Nyheter MDTV Forum Om Doner

Både Bent Høie og Raymond Johansen er på ville veier

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/bade-bernt-hoie-og-raymond-johansen-er-pa-ville-veier/

Helseminister Bent Høie (H) truet nylig med at regjeringen ville overstyre Oslo kommune, hvis det ikke ble innført strengere tiltak mot koronasmitte i Oslo, skriver NRK. Raymond Johansen (Ap) ga i dag tydelig beskjed om hva han synes om Høies håndtering. Han sa at han hadde vært under sterkt press fra Høie og Helsedirektoratet gjennom…

7 Likes

Håper det kommer et fungerende vaksine asap.

In Pictures: A look at COVID-19’s effects as deaths hit 1 million

Screenshot_20200929_083858_com.duckduckgo.mobile.android

§ 1-3. Definisjoner

  1. smittsom sykdom: en sykdom eller smittebærertilstand som er forårsaket av mikroorganismer eller andre smittestoff som kan overføres fra, til eller mellom mennesker.

  2. smittet person: en person som har eller etter en faglig vurdering antas å ha en smittsom sykdom.

  3. alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom: et utbrudd eller fare for utbrudd som krever særlig omfattende tiltak. Helsedirektoratet kan i tvilstilfelle avgjøre når det foreligger et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom.

Har man fått påvist covid-19, uten å være syk, så er man i en smittebærertilstand. Dvs man trenger ikke å være syk for å bli definert som en smittet person. Og for å forstå loves anvendelse fullt ut må man lese gjennom de norske lov-kommentarene!

https://www.rettsdata.no/norsk-lovkommentar/

1 Like

Risikoen for at regjeringens yndlingsvaksine blir godkjent svinner i følge New York Times, etter at testene har blitt stoppet to ganger på grunn av mulige bivirkninger:

The suspension appears to mark the second time that AstraZeneca has halted coronavirus vaccine trials because of severe neurological symptoms, according to information sheets uploaded to a clinical trial registry, as reported by Nature News. Another participant developed symptoms of transverse myelitis, researchers reported in July, and was later diagnosed with an “unrelated neurological illness.”

Oxfordtestene skal så langt ha produsert to tilfeller av sykdommen transverse myelitis. I følge eksperter vil et tredje tilfelle av transverse myelitis blant forsøkskaninene til Oxford vaksinen være kroken på døra for denne vaksinen spesielt og muligens folks tillit til covidvaksiner generelt.

Amerikanske forskere påpeker at transverse myelitis er en veldig sjelden tilstand, som i USA rammer en av 230.000. Blant forsøkskaninene til oxfordvaksinen er forekomsten så langt en til 4.000.

At saken med de to nødbremsene i oxfordtesten har fått stor oppmerksomhet i amerikanske medier, er sikkert godt hjulpet av amerikanske vaksineutviklere. Likevel er det interessant å legge merke til at saken har hatt null fokus i norske hovedstrømsmedier.

3 Likes

Jeg tar ikke noe vaksine på lenge enn. Det er noe som er sikkert. :thinking:

2 Likes

Dessverre er den eneste voksne i media artikkelforfatteren selv.

3 Likes

Jeg vil ikke ta vaksinen. Hele pandemien er ‘fake’. Dette er en vanlig sesong-influensa som blir missbrukt i en djevelsk hensikt: NWO… Full kontroll over hele verden.

8 Likes

Om kovid er en bløff og et røykteppe for noe annet så syntes det å virke 100 % her på forumet. Her har man gått inn i en monoman “debatt” der det syntes viktig å poste samme argumenter dusinvis av ganger

Dette burde da være av interesse bl.a. for jurister? Og for folk som rammes av tiltakene? Hvorfor ser vi ikke massesøksmål mot Staten?

4 Likes

På NRK Morgennyheter sa helseministeren at “situasjonen er alvorlig for Oslo”, fordi det var påvist 52 flere med Covid-19. Men det som er alvorlig er at en helseminister som også er lege, mener at det er alvorlig, for ingen av de 52 ble innlagt, og til tross for det vil helseministeren ha ytterligere tiltak. Antallet innlagte er det samme uansett meldinger om 52 med koronavirus her og 12 der.

Hva skal da helseministeren gjøre med sesonginfluensaen, som krever langt flere liv (blant risikogruppen på 0,5%), skal Oslo stenge alle utesteder og innføre karantene for alle? Nå må de ta til fornuft, alle tiltak for 99,5% av befolkningen som viruset ikke er farlig for må opphøre, det er bare risikogruppen som trenger spesiell skjerming.

6 Likes

“– Jeg antar at det er kjipt nok om du sitter på en trikk uten munnbind og så kommer politiet og tar deg ut. Det er ikke noe hyggelig. Bare den sosiale opplevelsen vil være en straff som er kraftfull nok til at du neste gang tar på deg munnbindet, sa Steen”.

Tror det må være påvirkningen fra TV, det virker sånn på jobben. Ser ikke på Nrk så bare observerer kontrasten mellom tallene som jeg sjekker, og det jeg ser av reaksjonene på dem som ser på.
Nå var det 3 nye innlagte i Norge, fra siste gang jeg sjekket , ( 19 ) i tillegg kan det kanskje handle om en beredskapsmodus pga påpakningen fra FHI om å planlegge for en ny bølge.
I risikovurderingen skriver også FHI at det nå må planlegges for en ny, nasjonal bølge, selv om målet er å unngå denne ved å følge strategien.

2 Likes

For å sette tallet en million i perspektiv, det er 7800 millioner mennesker på Jorden, og da blir en million 1/7800 del. De aller fleste i høy alder og med underliggende sykdommer. Det er ikke en verdens-omspennende katastrofe, det er nedstengningen av verdensøkonomien for arbeider- og middelklassen som er den pågående katastrofen.

Tallet en million blir feil. Center for Disease Control i USA ( 331 mill.) viste at kun 9210 av ca 155 000 påstått døde av Covid-19 i USA faktisk døde av Covid-19, altså ca 6% av de 155 000. De andre hadde viruset men døde av andre årsaker. Da kan en trekke ifra ca 145 000 fra millionen. Det forholder seg antagelig omtrent på samme måte i andre vestlige land. Påståtte mørketall blir spekulasjon.

I Storbritannia ( 67 mill.) har registreringen vært slik at hvis en person fikk påvist viruset i Mars, men omkom i en bilulykke i Mai, ble vedkommende registrert som død av Covid-19. Med 67 millioner innbyggere og en slik registrering må det bli store tall som må avvises, statistikk på et slikt grunnlag kan ikke forsvares medisinsk eller vitenskapelig.

I flere andre vestlige land har leger blitt instruert til å skrive Covid-19 på dødsattesten hvis de antar at det var dødsårsaken, uten at lab-rapport foreligger. Likevel slår MSM med NRK det opp med store typer at det offisielle tallet har passert millionen. Skal en lese journalistikk må en lese alternativpressen.

5 Likes

Man må lese grunnlagsmaterialet. Ingen grunn til å tro at “alternativ media” ikke også har agendaer de forsøker å underbygge.

Ja det er poeng, kostnaden for lockdownen er hinsides stor. Men det er litt å kaste de svakeste og syklige til en grusom død å åpne opp uten restriksjoner. Min personlige økonomi vs de eldre som får en grusom tidlig død om de rammes typ. Poenget er nok at vi må åpne opp men vare forsiktige å ikke spre smitte.

Screenshot_20200929_132952_com.huawei.browser

Excess mortality

Graphs showing the weekly excess deaths (deviation in mortality from the expected level) in the data-providing EuroMOMO partner countries for the past years, all ages and by age groups.

Screenshot_20200929_133252_com.huawei.browser

Må bare spørre:
Hvordan kan en på 90 med to-tre livstruende sykdommer oppleve en tidlig død?
Hvordan skjer en grusom død? Har du sett en?

7 Likes

Dette er veier som er oppgått i Kina! Men DA var det ikke noe kritikk å høre fra Steigan, enda ingen har vært så brutale i sin covid-19 respons som Kina.

Jeg har sett flere. Sykvårdere som tørster eldre til døds. Min moster døde av sitt egne oppkast. Canser pasienter som ikke fikk nok med morfin. Med mer. Men coronaviruset og vård i livets slutskede er en histore for seg da sykdommen er ny og kjip. Vi burde ha en større offentlig debatt om den problemstillingen eller overlag om vård ved livets slutt.

2 Likes

Så artig å se hvordan enkelte enkle sjeler tror at en maktelite som vil redusere verdens befolking med 90% setter inn drakoniske Hitler tiltak for å redde folk. jeg ler så tåren triller her, man skulle ikke tro at det var mulig å være så dum, men slik er det altså.

Danmark har laget en glimrende dokumentar om Covid 1984 skamdemien, her avslører elitens dokumenter hele bløffen.

Verdens demokratier skal bort, folk skal slavebindes og rettigheter vil ikke lenger eksistere. Alle skal inn i mega byer som ser ut som bikuber der du får en liten forkant, ingen skal lenger kunne eie noe, ja bortsett fra makteliten da som vil ha dusinvis av monster slott i eventyrlig luksus. De som protesterer vil bli stilt opp på rekker og skutt.

Del denne veldokumenterte dokumentaren med venner, slekt og andre så kanskje vi 99% slipper å bli utryddet.

DE GRØNNE MONSTRE! 2020 (Ny dansk undergrundsdokumentar)

4 Likes