Nyheter MDTV Forum Om Doner

Bill Gates og kontrollen over verdens helseorganisasjoner

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/bill-gates-og-kontrollen-over-verdens-helseorganisasjoner/

Microsoft-gründeren Bill Gates er en av verdens aller rikeste personer. Fra 1995 til 2017 sto han oppført på Forbes’ liste som nummer én på lista over de rikeste milliardærene. Da ble han forbigått av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos. På det tidspunktet vurderte Forbes formuen til Gates til en verdi av nesten 90 milliarder dollar. Gates og…

5 Likes

Dette er Steigan på sitt beste! Og her gjør han selvsagt den jobben som journalister og kommentatorer i de store mediene burde ha gjort.

2 Likes

Nåja…Jeg venter fremdeles på an artikkel som virkelig avslører hva vaksiner egentlig inneholder av giftstoffer. Det er på høy tid at noen tar bladet fra munnen. Selv sliter jeg med ettervirkninger fra kvikksølvet som var i vaksinene jeg fikk når jeg var liten. Har fått hjelp med alternativ behandling,. Kunnskap på dette feltet trengs sårt. Vaksiner er tydeligvis en sentral del av globalistenes agenda. På tide at småbarnsforeldre blir gjort oppmerksomme på nettopp det.

2 Likes

De store medienes oppgave er å hjernevaske oss med maktens verdensbilde. Venstresidas oppgave er å demontere dette offisielle verdensbildet,men det er lenge siden det ble gjort. Makten og opposisjonen gikk til sengs sammen.
Når man i dag 18 mars 2020 leser i KK hva Skurdal,Smedshaug og Braanen skriver,skulle en tror det pågikk en slags kappestrid i politisk ønsketenkning. Nå aner en at krisa “kan åpne for nye,solidariske løsninger for alle.”
Saken er den at alle sentrale stater velter pengene - som i 2008 - inn i Konzerner og banker. For Tysklands del dreier det seg om hele 500 milliarder Euro i retning finansmetropolen Frankfurt. Akkurat samme utvikling i USA naturligvis hvor sjefssjiktet har 30 ganger så store lønninger som workers - hvis noen nå vet hva det er? Arbeiter?
Allerede forut for Coronakrisa snakket selv de offisielle i Tyskland om “Altersarmut”,pensjonister klarte seg ikke,akkurat som i de aller fleste EU-stater. Italia hevdet at de sendte mer penger til EU enn hva de fikk i gjenytelser og bygget seg derfor om som Kina-vennlig.
En lang historie kort: for arbeiderklassenes levestandard vil denne krisas etterdønninger bli som en kald brottsjø. Det som høyst sannsynlig vil følge i verden er intensiverte klassekamper, vi vil få se Gule vester i mange land. Arbeiderklassen må betale.
Det andre som “venstresida” ikke vil ta i er: er denne Coronaen en biologisk krig eller er det en fugle/dyre epidemi? kritiske blogger i verden har for lengst kommet fram til at det er biologisk krigføring,noe som utsatte Iran har sagt fra første øyeblikk.
Nå finnes det enormt med analyser av dette allerede,så mye at en enkeltperson ikke kan absorbere alt,men en formidabel artikkel av Max Parry finnes på unz.com 16 mars. En kommer langt med å studere den.
Så ble da den gigantiske militære generalprøven,Defender 2020, for total krig mot Russland avlyst på grunn av Coronaen. Amerikanske web CounterPunch holdt pusten for de ventet det aller verste og skrev:“all it would take for an attack is one false-flag operation.”
Nå er det da offisielt at rundt 20 000 amerikanske soldater skal hjem igjen i slutten av juli,men vil det skje? Pentagon jobber på spreng for planlegging av kriger.
Thierry Meyssan på Voltaire.net skriver realistiske saker fjernt fra den provinsielle ønsketenkningen som preger Norge. Om det sivile samfunn skriver han:
“Om bare noen måneder vil de ikke lenger være som de var forut for pandemien.”
“Når krisa er over og folkene gjenvinner sitt humør,vil verden kanskje bli en veldig annerledes plass. I siste uke snakket vi om den eksistensielle trussel som Pentagon framførte ovenfor Saudiarabia og Tyrkia,begge stater bestemt til å forsvinne.”(17 mars 2020)
Det som dominerer på “venstresida” er nå fredelig ønsketenkning a la Karl Kautsky 1910. Det er rett og slett et finere,intellektuelt farget tullball med daglige henvisninger til Financial Times.
En nekter å ta i noe som går mot det offisielle verdensbildet. Det er ikke i dag noen forskjell.

3 Likes

I 2009 ble flere "skoler for stammebarn” i Khammam-distriktet i India brukt som observasjonsstudier for en vaksine mot livmorhalskreft, og denne vaksinen ble gitt til tusenvis av jenter mellom 9 og 15 år. Det var 16 000 fattige jenter i distriktet som fikk denne vaksinen, og mange av dem bodde på statlige skolehjem, ment for “stammestudenter”. Noen måneder senere begynte mange jenter å bli syke, og i 2010 døde fem av dem, så ble ytterligere to dødsfall ble rapportert fra et annet distrikt, der 14 000 skolebarn hadde fått en annen HPV-vaksine.

En Indisk etterforskningskomité fant ut at samtykket for gjennomføring av vaksineforsøket, ble i mange tilfeller, ble hentet fra skolehjemmet! I mange andre tilfeller ble tommelfingeravtrykk fra deres fattige analfabetiske foreldre funnet på samtykkeskjemaet. Barna/foreldre hadde heller ingen anelse om sykdommens art eller vaksinen. I svært mange tilfeller kunne heller ikke distriktsmyndighetene fremlegge nødvendige samtykkeskjemaer for de vaksinerte barna.

En slikt vaksinestudie/forsøk ville aldri bli godtatt i et moderne vestlig samfunn, så man kan jo lure på om disse jentebarna ble brukt som forsøkskaniner av Bill Gates og hans selskap, eller var Bill Gates en helt som delte ut gratis vaksiner til fattige stammebarn?

3 Likes

Det er leger som har gått ut med info og mistet legelisensen for sitt mot. Varslere er uønsket i en verden som blir styrt av eliten. De har en stygg tendens til å koste dem penger for sannhet er kostbar.

2 Likes

Så lenge noe tiltak behøver virkemidler som innebærer å produsere noe, enten det er en vaksine, eller tester for vaksiner, så vil nødvendigvis noen tjene på det. Man kan ikke forvente at alle finansierer av egne midler slik Bill Gates gjør. Og selv han kan ikke gjøre det til evig tid. Da vil han rimelig raskt bli uten midler.

Bill Gates må samtidig som han yter mye i bidrag til fattige befolkninger forvalte sin kapital med en grunnrente som gjør at han over tid varig og bærekraftig kan finansiere sin filantropi. Det er langsiktige gigantiske oppgaver han har tatt tak i, og da holder selv ikke hans penger til evig tid, om han ikke forvalter den kapitalen fornuftig.

Filantropi er å drive med veldedighetsarbeid motivert av uselvisk nestekjærlighet, uten å tenke på økonomisk gevinst. En filantrop bedriver filantropi.

Det e viktig å skille mellom dem som er globalister i økonomisk vinnings hensikt, og de som er globalister i globale organisasjoner som FN, WHO m.fl., som ikke er profitt organisasjoner/bedrifter, men som er globale forum med mange stater som medlemmer for å samordne arbeidet med globale oppgaver som folkehelse slik WHO gjør i forbindelse med globale epidemier og pandemi m.m., og slik FN arbeider i henhold til FN charteret for globalt fredsskapende og fredsbevarende arbeid, inkludert bistands prosjekt ovenfor fattige og underutviklede regioner.

Det er stor forskjell på globalister som har motiv om å utbytte befolkninger og nasjoner, og globalister som har som motiv å verne, hjelpe og beskytte befolkninger og nasjoner.

De fleste blir lurt av feil bruk av ordet globalist og globalisert, til å tro at vi da kun har med økonomiske og politiske oligarker og oligarkier å gjøre.

Dette utnytter oligarkiene til å rette fokus mot feil globaliserte aktører for at folket skal rette sitt sinne og kritikk mot dem, i stedet for å rette det mot de virkelige skurkene. Virkemidlene de bruker er konstruerte påstander, insinuasjoner, konspirasjons teorier og direkte løgner.

At mange som representerer sine land i de organisasjonene har kapitalismens motiv er helt sikkert, men da er det de personene man må sette fokus på, og ikke organisasjonen.

1 Like

Sittter nå å hører på dassrevy18 om hvordan corona krever overnasjonasjonale løsninger pga at nordmenn hamstret dopapir

2 Likes

Reagerte også på denne propaganda greia, med overnasjonale løsninger.
Kanskje en form for mind control. Først traumatisering, så propaganda.
Et sted jeg var, stod det en kasse full av tørkepapir på hver side av døra, som man skulle holde på dørhåndtaket med, så man ikke tok direkte på dørhåndtaket, pluss en plakat om dette.

2 Likes

Når intetanende jentebarn i u-land blir brukt som forsøkskaniner for eksperimentelle vaksiner så er dette et utslag av uselvisk nestekjærlighet?

Handler det om uselvisk nestekjærlighet når Bill Gates/microsoft bygger inn bakdører/spionprogrammer i Windows og gir private opplysninger videre til USAs etterretningsorganisasjoner slik at vi alle mister retten til privatliv?

Må innrømme at jeg er sjokkert over naiviteten/dumskapen til enkelte forumsdeltakere.

4 Likes