Nyheter MDTV Forum Om Doner

Biden og Latin-Amerika: Hammer eller skalpell?

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/biden-og-latin-amerika-hammer-eller-skalpell/

Teamet som Biden setter sammen for å håndtere nasjonal sikkerhet er ikke stort forskjellig fra det under Obama i tilnærming, forbindelser og synspunkter. Av Mario Ramos. Helt siden USA, i fravær av en kommunistisk fiende, oppfant den uendelige krigen mot terrorisme, brukte de modellen at «for å bekjempe terrorisme, bruker man nettopp terrorisme som verktøy»,…

2 Likes

En vil vel kanskje kunne si at hammeren allerede har blitt brukt mot Latin-Amerika, og det brutalt og ettertrykkelig i hele forrige århundret også. Økonomiske kriger etter Milton Friedmans oppskrift, valutakriger, sanksjonskriger og ved å forgjelde stater. Fordekte kriger med finansering og bevæpning av “opprørere” og styrting av statssjefer.

I dag har IMF og Verdensbanken et jerngrep på mange land i Sør-Amerika. For eksempel var det IMF som bestemte at prisen på drivstoff skulle settes opp i Equador, og landet måtte si ja når USA ville bygge en militærbase i Galapagos. Globalistene går til angrep på svake stater i første rekke, etter først å ha gjort dem svake.

2 Likes