Nyheter MDTV Forum Om Doner

Atomubåter i fjæresteinene

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/atomubater-i-fjaeresteinene/

Av Terje Alnes. USA vil bruke Tromsø som havn for atomubåter. Samtidig ligger en av Nord-Europas største maritime militærbaser 8 km utenfor Bergen sentrum. Her anløper mellom 30-40 atomubåter årlig. Norske myndigheter sier minst mulig om allierte atomubåter i norsk farvann. Militær styrkeoppbygging i Arktis fører til hyppigere besøk av allierte lands atomubåter. Det er…

6 Likes

Ved en storkonflikt mellom USA og Russland må vi regne med at USA er villig til å kjempe til siste nordmann. Og Russland vil være villig til å bombe radarstasjoner og alle andre typer militære installasjoner i nordområdene som kan true deres sikkerhet og overlevelse. Eventuelt kan Russland velge å besette vestkysten av Finnmark for bedre å få kontroll over nordområdene (det såkalte bastion-forsvaret). Norge og Finnmark kan brukes som et bufferområde mellom USA og Russland hvor stormaktene i praksis kan vise motparten hva de er villig til å gjøre av fryktelige krigshandlinger før eventuelt full atomkrig bryter løs. (Og det er lettere å gjøre noe slikt i og med at Finnmark er et realtivt tynt befolket område).

Etter det jeg har fått med meg, så skal det ikke bygges rakettskjold i Norge i inneværende stortingsperiode (det har ikke blitt avsatt penger på statsbudsjettet til dette). Man kan lure på om det har foregått en hestehandel mellom Russland og Norge i dette spørsmål. Ble Frode Berg sluppet fri i bytte mot at Norge skrinla planene om å bygge rakettbaser og rakettskjold (rakettbaser som kunne fyre av bla atomraketter mot Russland). Hadde Norge bygget rakettskjold så ville kanskje Frode Berg ha blitt sittende 14 år i russisk fangenskap?

3 Likes

Selvfølgelig. De ligger helt øst i Finnmark. Neste blir Tromsø og sør-over? Den tyske forsvarslinjen var Lyngen såvidt jeg husker.
Militært sett er Finland og Sverige uinteressant (takk og pris), unntatt Østersjøen. De Baltiske statene vil bli okkupert, og Ukraina vil bli ryddet for NATO-enheter.
Både Bosporos og Yemen vil bli flashpoints.
USA er “overstretched” med 700 baser, som er vanskelig å forsvare

1 Like

Den tyske U-båten U-864 bærer med seg 67 tonn kvikksølv men hva skulle nazistene med alt kvikksølvet ? Store mengder av de Tyske U-båtene fraktet med seg store mengder kvikksølv som ble brukt til anti-gravitasjons fartøy, såkalte rundfly, Haunebu 1, 2, 3 og til slutt nr 4 som hadde en diameter på 120 meter.
Thule selskapet til SS prøvde å få kontroll over Vril kraften, en slags elektromagnetisme som virket med en sort sol. ( SS står for Sort Sol.
Ved slaget ved Kursk ble de brukt, Sovjets flygere ble sjokket over det dem så. Rundflyene ble produsert i fabrikker i Ungaren og produsert av Viktor Schauberger og Maria Orich som hadde kontakt med Aldebaran.

Etter krigen ble fabrikkene raidet og CIA tok med seg alt som var å ta med seg og ødela resten, siden har de prøvd å begrave all informasjon for å hindre verden i å få vite noe, som Wernher von Braun sa på 50 tallet så kunne vi alle hatt svevebiler allerede da, noe for MDG, hele verden i CO2 frie svevebiler.

Det morsomme er at disse “hemmelige” UFOene til Hitler som de prøver å skjule nå er blitt til leker, Tyskland har så klart lagt ned forbud mot lekene. Noen har panikk.

https://midhobby.no/produkter-no/52-plastbyggesett/481910-revell-flying-saucer-haunebu-ii-172/

http://discaircraft.greyfalcon.us/HAUNEBU.htm

Angående de 4 kiloene som lekker ut hvert år så kan de ta det helt med ro, kvikksølv er heeeelt ufarlig sier eliten, så ufarlig at man sprøyter det inn i barn og kaller det ufarlige vaksiner, ja så ufarlig at man kan sette det i tennene noen cm fra hjernen.

2 Likes

“The military strength of the Third Reich would catch the entire planet off-guard when they launched their offenses against Poland, swiftly followed by their capturing of entire countries of Europe with apparent ease.”

Idag kan vi konkludere at det var Stalin som planla angrep på Tyskland. Hitler kom han noen uker i forveien. 3 mill russere ble fanget da tyskerne kjørte forbi dem. De hadde selvfølgelig utstyr for en hær på 3 mill. Stalin var overlegen Hitler i tanks og fly.
Med T-34 hadde russerne VK2s beste tank. Den hadde brede belter med god fremkommelighet. Tiger II-IV var i seg selv bedre i kamp, men til det mangedobbelte i pris. T-34 kunne masseproduseres.

1 Like

CIA videreutviklet Haunebu rundflyene ved Area 51, i dag kalles de TR-3B og kan ses over hele kloden, tusenvis av filmer og bilder ligger på nett, ser ut som et trekantet UFO med et kraftig lys i midten.

Så hvorfor hemmelighold ? Joda for det er disse skipene de skal bruke i den kommende Fake Aliens operasjonen.

Triangle UFO :alien: Top Secret TR 3B

1 Like