Nyheter MDTV Forum Om Doner

Avtroppende IDF-sjef innrømmer at Israel har forsynt "opprørerne" i Syria med våpen


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/avtroppende-idf-sjef-innrommer-at-israel-har-forsynt-opprorerne-i-syria-med-vapen/

Under hele krigen mot Syria har Israel prøvd å holde en lav profil og late som om landet ikke har deltatt. Vi har flere ganger vist at dette ikke er sant og at Israel i virkeligheten har støttet jihadistene i Syria med våpen, penger og forsyninger. Noen har forsøkt å avfeie dette som «konspirasjonsteori», men…


#2

Det er da heldigvis ikke nødvendig lenger. Kildene ligger åpne for alle som vil se.

The Walled-Off Astoria - en annen side av Betlehem:


#3

Her blåser du opp en sak ut over sine proporsjoner.

Les en gang til hva Eisenkot sier: “…som en del av Operasjon God nabo har Israel regelmessig forsynt syriske opprørere NÆR grensen med lette våpen og ammunisjon for at de skal kunne forsvare seg mot angrep.”

Er dette særlig oppsiktsvekkende eller kontroversielt? Det finnes flere drusiske landsbyer like ved den israelske grensen som har bedt Israel om hjelp og beskyttelse. Flere drusere, deriblant kvinner, ble drept og kidnappet av islamistgrupper. Druserne i Israel har også ønsket å hjelpe og støtte dem.

Om Israel har hjulpet andre grupper nær grensen for å bekjempe Iran og Hizbollahs og deres aktiviteter der med det formål å etablere et angrepsfront mot Israel, vites ikke, men det ville være merkelig at Israel ikke ville ta imot deres “hjelp”.

Steigan.no burde for øvrig også stille seg kritiske spørsmål til sannhetsgehalten og motivene til Eisenkots betroelser. Er det noe han utelater? Er det noe han “skryter” på seg? Villedende opplysninger er dessuten en del av all psykologisk krigføring i Midtøsten, som i verden for øvrig. Jeg har erfart at antiisraelske aktører i Norge alltid er kritiske når israelerne sier noe de ikke liker, men er totalt ukritiske straks de hører noe som bekrefter deres egne fordommer.


#4

Hvorfor støtter du jøders rett til eget land, når jødene ikke mener at nordmenn har rett på Norge?


#5

Litt fokus på olje og noen linker du kan se på hvis du vil.
Lenger ned enn der du siterte, stod det :
Israels mål om å gi våpnen og kontanter til opprørsgrupper gjennom Operasjon God Nabo, var å holde tropper som tilhører Hezbollah og Iran bort fra Israels Golanhøyder."
Dette ble angivelig gjort for å hindre Iran-støttede grupper i å etablere seg nær de Israel-okkuperte Golanhøydene.
Dette assosierer jeg til kappløp om oljeressurser, og spør om det handler om muligheter i tilfelle krigføring der olje inngår som en viktig faktor .
Rotschild- interesser er det også her, detaljene ser du i videoen, og han kjøpte Jerusalem i 1829.
Kilde : Niles Weekly Register, 28 november 1829. Se høyre side.
Originalutgave fra Pennsylvania State University s.214
1829
Olje og Iran :
All the Shahs men Stephen Kinzer 2008
Detaljer om olje på Golanhøydene i videoen under , og i denne videoen snakkes det at det er veldig mye olje der, men hvor mye har jeg ikke data på.


Genie Energy Ltd. har et datterselskap i Israel som heter Afek Oil & Gas.
Dette selskapet har fått konsesjon av Israel til å bore etter olje og gass på de Israel-okkuperte syriske Golan-høydene.
Her står det også noe om det.
https://www.trunews.com/article/genie-oil-the-syria-goldman-sachs-israel-isis-connection
Litt om drivstoffproduksjon under 2 verdenskrig :
Amerikanske “Standard oil of New Jerseys” deltok i å produserte drivstoff under 2.verdenskrig for Wermacht
Anthony Sutton var i Nurenberg Arkivene ( link til dem under ) og fant der ut hvordan den tyske delen av I.G Farben samarbeidet med det amerikanske selskapet i å produsere drivstoffet Wermacht brukte , og det var en prosess med kull.
"hydrogenation process motor fuels and lubrication oils from coal "
De autentiske Nurenberg arkivene s. 945
Dette samarbeidet gikk gjennom Standard oil of New Jersey USA så historien har ofte flere sider, og man kan også undersøke profittmotiver.
IG Farben: Official Records from the Nuremberg War Crimes Trials om drivstoff.
http://www.profit-over-life.org/books/books.php?book=30&pageID=1&addPage=1
http://www.profit-over-life.org/books/books.php?book=30&pageID=6&addPage=0&expand=no

Detaljer om Tysk- Amerikansk samarbeid om oljeproduksjon her
Standard oil of New Jersey