Nyheter MDTV Forum Om Doner

Asyl for Edward Snowden!

Originalt publisert på https://steigan.no/2013/07/asyl-for-edward-snowden/

Ifølge Wiki Leaks har varsleren Edward Snowden søkt politisk asyl i Norge. Etter Menneskerettserklæringens artikkel 14 har han åpenbart rett til det, og vårt svar bør være et rungende: Ja! Snowdens «forbrytelse» er at han har avslørt forbrytelse Forbryteren i denne saka er amerikanske myndigheter som gjennom sine massive overvåkingsprogrammer har brutt sitt eget lands…

2 Likes

Her har det rent mye vann i havet siden den gang. Hva skjedde med Guardian? Asylinvasjonen fra Russland over Storskog og ikke minst skjebnen til Assange. Intet av dette kan sies å være positive utviklingstrekk. Tror det vil være lurt av Snowden å ta tilbudet om “benådning” med en klype salt.
Men det var artig å lese kommentarfeltet. Hvor ble det av KZ? Og Steigan

Her en artikkel fra Steigan, 1979, om datateknologi. Den har stått seg bra


I en annen artikkel “Og dette var og er et kjernepunkt for å forstå AKP, både før og nå. Vi reiste oss opp i et av verdens rikeste land og ropte ut at vi ikke ville være hvite menn” er han en pioner i identitetspolitikk med klima som ikke gjenspeiles i dagens Steigan “Der utslippet av klimagasser er så stort at innlandsisen på Grønland står i fare for å kollapse i dette århundre, med uante konsekvenser for havnivået og klimaet på jorda”

Men mannen er hvit, så svaret blir nok NEI.

Men han skal ha takk for søknaden alikevel, siden neiet vil vise at målet med asylretten har blitt mer arbeidsinnvandring, så arbeiderklassen opplever lavere lønninger, høyere boligpriser og høyere skatter.

Det er ikke opp til Steigan og andre venstretroende om de vil bli klassifisert som hvite menn eller ikke, da de ikke-hvite og de hvite anti-hvite vil se på de som hvite menn. Videre da det er vanskelig for den anti-hvite alliansen å ta de som ikke har kontakt med ikke-hvite, så det er de progressive hvite mennene som vil bli syndebukkene i praksis.

Et stort NEI til asyl for Snowden i Norge!
Han kunne like godt bare overlevert seg selv direkte til USA, det ville blitt sluttresultatet uansett.
Norge er fylt opp av Amerikanske agenter og soldater, vi har i praksis ingen selvbestemmelse.
Store deler av den Norske befolkningen står på kne og suger kukken til USA, de har fullstendig underkastet seg den primitive amerikanske kulturen og politikken.
De fleste land i verden er bedre alternativer å søke asyl i enn det Norge er.
Det er så kvalmende å tenke på hvor svake og patetiske Nordmenn har blitt, vikingarven vises nesten ikke i det hele tatt.

2 Likes

Har aldrig haft fuld tillid til ham Snowden…Selvfølgelig mit problem. At han så søger asyl i et NATO-Land gør mig ikke mindre forvirret…Måske et Snowden ikke dobbelagent, men bare ung, humanistisk og fuld af gode intentioner… i en hård og barsk verden.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.