Nyheter MDTV Forum Om Doner

Brød, sirkus og politikernes kjønnsliv


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/01/brod-sirkus-og-politikernes-kjonnsliv/

Denne vinteren 2017–2018 har vi fått vite a) at politikerne har kjønnsorganer, b) at de visstnok har drifter og c) at de til tider prøver å anvende dem på uheldige måter. Disse oppsiktsvekkende oppdagelsene har preget diverse kvadratkilometre av de såkalte «sendeflatene» og vært tema for utallige dypsidige ekspertkommentarer. Brød og sirkus Den samme perioden…


#2

Det går i nachspiel sladder og nakenbilder på avveie. NRK er de som skuffer mest! I innslaget om Venezuela på siste Urix når de nye dybder. Der spekuleres det i om terroristen som myndighetene nylig fikk skutt, han som kjørte i helikopter og kastet ned håndgranater på regjeringsbygningen, egentlig jobbet for myndighetene! Snakk om fremme ville “konspirasjonsteorier” Det er tydeligvis greit så lenge de ikke rammer vår kjære allierte. Ikke et ord om USA`s støtte til opposisjonen, tidligere kupp forsøk på Hugo Chavez eller noe annet av elendigheten de er skyld i. Godt papiravisene og TV er døende medier.


#3

Nøster en opp i eierstrukturene i vestlig MSM presse og media, finner man at de er eiet av bankkartellene, og det militærindustrielle komplekset sitter ved samme bordet. Eierne velger redaktører og ledende journalister og kommentatorer, det er ikke som vi tror, at de skriver uavhengig av hva eierne mener.

Vestlig MSM presse og medias hovedoppgave er å være propagandaapparat for den globale finanskapitalen, det blir da viktig å avlede oppmerksomheten til befolkningen, så storkapitalens mål og virkelige hensikter blir skjult. En skulle forvente at NRK, som er statseid og lisensfinansiert, er en nøytral nyhetsformidler som belyser alle sider ved en sak, men vi ser gang på gang at nyhetsbildet er satt sammen som om agenter fra storkapitalen er en del av redaksjonen…

NRK har hatt nesten monopol på nyhetsformidling her i Norge med radio og TV siden de startet sendingene, så det er ikke merkelig at storkapitalen har hatt folk fra sitt nettverk i NRK fra tidlig av kan det være grunn til å tro.
For TISA, TTIP og betydningen Lisboa-traktaten 2009 er ikke tema i NRK, likeså SCO og BRICS og andre viktige geopolitiske hendelser som storkapitalen ikke vil at folket skal vite om.
Da er grabukker og vellystinger blant politikerne ypperlige til å få folk til bli interessert i saker som egentlig er totalt uinteressant når feks USA og NATO driver en livsfarlig militær beleiring av Russland.

MSM presse og media blir mer og mer lik den kulørte ukepresse og boulevard aviser, og av Dagsrevyens sendetid er over halve tiden til sport. Når alt venstre pressen som denne fremdragende blogg dessverre bare har ca 2% av leserne, er altså de fleste her til lands totalt uvitende om at geopolitiske hendelser gjør at klokken har blitt fem på tolv, og det har den vært lenge.
Norske husholdninger er blant de mest gjeldstyngede i verden, og det mens dollaren er i ferd med å falle, og med det verdien på det norske oljefondet. Renten skal ikke opp med med mange prosent før vi ser en ny finanskrise som det ikke blir så lett å reise seg ifra for en aldrende befolkning.