Nyheter MDTV Forum Om Doner

Coca-Cola suspenderer sin reklame på Facebook i minst 30 dager

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/coca-cola-suspenderer-sin-reklame-pa-facebook-i-minst-30-dager/

Den mulitnasjonale drikkevareprodusenten Coca-Cola har bestemt seg for å droppe all sin reklame på Facebook i minst 30 dager for å presse Facebook til å innføre enda strengere sensur mot såkalt hatprat, skriver BBC. Coca-Colas toppsjef James Quincey sa at «det er ingen plass for rasisme i verden, og det er ingen plass for rasisme…

3 Likes

Ingen fare for at Facebook skal gå konken eller bli mer ærlig


2 Likes

De største korporasjoner styrer verden

Om du har vært i tvil om hvem som styrer verden, behøver du ikke lenger være det.

Verdens største korporasjoner styrer suverent og autoritært. Med sin pengemakt får de umiddelbart respons, og dem de retter sine pekefingre til adlyder uten videre protest. Virkemidlet er kapitalismens penge virus, som direkte kan brukes til å begrense enhver virksomhets vekst og avkastning.

Boikott er for dem helt legitimt. Men om Ola og Kari skulle snakke om å boikotte Coca Cola, eller noen av de øvrige globaliserte korporasjoner på toppen av næringskjeden. Da blir de møtt med fy fy og formaninger om hvor fælt det er å bruke boikott og streikevåpen mot korporasjoner.

Hva dette handler om er regulering og begrensning av ytringsfriheten. Hvilket er en regulering og begrensning av folkets demokratiske rett til å kritisere dem som styrer. Og dem som styrer er akkurat dem som nå bit for bit knebler det demokratiske folkestyret.

Det er et spill for galleriet. Hverken facebook eller andre dette nå omhandler, har det minste imot å følge denne formaningen fra eierne av Coca Cola. De er globaliserte megastore korporasjoner selv, og har samme interesse av å støtte det globaliserte korporative tyranni.

Når dette er sagt har jeg ikke det minste mot å være uten Coca Cola reklame i 30 dager. Reklamen fra de globaliserte korporasjoner kunne jeg gjerne vært foruten permanent. For min del kunne de avviklet hele reklame og PR bransjen permanent, og latt dem finne på noe mer produktivt å gjøre som tjente folk og nasjon, i stedet for å tjene globaliserte korporasjoner.

4 Likes

Norge burde opprette et intranett der all offentlig kommunikasjon foregår + en konto til alle norsk statsborgere med samme funksjoner som face (bortsett fra de negative sidene). Demokratiet demonteres i en rasende fart nå. Men Erna åpnet jo facees kontor i Oslo så det blir vel ikke noe av

1 Like

Ifølge Kameran Faily eier folk som Soros / Zuckerberg / Gates like “mye” som Hitler, dvs. ingenting. Soros / Zuckerberg / Gates fronter de virkelige eierne, som mere ligner på “Smerch”.
Wilcock oppgir at da Oprah Winfrey kom ut fra møte om hva man skulle gjøre med dem som bodde på jorden - altså oss vanlige - spydde hun. Hva som ble sagt vet vi ikke, men vi kan formode at vi skulle myrdes.
-Det er ikke rom for alle disse humans

-Verdens største korporasjoner styrer suverent og autoritært.

Det er regjeringer som står bak krigen i Syria og Jemen. Vi har lært at Norge er en av dem som finansierer opprørssiden … ikke Coca Cola eller Exxon. Norge er en av de største kapitalistene.

Øystein Olsen er 10 ganger større enn Warren Buffett.

De blir nok tvunget til det, ettersom offentlige virksomheter krever at man har Facebook, mens alle ikke får ha Facebook med de nye hatreglene.

Om det går så langt at de blir tvunget av rettsvesenet, så blir det pinlig, så de kan bli “tvunget” til å bare begynne med prosjekte om ikke så lenge.

De som jobber for mer sensur, har ikke lengre noen jobb, om ikke stadig nye grupper sensureres, så at mange vil ende opp som utestengt er 100% sikkert.
assange-zuckerberg

4 Likes

For om lag 30 år sidan eller så, på slutten av åttitalet, sponsa Coca Cola ein stor konsert til inntekt for veldedige føremål. Det vart oppstuss då selskapet la ned forbod mot ein apell til fordel for Nelson Mandela, som framleis sat i fengsel på den tida. Coca Cola Company argumenterte med at dei ikkje ville stå for ein politisk bodskap ettersom det var viktig å kunne selja leskedrykken til så mange som mogleg. I dag er altså argumentet snudd opp ned, men grunngjevinga er den same.

3 Likes

Det er mange bedrifter som har dette som eneste sted for kundekontakt. SAS feks. Det er på en måte befriende at de går fullt inn for masterpanen sin nå og ikke forsøker å lirke 50 år til.
Så får vi se hvordan det går.
Om det går på trynet kan vi slappe av de neste hundre år

Og der har Facebook ennå et problem. De som jobber mot rasisme og hat har også måltall de må oppfylle ved at brukere blir utestengt, da rasisme og hat i seg selv ikke kan måles.

Da det egentlig ikke er så mye rasisme og hat der ute, da forskjeller mellom folk skyldes at folk er forskjellige, og ikke at de blir undertrykket, så er det de litt alternative som vil bli utestengt, og det er også de som kjøper hos litt alternative forhandlere, hvis eneste platform for salg er Facebook.

Vi vet hvordan det vil gå. For mange vil bli utestengt, så statene vil måtte lage sitt eget system, som skoler og offentlig virksomhet vil bli tvunget til å bruke.

Jo jo. I denne spesifikke saken. Tenkte mer generelt. Det paradoksale er at det er når vestens maktgrunnlag smuldrer hen dette skjer. Det er liksom litt for sent. Det vil jo kun framskynde forfallet

Enig i det, men for den ekelte aktør handler det om å overleve gjennom å signalere hvor gode de er, så mobben løper etter noen andre. For Facebook, Cocca Cola og helt ned til den vanlige ansatte, så har man egentlig bare valget om å spille med, om man ikke vil være den som det blir laget et eksempel av til skrekk og advarsel.

Hvor langt det vil gå før det snur vil nok variere fra land til land, men USA er i mine øyne ferdig som supermakt, og det samme gjelder paradigmet til eliten som vokste ut fra 2vk.
foundation myth

1 Like

Det favner så vidt at det blir nok ikke da bare sensur av språkbruk men også billedspråk som nå kan støte BLM bevegelsen og de som kaller seg antirasister. Uncle Ben på uncle Ben ris-eskene vil bli fjernet, også Aunt Jemima på lønnesirup flaskene, og produktene vil få nytt etnisk nøytralt navn, og som vi vet blir statuer og klassisk kunst som kan tolkes som hvit overlegenhet angrepet.

Alt dette på grunn av drapet på George Floyd (obuksjonen viser død som følge av overdose), et drap i en meget lang rekke av helt unødvendige drap som politiet har gjort av folk av alle raser, det de har til felles er at de aller fleste er fattige.

Det passer den globale storkapitalen helt utmerket, det som startet som en klassekrig som følge av den store ulikheten som globaliseringen med neo-liberal markeds-økonomi fører til, og forsterket kraftig av nedstengningen av verdensøkonomien, stilner nå nesten helt. For storkapitalens MSM fokuserer nå alt på rasespørsmål for å avlede oppmerksomheten.

Rasisme får skylden for elendigheten til svarte og fargede i verden, og ikke den globale storkapitalens predatoriske neo-liberale markedsøkonomi som privatiserer sosiale rettigheter og gjør sosial mobilitet vanskelig til umulig for lavere samfunnsklasser hvor svarte og fargede (ikke asiater) er i flertall.

En rettferdig fordeling som hadde gitt gratis utdannelse, helsevesen, statspensjoner, en minstelønn som en kan leve et verdig liv med med en jobb og et sosialt sikkerhetsnett for alle, er det mer enn nok penger til. Faktisk så mye penger at de rike og ultrarike ville fremdeles være mangemilliardærer etter at pengene hadde blitt fordelt til dette.

Men de som driver rovdyrkapitalismen i verden synes faktisk at de har rett til å ta og ha alle pengene og alt av verdi, fordi de har sterkestes rett til det med deres darwinistiske verdensbilde. De bryr seg ikke om hvor mange som må leve i, lider og dør av den elendigheten de påfører milliarder av mennesker.

2 Likes

Det er bra de kommer ut av skapet. Nå kan ikke folk lenger gå rundt å late som at dette kommer til å ordne seg

“Having a negative foundation myth means the tree of life for westerners is poisoned”, slike har i all tid blitt omtalt som dødskulter.
Det er det “vesten” er, en eneste stor dødskult.
Den eneste medisinen er nasjonalisme, og etnisk solidaritet. Ikke “hvit”, men arisk.

1 Like

Hvert eneste år gir bladet Forbes ut en drapsliste slik jeg ser det.
Dreper man alle på denne listen vil solens stråler føles varmere, fuglenes kvitter vil være vakrere. Bølgesuset vil høres enda mer majestetisk ut, og brisens kjærtegn vil være ømmere.

1 Like

Det er for meg irrelevant hva man kaller det, så lenge multikulten og kunsumentidealet avgår med døden. Det er helt meningsløst at menneskehetens mål er en verden av konsumerende gleldslaver som alle drikker cocca cola.

INTRODUCING THE WAGE CAGE The Wage Cage™ guarantees peak efficiency in your wagies, making unsolicited breaks all but impossible and reducing idleness by over 34%. The Wage Cage™ ensures that your wagies will perform at their peak efficiency, saving time and money that can be better spent on your third yacht or yet another lavish holiday. Get your own set of Wage Cages™ for your company today.

Dødskulten er vel babylonske talmud, som vel er omtrent det motsatte av kristendom. Babylon ligger ikke i “Vesten”, så da er med andre ord “Vesten” kontrollert og styrt av “Østen”. Siden talmud ble skrevet av den samme gjengen som fikk myrdet Jesus så kan man vel med stor trygghet slå fast at vi i “Vesten” er styrt av våre fiender, og det forklarer jo det meste om vi ser rundt oss og studerer historien litt.
“Guden” i babylonske talmud er Lucifer. Om Gud vår skaper (Jesus sin far) er kilden til alt liv og velstand er det jo bare logisk at det motsatte, altså babylonske talmud, er kilden til død og fordervelse. En dødskult.

Den gjengen har stiftet entiteter som blant annet USA, Sovjetunionen, Kina, Weimar-republikken og Israel. Kjennetegnet på skapelsen av disse var vel stort sett nettopp “død og fordervelse”.
12b68881564fbe3cef432424c85cc160

Ja, trolig. Det er ihvertfall den eneste kjente medisinen vi vet med sikkerhet har virket.

«splittende, oppildnende eller egnet til å så uenighet»

Samma hörs alltmer från makthavande politiker och MSM. Att ha en avvikande åsikt (mot rådande makthavare) är splittende och ska bekämpas, helst göras olagligt. Som Ford lär ha sagt, folk får välja vilken färg de vill på bilen, så länge det är svart.

I en rättsstat är man oskyldig tills motsatsen bevisats, man har rätt att försvara sig och lagen ska följas.
Nu agerar privata bolag polis, åklagare och bödel över vår förmenta rätt att försöka driva opinion för det vi tror är det bästa samhället. En gång kallades det demokrati.

Noe å tenke på mens vi venter på at colareklamen skal komme tilbake

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.