Nyheter MDTV Forum Om Doner

"Biosikkerhet" blir den nye politikken

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/biosikkerhet-blir-den-nye-politikken/

Den italienske filosofen Giorgio Agamben har skrevet en refleksjon over hva som har skjedd gjennom koronadekretene til regjeringa Conte i Italia, som også er gjennomført i mange andre land. Kommentaren har tittelen Biosicurezza e politica, Biosikkerhet og politikk, og er publisert på Quodlibet. Som filosof er Agamben påvirket av Martin Heidegger, Walter Benjamin og Michel…

5 Likes

Apropos punktet
“2. etableringen av det verst tenkelige som logikk for en politisk rasjonale”
Dette gjelder jo også totalovervåkningen som er innført mange steder, det er angivelig for å forebygge terrorisme og kriminalitet, mens realiteten er å identifisere og stoppe kritiske røster før de blir for plagsomme.

4 Likes

Det viser at et flertall av oss er slik innrettet av vi underkaster oss autoriteter lydig og uten innsigelser. Den mediehypede koronakrisen har lært den globale storkapitalen mye om hvor lett det er å styre panikkslagne befolkninger på alle kontinenter med sitt MSM som omgir en person fra morgen til kveld enten det er med informasjon fra en skjerm eller det trykte ord, for den globale storkapitalen styrer begge deler.

De fleste vil derfor ikke bare akseptere, men se frem til en vaksine selv om den inneholder Gates biometriske ID som trolig er den skjulte hovedhensikten med vaksinen. Når befolkningene har en biometrisk ID, vil den med stor sannsynlighet bli oppgradert til en chip som kan knyttes til digital valuta.

Den globale storkapitalen har lært med dette at deres New World Order som med en chippet befolkning blir et teknokratisk totalitært tyranni blir lett å innføre. For flertallet ser ut som de faktisk foretrekker en styrt og overvåket tilværelse fremfor privatliv og frihet.

2 Likes

Det vil nok kalles beskyttet privatliv og frihet fra ubehag

1 Like

Min største frykt er at vi står igjen med et samfunn bestående av Kapo`er.

1 Like

«Øverste jødiske leirpoliti»

Ikke bare var IG Farben Auschwitz et kjemisk konsern med jødisk og amerikansk kapital, administrasjonen var i stor grad jøder (høy status). Det var ikke måte på hvor mye kulturelle tilbud de skulle ha i Auschwitz. Jøder med privilegier kunne bo sammen med familie …

Sykehus, formodentlig Auschwitz

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.