Nyheter MDTV Forum Om Doner

Brexit Party leder meningsmålingene i Storbritannia

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/brexit-party-leder-meningsmalingene-i-storbritannia/

Theresa May og hennes regjering har ført Brexit-forhandlingene med EU så dårlig som det vel lar seg gjøre og har ikke klart å komme fram til noen avtale. Dette er sannsynligvis hovedgrunnen til at det nystiftede Brexit Party, som ble startet av tidligere Ukip-leder Nigel Farage for bare et par måneder siden, nå bykser fram…

2 Likes

Det verste er at dette kommer ikke til å spille noen rolle. Noen rebeller i EU-parlamentet gjør ingenting når endemålet for etablissementet er å kansellere Brexit hvilket selvfølgelig kommer til å skje.

Kanskje noen gule-vest -tilløp etterpå, men så roer alt seg og så er det 40 år til neste avstemning om EU (som igjen blir sabotert).

Farage har stor troverdighet som EU-mostander, og han er en stor humorist.
I tillegg hoppet han jo av, så fort han trodde jobben var gjort. Når det viser seg at den ikke var det, så er ikke Farage ferdig heller.

The best of Farage:

Det stemmer vel ikke at at Farge hoppet av fordi han mente jobben var gjort. Mer riktig er vel at han forutså at det ble nøytralisert og at andre veier burde prøves. Brexit partiet er en av dem. Jeg skjønner ikke at han mener det vil føre frem. Setene i EU parlamentet har liten betydning. Det er derimot mulig at han vil påvirke det engelske parlament. Får han nok stemmer er det en mulighet det er mulig å tro på.

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener. UK-KIP var et Brexit-parti, og da folkeavstemmingen var gjort, gikk han av. I følge han selv, skulle han begynne å nyte fruktene av sitt arbeid. Slik har det ikke gått. Så han har brettet opp ermene og startet ei ny økt.