Nyheter MDTV Forum Om Doner

Beklager, Putin-hatere, men sanksjonene har mislykkes

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/beklager-putin-hatere-men-sanksjonene-har-mislykkes/

«Beklager hatere, men Putins obligasjonsmarked er bedre enn Xis, bedre enn Trumps,» skriver finansmagasinet Forbes. «Obligasjonsmarkedet i Russland er blitt skuddsikkert.» Det Forbes viser til, er at mens det finnes 15.000 milliarder dollar i obligasjoner (lån) som gir negativ rente, så kan det russiske obligasjobsmarkedet tilby renter som får tennene til å løpe i vann…

5 Likes

Som Michael Hudson sa - til og med Argentina har kjøpere til sine obligasjoner. Samme hvor mange ganger de går konkurs.
Jeg lærte at det var riskoen som avgjorde prisen, og jo høyere rente , jo høyere risiko.
Innen denne logikken bør negativ rente være et sunnhetstegn,fordi folk er villige til å betale for å være med.

Nå er det jo ikke slik, men det er en god anledning til å tenke på hvorfor.

2 Likes

image
Kilde Russian Insider.

Til tross for en enorm sverte-kampanje og sanksjoner fra det militær-industrielle komplekset, gjengitt fra deres propagandaapparat vestlig presse og media, her NRK og norsk MSM, har Putin til stor irritasjon for Wall Street bank-kartellene klart å snu plyndringen av Russland de var godt i gang med under Jeltsin.

New World Order kommer nok ikke til å gi seg, de vil sikre seg Russlands veldige naturrikdommer, og stykke opp den russiske føderasjonen. Klarer de dette, vil de kunne isolere Kina, og dermed må også Kina gi seg. Målet til NWO er at Putin gir seg og at Russland får en ny president som tillater at Wall Street bankkartellene fortsetter der de slapp sist. Ved forrige valg var begge Putins utfordrere innstilte på å åpne Russland for Vesten, les slippe Wall Street bankkartellene til igjen.

1 Like

Et emne i seg selv. Russerne er kollektivister som folk, som drømmer om å bli martyrer?

Video
“ВОТ ЭТО ТАНЕЦ!!! Ataca & La Alemana танцуют Цыганочку!!! Микс *”
(Sorry. Dette ble Ukrainsk video)

Her er Russerne
Video
“Moranbong Band - Without a break”

Nesten. Ukraina overlever 72 timer … den tiden tanks trenger for å nå Vest-grensen

Det er et interessant spørsmål. Jeg vil tro målet til Soros er at USA skal plyndres til fordel for Kina. Russland skal snarere vinne VK3 med sine atomvåpen. Så skal NWO flyttes til Asia.
“Målet” blir å holde Europa utenfor flashpoint som sist. Sverige og Sveits blir atom-frie soner?
Det som har skjedd de siste dagene = Trumps odds har doblet seg. Trump (2. deep state) følger en plan som fortsatt fungerer.

1 Like

Det kan sannelig se slik ut, når titusener av amerikanske selskaper flagger ut med hele sin produksjonslinje til Kina. En stor del av USAs økonomi har blitt og blir flyttet til Kina, og de enorme kapitalforvaltningsselskapene som BlackRock har uttalt at de vil investere massivt i Kina fra nå av. Larry Fink CEO i BlackRock uttalte dette i April i år.

2 Likes