Nyheter MDTV Forum Om Doner

Coronaviruset - hva vet vi så langt?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/coronaviruset-hva-vet-vi-sa-langt/

Jeg har samlet følgende liste over punkter på Facebook for å prøve å hjelpe folk med å navigere i en ekstrem mengde desinformasjon og fryktspredning rundt COVID19. Dette kan jeg kan si så langt, etter min egen vurdering. Her er min min tipunkt selvhjelpsplan 1. Krise som våpen «Krisen» blir brukt som våpen for å…

3 Likes

Dette er helt klart den neste 9/11 ja. Korona har 6 bokstaver i seg, legger man sammen tallene i Korona får vi 66, mao 666.
Koronautbruddet startet også på dagen 6666 etter 9/11.

Her har en klok Nordmann tatt for seg Event201 og ID2020 og hørt på hva de sa på 201 møtet.
Neste fase er å stenge ned alle nettsteder som steigan osv og slette alle FB kontoer mm som skriver om viruset. Innen kort tid så lever vi ei et globalt totalitært diktatur. Alt de sa i Event 201 er 100% likt det vi nå ser.

Når begynte verdens nest rikeste mann å investere tungt i tilfeldigheter

Og hvis dette ikke skjer, innrømmer du å ha tatt feil da, eller var nok en paranoiakonspirasjon som fant ut at det var mye ondere å la de alternative nettstedene overleve?

SARS2 oppsto fordi globalististene i naivitetsvenstre og grådighetshøyre har hatt definisjonsmakten i samfunnet, fordi da ble det ikke tatt noe lærdom av SARS og MERS, og ingen tiltak ble gjort for at SARS2 kunne bli en pandemi.

Arbeiderklassen i Vesten er en åpenbar kandidat. Hjemflytting av industri, fall i boligprisene, desimering av finansnæringen og boomernes pensjoner og mer stengte grenser vil føre til en øket reallønn på sikt, og da kan arbeiderklassen få råd til både egen bolig og egne barn.

Nettopp. Fordelen vil tilfalle nasjonen. Ikke globalitene og deres hallelujakor ellers i samfunnet. Stort sett på borgerlønn

Ja, men heller ikke her vil gevinsten være likt fordelt. De som evner å foreslå løsninger, vil få igjennom viljen sin, mens de som graver seg ned i hvordan onde makter står bak , muligens vil ha rett i det, men de vil ikke ha noen løsninger for de fremtidige problemene de ikke har forutsett, fordi tiden ble brukt på konspiranoiagraving.

Det vil være mer enn nok tid til å grave i hva som egentlig skjedde forut når krisen er over, og da vil flere også ha tid til å sette seg inn i stoffet.

Dette arbeidet av Vanessa Beely samt linker 22 mars må være noe av det viktigste som har vært levert i Norge under denne krisen. I det offisielle Norge gjelder bare Trumps “chinese virus” og ikke noe annet.
Med engang coronakrisen ble kjent var professor Francis Boyle på banen og sa at dette var et warfare biologisk våpen. Han får det siste ordet på en av dokumentarene her også.
Erfarne Gorbatsjov sier nå at stor krig ligger i luften. USA har gjennomført en rekke krigsspill med sine fiender med “moderate” atomvåpen og disse har ikke kommet endt i store seire til USA.Tvert om. Selv en Irankrig med noenlunde konvensjonelle våpen har ikke vært noen walk in the park.
Iran har hele tida sagt at de er utsatt for biologisk krigføring og hvor koronaviruset er forsterket med sarin nervegass. Sånn som Norge og vesten nå er,er kinesiske eller iranske synspunkter på dette fullstendig irrelevante. De finnes ikke.
En viktig dag for Steigan.no dette og takk til Vanessa Beely.

Dere kommer til å virke som en gjeng idoter før dette er ferdig.
USA USA

1 Like

Må nok si meg enig med deg i dette. :astonished:

1 Like

Såg filmen Contagion häromdagen, och det såg ju onekligen ut som, ja, förberedelse. Ungefär som “24”-serien i förhållande till “kriget mot terrorn” som sedan kom. Inte minst kul att se hur den oberoende bloggarjournalisten, på samma gång korrupt och foliehatt, var den farligaste skurken av dem alla i den filmen.

Men det här, ekonomisk korrektion, mindre flygande, mindre globalism, mer lokalsamhälle, kanske på sikt återställande av matsäkerhet och lokal industri, vafan …

Är Coronainfluensan kanske en sorts “operation face save”? De nödvändiga korrektionerna och tillbakagången kommer nu, men det är inte vårt fel, det är Coronaepidemin!

Ja det är fortfarande tillåtet att spekulera vilt på några offentliga platser, bra är väl det.

1 Like

Om det er en konspirasjon, så er det mitt alternativ.

Vedtok boliglånsendring: Lettere å få avdragsfrihet
– Endringen gjelder for 2. kvartal 2020, fra 1. april men kan bli forlenget, sier finansminister Jan Tore Sanner til VG.
I tillegg presiserer departementet også at bankene kan innvilge utsettelse for renter og avdrag i inntil seks måneder.

– Dette er et riktig grep som gir bankene en enda større mulighet til å bidra til å lette økonomien til husholdninger som er kommet i en situasjon der inntektene – midlertidig er blitt lavere, sier Tom Staavi, informasjonsdirektør i Finans Norge til VG.

Krigen mot Kina har startet. Utfra den vestlig produserte “sannhet” at det var ville dyr i Wuhan som spredte viruset til Europa og vesten,ser vi nå at media og politikere er i full gang med å mentalt-ideologisk forberede krigen mot Kina.
I USA er det senatorene Jim Banks,Matt Ridley og Cotton som blåser for full krig mot Kina og i Norge er den samme krigen startet på document.no ved Hans Rustad 26 mars 2020 og på resett også.
Massiv oppslutning om at Kina bør blø og nedkjempes.
For oss som har levd en stund er dette akkurat samme kampanjen som ble ført mot Jugoslavia,Irak,Libya og Syria. TV og media er krigsvåpen som driver “perception management” for å forberede en gigantisk Nato-krig mot Kina.
Derfor er det arbeidet som “system” har startet opp her av den aller største viktighet. Og må fortsette.
Hvis vi ikke klarer å få stilt spørsmålstegn ved de ville skadelige dyrene i Wuhan som har forpestet verden,har vi garantert en kommende krig mot Kina - med begeistret deltagelse fra document og resett.
Hvorfor er det ikke noen som skriver om de 25 biologiske laboratoriene som USA har spredt rundt i verden? Hvorfor er det ingen som framlegger hva iranske vitenskapsfolk har kommet fram til?
Stor takk til “system” som viser veien nå.

Fårstår du ikke at om viruset hadde vært spredd i Europa eller USA før det ble spredd i Kina, så hadde USA eller Europa hatt en oppblomstring først? At man kunne trodd at det startet i USA eller Europe FØR smittekurvene der ble eksponelle, er greit nok, men når vi ser på kurvene i dag, er dette en matematisk umulighet.

Om SARS2-covid-19 er et biologisk våpen eller om det har oppstått naturig, vet vi ikke ennå, og i såfall om det er et biologisk våpen, så kan vi regne med at det kommer fra ett av landene som har klart seg best, og det ser virkelig ikke ut til å blir USA.

Hva som vi vet er sant, er at Kina ikke gjorde noe for å forhindre at viruset spredde seg til resten av Verden, når de øvet press for at land ikke skulle stenge for flyavganger fra Kina. Vi vet også at Kina støvsugde smittevernutstyr i Vesten, uten at det behøver å ligge onde hensikter bak det. Om alt smittevernutstyr ble sendt til Wuhan eller Hubei, måtte resten av Kina handle andre steder.

Viruset er ekte, og det dreper ca 1% av befolkningen om det ikke stoppes.
Det er sikkert ikke alle disse døde som døde av Kinaviruset, men 1% er hva man finner når man sammenligner dødeligheten i år med i fjor.


tab2-obblig-kCkD-U31701924982838bpF-656x492@Corriere-Web-Sezioni

In the hypothesis - not at all remote - that all citizens of Nembro have caught the virus (with many asymptomatic, therefore), 158 deaths would equate to a lethality rate of 1%. That is precisely the expected and measured lethality rate on the Diamond Princess cruise ship and - made proportionally by demographic structure - in South Korea. We have made exactly the same calculation for the municipalities of Cernusco sul Naviglio (Mi) and Pesaro using exactly the same methodology. In Cernusco the number of anomalous deaths is equal to 6.1 times those officially attributed to Covid-19, also in Pesaro 6.1 times. But even more staggering are the Bergamo figures, where the ratio reaches 10.4.

Flokkimmuniteten som globalistene tilstrever er derfor meget kostbar.

Kan ikke du bare gå inn i en flaggermushule, og se om du blir syk etterpå? For oss som vet at flaggermusvirus kan hoppe over til mennesker, er ikke dette aktuelt. Som regel er ikke disse virusene smittbare fra mennesker til mennesker, men det er den faren som har gjort at Kina nå har forbudt slike markeder.

Så hvordan har både du og jeg lest om disse? Du vet at Kineserne også hadde et tilsvarende laboratorium i Wuhan, og lekkasjer derifra også er en mulighet?

Det er et par ting i denne forbindelse jeg vil si noe om. For eksempel de enorme tapene USA vil få. USA og Kina er avhengig av hverandre. Trump ypper seg med kjeften sin, klart det. Krig mot Kina? Vel, Kina er litt større enn Vietnam, som har satt store spor i USA.

Du er også blant dem som påstår at USA forbereder en krig mot Russland. Hvorfor tok ikke USA sjansen da Russland okkuperte Krim? Hva skjedde i2014/15? Ingenting. Bortsett fra at Russland okkuperte deler av Ukraina.

Zerohedge artikkel.

1 Like

Det er et navn som hele tiden dukker opp igjen når det gjelder Corona og vaksiner, nemlig Bill Gates.
Det har blitt sagt at Wuhan er opprinnelsessted for viruset. Det har blitt snakket om at det finnes et laboratorium i Wuhan men jeg har aldri sett at det finnes et Bill Gates laboratorium i Wuhan. Gjett hva, det gjør det.