Nyheter MDTV Forum Om Doner

Bistandsorganisasjonene bruker krisa i Syria til å be om mer penger, men sier ingenting om ansvaret for katastrofen

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/bistandsorganisasjonene-bruker-krisa-i-syria-til-a-be-om-mer-penger-men-sier-ingenting-om-ansvaret-for-katastrofen/

Sju store hjelpeorganisasjoner advarer om en eskalerende sultkatastrofe i Syria. FN sier situasjonen kan føre til en ny flyktningkrise som i 2015, skriver ABC Nyheter. De sju organisasjonene er Flyktninghjelpen, Oxfam og CARE International, World Vision International, International Rescue Committee, Humanity & Inclusion og Mercy Corps. De tre siste er i stor grad finansiert av…

4 Likes

Det må vel være ganske innlysende til nå at alle disse bekymrete og humanistiske NGOs er intet annet enn en gigantisk pengevaskeri for de som sitter ved makta.

2 Likes

Støtte til FN’s bærekraftsmål er symbolisert ved en nål, utformet som en mangefarget sirkel. Den ytre staffasjen rundt et tomrom, totalt tomt for etikk og moral.
Et ønske om samarbeid for å nå målene (17), å arbeide for fred og rettferdighet (16), drive innovasjon og bygge infrastruktur (9) for å nå hovedmålene om å utrydde fattigdom (1) og sult (2).
De frivillige HJELPEorganisasjonene i samarbeid med vår Regjering gir oss oppskriften på hvordan SKAPE sult og hårreisende elendighet.

2 Likes

Syria sliter noe forferdelig med koronakrisen he he :slight_smile:

6 personer har kanskje dødd av Covid 1984 i Syria, samme ser vi i andre land også som dypstaten ikke kontrollerer, de har få eller ingen døde.
Kanskje ikke så rart siden det ikke eksisterer noe virus, bare en skam slik som klimakrisen og alt annet fra makteliten, super profitt på løgner kalles prosjektet.

Har prøvd siden 2011 å få på plass en bevegelse som kan hjelpe Syria og tvinge psykopatene som styrer til å la Syria være i fred, men til liten nytte.
Ungdommen som til alle tider har engasjert seg i fredsarbeid og antikrigs aksjoner er nå så vanvittig hjernevasket at de istedet i dag er blitt maktelitens nyttige dukker på samme måte som Hitler Jugend.
De tar kun til gatene når makteliten trenger dem til aksjoner som skal gjøre dem enda rikere.
sfgdfhmj,kj

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.