Nyheter MDTV Forum Om Doner

Australias totalitære lockdown kan friste andre til å følge etter

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/australias-totalitaere-lockdown-kan-friste-andre-til-a-folge-etter/

Et av de landene som har gjennomført den mest drastiske og mest totalitære lockdown er Australia. Landet har en befolkning på 23,5 millioner innbyggere og har til nå registrert 832 koronarelaterte dødsfall. Til tross for et så lavt antall døde knyttet til epidemien, har landet gjennomført noen av de mest totalitære koronatiltakene i verden. Myndighetene…

3 Likes

Er Australia globalistenes testlaboratorium for New World Order?

Det ser ut som myndighetene i Australia tøyer strikken bare for å finne ut hvor langt de kan dra det før folk i et bedøvet middelklassesamfunn begynner å reagere. Hvordan de har fått det til vet da fanden, men det ser like fordømt ut som de har lyktes med det.

Det kan være fristende å sammenligne det som skjer i Australia nå med det som skjedde i Spania mellom 1936 og -39. Da brukte Hitler den spanske borgerkrigen som treningsleir for å gi soldatene sine kamperfaring før han gikk til angrep på hele verden.

Nå bruker globalistene Australias kamp mot covid-19 til å teste ut virkemidlene sine.

Skal vi dra sammenligningen med den spanske borgerkrigen lenger, tok norske kommunister den gang toget til Spania for å hjelpe til med å forsvare den spanske republikken og spanjolenes friheten.

Kanskje det er på tide å sjekke når toget til Australia går? …nei, pokker, det går ikke tog til Australia. Snedig å ordne seg testområde på ei øy så langt unna sivilisasjonen du kan komme og så stenge flyplasser og havner slik at ingen uansett kan komme seg verken ut eller inn.

3 Likes

Australia er en del av “five-eyes”, der Israel er det sjette.
Om enn ikke formelt.

https://www.theaustralian.com.au/commentary/five-eyes-would-be-stronger-with-israel-as-a-member/news-story/1180fa9dfbd1bc4727024cde475cc782

Israel har også en totalitær lock-down - https://www.jpost.com/israel-news/govt-approves-high-holy-day-regulations-lockdown-starts-friday-642581

men de har jo disse her å hanskes med:


og de er like lite innstilt på å lystre, som “steiganistene”.
1 Like

Sedelpressen betaler… :thinking:

Screenshot_20200917_231205_com.huawei.browser

Screenshot_20200917_231441_com.huawei.browser

Velkommen til samtiden

men hvor bliver inflasjonen? Som vi så desperat trenger.
Fant det ut:

Et hinsides bra spørsmål. Inflasjonen som ødelegger penger verdi har ikke oppstått enn og det er rart da alle land nære på bruker sedelpressen for fullt nå og har gjort det siden Nixon sa kjør på. Jeg har som glad amatør kommet til konklusjonen at USA med militære midler har opprettholdet fiat systemet globalt og teknikken har ikke vart god nok for å ersette dagens pengersystem enkelt. Nå er USA på nedtur og det kommer menger med alternativ til dagens system da digitalisering tilåter det. Summert, vi betaler hverandre med penger i et pengersystem der det er nære på hyperinflation om man bruker det ordet på pengerøkningen. Er det holdbart? :thinking: 1971 var vel det året når Nixon sa “nå er det fest” :boom::partying_face:

Ta en kalkulator og slå ut pengerøkningen på arbeidsstokken eksempelvis. Det er interessant med ironi.
Screenshot_20200918_115146_com.huawei.browser

Nei - det er snarere omvendt - inflaterte verdier kan ødelegge pengesystemet.

Det har de måttet gjort på grunn av petro-dollaren. Og senere ved IMF og Verdensbanken.

De har jo dagens system, så det ønsker de nok ikke å gjøre.

de som SKULLE ha hatt pengene:

Ikke noen vet sikkert hva som kommer å skje. Men Norges bank og Svenske riksbanken har hatt en åpen lavmeldt diskusjon nære på om problemet med tilliten til pengersverdi når man bruker sedelpressen som idag. Og i den diskusjonen så har de også purret om de forendringer som teknologiutviklingen åpner for. Sverige har jo sin e-korone og Norges bank har sikkert noe liknende. Men det går veldig raskt og vi burde ha en større debatt om problemet med å bruke sedelpressen som idag. Men vi kanskje burde begynne med…

Öppet brev till professorer och lärare på landets ekonomiutbildningar

Ordet “seddelpresse” brukes vel her i overført betydning, går jeg ut fra? De fleste penger i dag trykkes aldri opp på papir, men eksisterer kun som elektroniske verdier i databaser. De genereres ved et tastetrykk, og det er i prinsippet ingen grenser for hvor mange av dem det kan skapes – av banksjefene/finansfyrstene som har fullmakt til å skape dem. Problemet med fiatpenger hadde vært relativt lite hvis pengene kun eksisterte fysisk, som sedler på papir. Da ville det tross alt vært grenser for hvor mye man kunne trykke opp.

Sedelpressen er mitt personlige kallenavn på pengerøkningen. En pengerøkning som er vanskelig å følge med på ifølge svenske riksbanken eksempelvis, M0, M1, M2, M3, Cryptocurrency, dirivatives, shadow banking og så videre.

Hvor er denne seddelpressen du snakker om? Det er jo bare nuller og ett-tall i data-maskiner.
De fysisk opptrykte pengene er minimale - som M1 jo viser. Problemet er heller at stadig færre realiserbare penger skal dekke stadig flere urealiserte (M3++++) Det er slikt som fører til “bank-runs” på M2.
Troen på at vi kan spare penger, har en viss bedrift og husholdningsøkonomisk verdi. Som en nasjonal-strategi er den direkte kontra-produktiv. Særlig siden det er “verdier” som bare kan realiseres, dersom det står noen klare til å kjøpe dem.

Sedelpressen er mitt kallenavn på pengerøkningen. Men diskusjonen om den finansiella økonomien vs realøkonomien er viktig. Sedelpressen er jo spekulasjons økonomien i et nøtteskall. Igjen Norges bank har en del om dages situasjon der de sier at det er ikke så lurt (de er helt oppgivne) å ha en tilvekst gjennom å øke den finansiella økonomien gjennom bruk av sedelpressen i ulike varianter. Positiva penger i Sverige har en del om det også.

“Priserna på dessa drivs upp vilket innebär att den finansiella ekonomin expanderar mycket mer än den reella ekonomin. Detta gynnar banker och de redan välbärgade som äger tillgångar. Den ekonomiska ojämlikheten ökar.”

Men idag så er det panikk men som nå positive penger skriver så vore det bedre med helikopter penger direkte til deg og meg eksempelvis istenfor :thinking::wink:

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.