Nyheter MDTV Forum Om Doner

Corbett ser 5G som et fangstnett som truer frihet og privatliv

På tampen av ferien:

Videoen “The 5G Dragnet” fra The Corbett Report fokuserer på overvåkningsaspektet ved 5G og tingenes internett. Den viser også tydelig hvilken utrolig sårbar posisjon mennesker og samfunn setter seg selv i når de gjør seg avhengige av smartteknologi:

1 Like

Ja, det har mange våkne folk varslet om lenge. I mitt hus kommet det ikke en eneste duppeditt med “smart” foran. Vi slipper selvsagt ikke helt unna så lenge man skal funke i matrix, men vi kan ta noen grep hvis vi vil. :slight_smile:

2 Likes

Lurt! Her bruker vi kablet nett (sikrere på alle måter) og gammeldags fasttelefon (i alle fall inntil Telenor tar fra oss den stabile kobberlinja). Jeg har riktignok en gammeldags mobiltelefon, men den er avslått mye av døgnet. Smartmåler har vi sagt nei til. Selvsagt.

Det virker som om mange helt har glemt at man fint kan ha tilgang til internett hjemme uten WiFi. Man har altså full mulighet til å kaste bort forbløffende mye av livet sitt foran en skjerm, selv uten smarttelefon eller WiFi. :grinning:

2 Likes

Har du nektet å betale noe ekstra ? Hvordan har det gått ?

1 Like

Andre i huset her synes ikke det er bryet verdt å nekte (det er en ekstrautgift på ca 200,- per måned fordelt på antall beboere som deler sikringsskap), så vi betaler. Men når det er sagt, så er det en juridisk utredning fra advokatene i Østby Aarskog Advokatfirma AS, som har konkludert med at ekstraavgiften ikke er lovlig:


Så det blir interessant om noen tar denne saken til retten.

1 Like