Nyheter MDTV Forum Om Doner

Biden plukker Victoria "Fuck the EU" Nuland til State Department

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/biden-plukker-victoria-fuck-the-eu-nuland-til-state-department/

Joe Biden fortsetter å stappe administrasjonen sin full av krigshissere og regimeskiftere. Siste melding fra Washington er at han har nominert Victoria Nuland til en toppjobb i State Department. Nuland var som kjent en av hoveregissørene bak kuppet i Ukraina i 2014, og gjorde seg herostratisk berømt da hun avfeide EU med ordene «Fuck the…

2 Likes

Heia MSM var det ikke dette dere jobbet for

3 Likes

Lurer noen ganger på hvordan det er å jobbe for VG eller NRK og stå opp og gå på jobb, så dra hjem til middag. Hva sier de til seg selv, hva sier de til familie og venner om jobben sin og det de gjør hver dag?

2 Likes

Vet ikke om Reidar inkluderer Klassekampen i MSM,men noen burde jo begynne en gjennomgang av hva Klassekampen i det siste året har levert om USA. Det er jo barnebladet Magne og handler vel egentlig om hvor tåpelig man kan bli når man skal være korrekt sosialdemokrat.
Selv har jeg de siste dagene forsøkt å forklare på document.no at det hefter ikke noe “LEFT” ved Biden-administrasjonen,men at vi heller ser framveksten av en særegen amerikansk type fascisme. Som naturligvis vil få dramatiske konsekvenser for Norge da Biden-folkene er mere opptatt av å knekke Russland enn Kina.
Det siste fra det hold er Ocasio-Cortez som sist fredag ville at Trump-tilhengerne måtte tas inn for “deradicalizing”. de nye Uighurene med andre ord.
Vi er inne i en periode i Norge hvor den antatt “venstresida” er den som skjønner aller minst av internasjonal politikk.

2 Likes

Antakelig stort sett det samme som deres forgjengere gjorde 1940/44

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.