av de rikeste selskapene i landet. De er bare en front for det virkelige maktapparatet. Vi har tidligere pekt på hvor viktig og hvor mektig Council on Foreign Relations (CFR) er i USAs makstruktur.…

1 Like

De utgir bla tidsskriftet Foreign Affairs som er til salgs i enkelte Narvesen kiosker i Norge, kanskje mest på vestkanten i Oslo og andre storbyer.
https://www.foreignaffairs.com/?cid=int-gna

Nok et flott arbeid av Pål. Det neste skritt bør være - et ønske ikke spesielt rettet til Pål,men til unge statsvitere - å kartlegge norsk deltagelse i alle disse forums:
Bilderberger,CFR,og Trilaterals.
Det er særskilt viktig etter at det norske EU-NATO sosialdemokratiet offisielt ble innlemmet i det som utgir seg for "venstresida."
Det er et organisk oppfølgingsoppdrag etter Terje Tvedts banebrytende bok: Det Internasjonale gjennombrudd. Noen må følge opp.
Saken er den at toppene i AP alltid har hatt en representant på Bilderbergkonferansene fra stiftelsen av,de har også hatt representanter i Trilaterals (Grete Faremo) og i CFR.
Her har vi noen ferske tall fra Tyskland av gallup:
SPD 17,7%
AFD 14%
SPD er iferd med å tillate at en asylant kan gjenforenes med kone 1 og kanskje kone 2 i Tyskland.
Uten den aktive innsatsen som de sosialdemokratiske partiet i Europa har gjort for å bryte ned Westfalen-lovgivningen,hadde globalistene (Bilderberger,CFR,Trilaterals) aldri lykkes så bra i å ødelegge Europa.
Nå er det en rundt en halv million som streiker i Tyskland og voldtekter øker i samtlige Europeiske land bortsett fra Visegrad-statene som Klassekampen trykker avskyartikkel om på eksklusiv plass. (KK 27 januar 2018) EU finansierte Eurozine.
Snakk om å leve i galskapens epoke.

2 Likes

Det er det den globale finanskapitalen vil med den ikke-bærekraftige masseinnvandringen fra MENA land de orkestrerer, å få Europeiske land i kne med økonomisk og sosialt kollaps, så de kommer i posisjon for lån fra IMF. Som pålegger dem restrukturering med nedskjæringer og innføring av markedsliberalisme for å betale ned lånene en aldrende vertbefolkning ikke klarer, og må så selge landenes aktiva til IMF bankierenes venner. Soros har anbefalt Europeiske land å låne tusener av milliarder for å finansiere masseinnvandringen.

Slik skal global finanskapital ta over stater som de har gjort i Latin-Amerika, Asia og Afrika, Med New World Order som endelig mål. Med sjokkdoktriner som Naomi Klein beskrev i sin bok. Utmerkede utdrag og sammendrag fra boken del 1-5 kan leses her.

2 Likes

Et fremdragende innlegg som viser at USA er et plutokrati og ikke et demokrati. Nettverkene som vist på bildene spres over kloden via overnasjonale nettverk, som et edderkoppnett spinnes det rundt sitt for det flestes del intetanende ofre: verdens befolkning.

Slike bygger New World Order ut sin orden, det er noen av herskerklassen i NWO vi ser her. Vi ser hvor viktig det er for den globale storkapitalen å ha 100% styring over media, det er kritisk for å kontrollere verdens befolkning.

Ideelt for NWO er at deres verdensordning utvikles så sakte at verdens befolkning ikke forstår at de befinner seg i det åpne fangenskapet det er å være i slaveklassen i NWO, hvor det er bare to samfunnsklasser: herskerklassen og slaveklassen.

USA er vel det vestlige landet som er nærmest NWO i dag, hvor 0,5% eier 99,5% av alt av verdi, og tre personer eier mer enn halvparten av befolkningen, og hvor herskerklassens politi med militær utrustning brutalt undertrykker store deler av de lavere samfunnsklassene.

1 Like

Kan noen navngi hvilke madlemmer i CFR som er Zionistiske Jøder, samt trekke paralleller mellom Sions Vises Protokoller og politikken CFR fremmer, tror jeg mange vil få en a ha opplevelse.

2 Likes

Fra den dag norske NORATOM som utsprang fra atomsenteret på Kjeller begynte å levere tungtvann til Israel for bygging av atombomber,tok Norge det definitive skritt inn i internasjonal verdenspolitikk.
Da var det også viktig å få Norge (ved AP) dyktig involvert i CFR,Bilderbergers og Trilaterals og der har vi siden vært uansett partifargen.
Den offisielle “venstresidas” syn på disse sakene i Norge er eneste sammenhengende cover up.

Her er en nettverkside hvor man kan skrive CFR i søkefelt
Lang liste CFR medlemmer kommer da under.
http://www.muckety.com/Council-on-Foreign-Relations/5000520.muckety

Martin Siem fikk sparken i Aker, ette å ha solgt Kanonbåter til Israel, i strid med Charles de Gaulles embargo mot Israel.
Kristian Siem, sønnen følger opp familiens tradisjoner, ved å frakte migranter med Siem Pulot. Sannsynligvis til overpris, finansiert av George Soros.

1 Like

Hei Jan .
Her er en mann som har laget oversikt på youtube over norske Bilderbergmedlemmer .Jeg oppdaget det i går.

Har du skjønt den indre agendaen for CFR og Chatham house og hva som motiverer dem ? Kjenner du til de historiske røttene bakover, og forløperne, de historiske nøkkelpersonene som la fundamentene?

Hvis du hadde hatt tilgang til “Dictionary of National Biography,” så kunne du lest utfyllende om disse historiske personene der, i den kvalitetskilden fra Oxford.
http://www.oxforddnb.com/view/10.1093/ref:odnb/9780198614128.001.0001/odnb-9780198614128-e-32678
http://www.oxforddnb.com/search?q=lionel+Curtis&searchBtn=Search&isQuickSearch=true
Det er institusjoner som har tilgang på dette digitale britiske oppslagsverket av nyere dato.

http://www.oxforddnb.com/view/10.1093/ref:odnb/9780198614128.001.0001/odnb-9780198614128-e-93711?rskey=A65K1d&result=10