Nyheter MDTV Forum Om Doner

Atlantic Council foreslår terroristhandling mot Kertsj-brua

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/11/atlantic-council-foreslar-terroristhandling-mot-kertsj-brua/

Krigshisserne har virkelig fått vann på mølla. Nå foreslår den såkalte tenketanken Atlantic Council, som er premissleverandør for NATO og samarbeidspartner med Facebook at Ukraina bør gjennomføre en sabotasjehandling mot brua over Kertsj-sundet til Krimhalvøya. Dessuten mener de at landet bør invitere USA og NATO til å sende en flåte krigsskip inn i Azovhavet. Disse…

6 Likes

Det høres ut som Atlanterhavet nå strekker seg helt inn i de innerste krokene av Svartehavet.

Tenk om denne organisasjonen isteden hadde foreslått at det bør avholdes folkeavstemminger på Krim og i Donbass og Luhansk om disse regionenes fremtidige status, for på dette vis å bidra til at krisen i Ukraina løses. Men det er utenkelig at noe slikt vil skje fra vestlig hold (selv om det på vestlig hold godtas at det gjennomføres folkeavstemming om samme type spørsmål i Skottland).

5 Likes

Når det gjelder ‘utklekkingsanstalten’ the Atlantic Council, ‘’som er premissleverandør for NATO og samarbeidspartner med Facebook’’, fortoner deres forslag om ‘’at Ukraina bør gjennomføre en sabotasjehandling mot brua over Kertsj-sundet til Krimhalvøya’’ – i aller høyeste grad å følge samme oppskrift som det som ligger til grunn for 'the Global Impact for Migration’’;

Kaos, krig, oppløsning av demokrati og nasjonalstat, and finally – the rise of the New World Order!

Verdens ledere, skulle alle som en - ha vært underkastet en GRUNDIG psykologisk evaluering, - i stedet for - slik det har fungert til nå, der varslere og oppriktig bekymrede individer har blitt både tvangsinnlagt, landsforvist og til og med tatt av dage!

  • Selv Alf Prøysen forsto, at ‘’i bakvendtland, der kan alt gå an’’! . . . . . . .
5 Likes

Atlantic Council ga også Global Citizen Award til Erna Solberg i år. Kanskje kunne hun ha blitt spurt om en pris fra en organisasjon som foreslår terrorhandlinger og militære handlinger som kan utløse storkrig har fått en sentral plass på premiehyllen? Sikkert, hun ga jo penger til tenketanken før hun fikk prisen.

3 Likes

Nå er det hevdet at mange av “verdens ledere” ikke innehar de samme ingrediensene som “folk flest” består av. Blant annet total mangel på empati og langt framskreden psykopati - ofte samme sak. Og det er vel av den grunn de kan holde fram, fordi “folk flest” tror ikke at “verdens ledere” kan ha ondt i sinne. Ja, bortsett fra de som krigshaukene har programmert oss til å tru er despoter, selvsagt. Det trur vi på. Når man lever et liv innafor “the postage stamp concensus” blir man bittelitt trang i nøtta. Just sayin’…

4 Likes

Din ‘formulering’ gav meg en umiddelbar assosiasjon til en noe selsom ‘debatt’ som ble avholdt i multikulturens høyborg forleden;

«29. november – Migrasjonsavtale» -

‘‘Om 11 dager reiser en norsk statssekretær til Marrakech. Der skal hun forplikte Norge til en såkalt ikke-bindende FN-plattform om migrasjon, som ikke får en eneste følge for innvandringen til Norge, hevder regjeringen. Og hvorfor sier da land etter land nei, og hvorfor er det gatekamper om avtalen?’’ [ https://tv.nrk.no/serie/debatten ]

  • «bittelitt»……??? – You’ve gotta be kidding! . . . . . . . .
4 Likes

Igjen skriver Steigan om noe han ikke har kunnskap om. Hva Atlantic Council skriver, få de selv stå for, men Steigan burde da i anstendighetens navn ikke hevde at Atlantic Council er NATOs pressebulletin! Men så til temaet Steigan i sin enfoldighet tar opp. Han burde for det første være klar over den gjensidige avtalen Ukraina og Russland undertegnet i 2003 og verfiserte våren etter. Hvis ikke Steigan forstår at den er ettertrykkelig brutt fra Russland side, så er det bare en anbefaling til Steigan: gå på NAV! Dernest har Steigan enda ikke innrømmet at Russiske marinebåter har beskutt Ukrainske båter i internasjonalt farvann (også utenfor sitt eget territorium på Krim). I tillegg burde Steigan vite at helt siden i sommer har Russland provosert Ukraina ved å borde kommersielle Ukrainske båter til og fra Mariupol eller Berdiyansk, hvilket er enormt kostbart for Ukrainsk økonomi. Videre hare Steigan kunnet se av satelittbilder en enorm oppbygging av militært utstyr og tropper i Rostov denne høsten, opprusting på Krim, store militærøvelser i angrepskrig ved hjelp av amfibiebåter forå øve landgang på Ukrainas kyststripe mot Azov. Den krigerske Putin vil selvsagt fortsette å spise av Ukrainas territorium, og bryte ned landet økonomisk (ref. bygging av NS2). Så: har herr Steigan i det hele tatt spurt seg selv hvorfor Russerne vil ha fullt herredømme over sin egen bakgård (slik hans våpenbrødre Carl I Hagen og Tybring-Gjedde er eksponenter for. Tilsammen lefler dere med angrep på folkeretten og det enkelte lands rett til å kunne styre i eget land. Men imperialisten - og fascisten Putin er grepet av stormannsgalskap og egen privat rikdom. Så selv om han etter å ha angrepet og annektert deler av Georgia i 2008, uttalte indignert at det ville aldri komme på tale å angripe Ukraina, så gjorde han det til gangs på Krim i 2014, i Donbas i 2014 og nå med forsøk på å kapre hele Azovhavet i 2018, samt (som jeg frykter) okkupere hele kyststripen fra Rostov til Krim, evt også hele Ukrainas kyststripe mot Svartehavet. Gleder du deg til det, Steigan? Jeg synes du bør være varsom i din blogg med å bejuble den rødbrune nasjonalisme slik Putin er blitt eksponent for og derigjennom også lefle med fascisme. Det er vel ikke slik du ønsker som ettermæle etter å ha kun vært kommunist frem til de siste årene?

  • Ja, du Olaf, du Olaf . . . . . .:laughing:
1 Like

Det viktigste å forstå av politikernes retorikk er at når de bruker ordet “vi”, så mener de seg selv og oligarkene de jobber for. Vanlige folk er ikke i “vi”-et. Politikerne forstår ikke helt at de også skal slenges bort når de er “oppbrukt”, for det sier ikke oligark-“vennene” deres til dem. :smile:

2 Likes

Jeg må innrømme at det er lenge siden Russernes overgrep, Steigan artikkel og min kommentar, og jeg finner ikke denne saken i forumet. Imidlertid, Steigan forsvarte på tradisjonell måte Russernes voldelige angrep på Ukrainske båter - i internasjonalt farvann, og tok krigsfanger, som de siden har nektet å utlevere. Når Steigan til de grader forsvarer slike handlinger, så sier det meg at han enten er utrolig lojal mot en krigsherrer / agressor, eller så leser han ikke faktastoff.

1 Like

Formyndermennesket er en menneskeart som – uten hensyn til eller variasjon i forhold til rase, farve, religion eller livsanskuelse – ser sin høyeste glede i å bestemme over andre menneskers tankeliv, lesning, ytringer og livsanskuelse. Som det fremgår av betegnelsen, ser formyndermennesket sin høyeste lykke, og dessuten sin aller største dyd, sin moralske overlegenhet i dette: å formynde andre. Formyndermennesket vet bedre enn vi selv, hva som er til vårt eget beste, derfor vil han bestemme over oss. Formyndermennesket har selv den eneste rette, sanne tro og innsikt: de som mener noe annet, er anarkister, nihilister, eller rett og slett uvitende, tåpelige og umoralske barn, – som formyndermennesket må formynde.
Formyndermennesket drives aldri av maktsyke eller andre slette motiver, når det vil ha makt over oss. Formyndermennesket har bare gode motiver. Det er vi som har slette motiver. Formyndermennesket vet det rette. Alt hva vi vet er galt. Derfor er det en plikt for formyndermennesket å formynde oss, – ellers ville vi i vår formørkelse, umoral og uvitenhet daglig skade oss selv.

Jens Bjørneboe

2 Likes

2 Likes