Nyheter MDTV Forum Om Doner

Bruk steigan.no som kunnskapsbank

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/bruk-steigan-no-som-kunnskapsbank/

I databasen til steigan.no finnes det nå nesten 7.500 artikler. Alle artiklene er redigert med sikte på etterbruk. De er også belagt med kilder hele veien. Kanskje er det så mange som 100.000 lenker i hele basen. Når vi arbeider med stoffet gjør vi vårt beste for å finne fram til troverdige og solide kilder,…

1 Like

Kunnskapsbank. Et fint ord. Aftenposten, Dagbladet, NRK, Faktisk.no, TV2, CNN, BBC, …. alle er kunnskapsbanker. Det er viktig og solid dokumentert kunnskap å finne hos alle. Men med alderen er det grenser for hvor mye tid du ønsker å bruke. Når timene går og det er vanskelig å få ut noe av verdi, må du gå ut fra at den er kommet under offentlig administrasjon eller nærmer seg konkurs. Da blir det til at du bytter bank. I Norge bruker jeg stort sett bare Steigan.no. Ingen kø ved lukene (vær sikker!), verdiene ramler over deg så fort du er kommet over dørstokken og det er fortsatt gull-standard.

Og Steigan.no har Norges høyeste rente! Sett pensjonen din i Steigan.no!

3 Likes

En skikkelig bank har en aktiv kundemasse, som bidrar med innskudd og låneopptak. Kommentarfeltet er vesentlig i den sammeheng, og redaktøren har forstått det. Sikkert fordi han har levd et liv der hele Norge har diskutert hans person i full offentlighet, uten at det har rokket ved hans posisjon - snarere tvert i mot.

Jeg bidrar ivei, og venter på danske tilstander med negativ rente og en hyggelig utbetaling fra Mot Dag AS for å ha lånt litt her av og til!

1 Like

Jeg er vel selv noe mer reservert på en del punkter når det gjelder herværende nettavis, men du får glatt en like for entusiasmen og formen. :slightly_smiling_face:

Intet er perfekt og alt er relativt, sies det. Sammenlignet med det aller meste av potensiell konkurranse og rivalisering på norsk, og ikke minst gammelmediene, er.selvfølgelig steigan.no i toppform.

Ja, akkurat det der er jo litt trist. Hele Norge har diskutert hans person i full offentlighet, uten at det har gått av en liten bjelle hos ham på at det kanskje ikke er noen tilhengermagnet å tviholde på kommunist– og marxistmerkelappene fremdeles. Men, men. “I menneskenes hjerter forandres alldeles intet”, som Sigrid Undset skrev.

Poenget er at han tåler en støyt, og er godt vant med å navigere feltet mellom sak og person. Det gjør at han ikke er redd for kommentarieates diktatur, men omfavner det.

1 Like

“Tåler en støyt”, ja. Vi snakker vel på godt og vondt i grunnen heldekkende teflonbelagt og pansret i minimum 20 mm valsede stålplater, ala de gamle Tirpitz-platene Oslo kommune bruker som kjørelokk på høla sine i alle veiene.

Når det gjelder det redaksjonelle forholdet til/ synet på

kd-logo-1-trans-276x32

og tilliggende herligheter, har jeg hatt inntrykk mer av effektiv filtrering/ fortrenging og et valgt fokus nærmest 100% på egen skriving og kildelesing/ research, enn av omfavnelse. Slett ikke sikker på at han vanligvis vet at han har et bebodd kommentarsystem det hele tatt, utover i korte glimt når noen sender ham en fortørnet epost eller pm om at en eller annen jævel her inne absolutt MÅ svares eller kastes ut. Men en slik ignorans er i så fall også valgt, og i seg selv en ganske liberal variant i praksis. Han var for øvrig strengere og mer på vakt før. Bra utvikling.