Nyheter MDTV Forum Om Doner

Brannmenn og politi i Frankrike vil ikke slåss mot folket


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/12/brannmenn-og-politi-i-frankrike-vil-ikke-slass-mot-folket/

Av Kari Angelique Jaquesson. Her er to sterke videoklipp: Brannmenn som snur ryggen til når sjefene instruerer dem i å angripe sine egne, og politiet som tar av seg hjelmene. Sjefen for politiets fagforbund har tatt til orde for at hæren må settes inn. Hæren mot folket, altså. Marine LePen har allerede tatt til orde…


#2

‘‘Soon coming to a town near you’’? . . . . . . .


#3

Ække makronen for opptatt med å kysse MbS under kjortelen, til å bry seg om hverken opptøyer eller Solberg?
De alvorsord han skulle gi, ble visst noe helt annet:


#4

.Andre analyser på situasjonen i Frankrike:


#5

Macron kunne nærmest promenere fra kontoret i en Rothschild bank og inn i presidentpalasset. En mer ubesværet vei til president embetet har vel ingen fransk president hatt. Så er han også bankkartellets og dermed den globale finanskapitalens mann, så med alle deres ressurser bla innen presse og media fikk de sin mann på plass.

Det han gjør skulle ikke komme som noen overraskelse for de som kjenner kapitalkreftene. Han skal åpne økonomien for privatisering, så storkapitalen får eierskap og kontroll på landressurser og infrastruktur. Han skal kutte kraftig i statlige utgifter og avskaffe velferdsstaten. Han skal altså implementere nyliberal markedsøkonomi, som overfører enorme summer fra lavere samfunnsklasser til overklassen, som de borgerlige vil i alle Europeiske og verdens land.

Han skal danne en europeisk hær, mer for å holde de lavere samfunnsklassene fra å gjøre opprør enn å forsvare Europa, når de fattige blir fattigere og de rike rikere med hans politikk. Gledelig er det at politiet demonstrerer at de er på folkets side, en får håpe at hæren også sier nei hvis Macron setter hæren inn mot folket. Da må nasjonalforsamlingen oppløses og folket får nyvalg, og med det kan det også være håp om at det franske folket vil melde seg ut av EU?