Nyheter MDTV Forum Om Doner

BlackRock tar kontrollen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/blackrock-tar-kontrollen/

BlackRocks administrerende direktør Larry Fink kan nå være den mektigste mannen i verden, og fører tilsyn med ikke bare Feds nye (potensielt 4.500 milliarder dollar) såkalte slush funds, men også forvalter 27.000 milliarder dollar av den globale økonomien. Som verdens største kapitalforvalter administrerte BlackRock allerede 7 billioner dollar for sine globale bedriftsinvestorkunder, si tillegge til…

2 Likes

De elsker sine symboler

https://snl.no/Den_svarte_stein

Som alle vestlige statsledere tjener Trudeau den globale storkapitalen ved å legge til rette for at storkapitalen kan kjøpe landressursene og infrastrukturen. Akkurat som politikere her i Norge, utrettelig overfører de verdier fra folk og land til storkapitalen, alt mens storkapitalens MSM avleder oppmerksomheten med sport og underholdning, det er bare alternativpressen som kritisk advarer, men leses bare av noen prosent av befolkningen.

Globalismen årelater landenes økonomier, og overfører verdiene til kapitalforvaltningsselskapene, som blir de finansielle eierne til det meste i verden. EU kommisjonen vil privatisere offentlig helsevesen, og statspensjoner blir omgjort til privat pensjonssparing. Samtidig vil de også demontere offentlig skole, blant annet så har Verdensbanken stilt som betingelse for at San Salvador fikk lån, at de gikk med på et bruker-betaler system for den offentlige skolen.

Globalismens neo-liberale markedsøkonomi fjerner sosiale rettigheter og erstatter dem med tjenester som skal betales for. Skolepenger, helseforsikringer og privat pensjonssparing har ikke arbeiderklassen og en stor del av lavere middelklasse råd til, og Vest-Europa blir som vi ser i nord og sør Amerika, og ellers i verden med en stor utfattig underklasse, en stor arbeiderklasse av arbeidende fattige, en lavere middelklasse som sliter, en liten men komfortabel øvre middelklasse, en liten styrtrik overklasse, og en bortenfor astronomisk rik elite.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.