Nyheter MDTV Forum Om Doner

Clinton-finansiert rapport brukt til å gi klarsignal for overvåking av Trump-medarbeider

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/clinton-finansiert-rapport-brukt-til-a-gi-klarsignal-for-overvaking-av-trump-medarbeider/

Etterretningskomiteen i Representantenes hus har, etter at president Trump ga sin godkjennelse, offentliggjort et mye omtalt notat som beskriver påstått misbruk av hemmelig overvåkning under Trump-Russland-etterforskningen. * Rapporten laget av Christopher Steele, den britiske eks-etterretningsoffiseren, dannet en viktig del av FISA-søknadene om å overvåke Carter Page, som jobbet for Trump. Denne rapporten, som vi har…

1 Like

Garantert ikke. Men rapporten vil gi Trump & Co gode argumenter, og forhåpenlig føre til tiltale mot en håndfull skyldige.
Vi nærmer oss 2020 valget - et valg som ligger på nivå med 1932-valget i Tyskland i historisk betydning.

Dersom Trump vinner valget -> indre uro i USA
Dersom Trump taper valget / blir dømt av riksrett -> indre uro i USA

Media i USA driver nå krig. Når man hører på NRK får man inntrykk av at Trump er på randen av å bli fradømt presidentembetet. Det er 99% misvisende.
Der er noen REP som ikke utelukker at Trump kan tape i Senatet også (først kommer klagegang fra Trumps side). Man da er det fordi REP stemmer med DEM. Det kommer an på hvor mange pedofile vi finner i Senatet.

1 Like

Sånn bortimot 100 % vil jeg tro.
Hele «demoncrats vs repugnicans» er teater for å holde folk engasjert og velge side. Splitt og hersk
Uansett hvem som stiller til valg vil de være kjøpt og betalt av samme folka

De pedofile har statlig lønn som politikere. Den kan ikke tas fra dem