Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Assanges publisering av krigens sanne ansikt er sakens kjerne

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/assanges-publisering-av-krigens-sanne-ansikt-er-sakens-kjerne/

Harald Stanghelle i Aftenposten har angrepet både Julian Assange og Norske PEN i en artikkel som vi sa dolket Assange i ryggen. Professor emeritus Rune Ottosen, som er nestleder i Norske PEN, og som også ble kritisert av Stanghelle, tar til motmæle i Aftenposten. Ottosen skriver blant annet: Harald Stanghelle skriver i sin kommentar om…

5 Likes

Hvorfor er det oppsiktsvekkende at en betalt løgner dolker noen i ryggen som har vært med på å avsløre løgnene han har solgt?

2 Likes

Assange er en journalist, en ekte journalist, og ekte journalister skal avdekke overgrep og krigsforbrytelser som makthaverne gjør mot folket. Hans avsløringer av USAs krigsforbrytelser har blitt kriminalisert av de som har begått dem. MSM journalister, eller kanskje referenter er et bedre ord, som dekker over krigsforbrytelser ved å ikke omtale dem, er de egentlige kriminelle i pressen, og de stiller seg opp og anklager Assange. Dette etterlater blant andre Aftenposten lite ære.

Så er også vestlig presse og media eiet av de samme som eier krigsvåpen-industrien og styrer det militær-industrielle komplekset, det kan en se når en nøster opp i eierskap-strukturene. Dessverre så vil ikke de som Assange representerer, alminnelige folk, få et balansert bilde av forfølgelsen av Assange, fordi vestlig presse og media når 95% av befolkningen, og alt venstre pressen leses dessverre bare av en 4-5%, og alt venstre pressen er under kraftig angrep.

2 Likes

De politiske og juridiske og mediale overgrepene mot Assange er fordi han driver undersøkende og kritisk journalistikk. Sånt skal ikke makta ha noe av. Helt utrolig at ikke hele journaliststanden tar mere til motmæle mot en utvikling mot å stanse modige varslere. Vi går tydeligvis mot en utvikling innen faget hvor konformitet og mangel på kritisk refleksjon vil komme til å rå grunnen åleine. Og bare hegemoniske løgnaktige ideologiske tanker og handlinger, såkalte falske posiviteter, vil komme fram i vestlige medier. Og vår oppfatning av “virkeligheten” vil bli basert utelukkende på løgner og fanteri. I hvertfall innen den vestlige boblen
Ola Solstad

Alle som tror at MSM er noe annet enn propaganda - bør se denne her:

3 Likes
  • Og som vanlig, akkompagnert av amerikansk ‘latter på boks’ . . . . . .:persevere:
1 Like

Og stedet der det koordineres, er sannsynligvis fortsatt Bilderberg-konferansen.
David Rockefeller selv, uttrykte takknemlighet for dette under konferansen i 1991.

2 Likes

Tenk på dem som demoner…

1 Like
  • Mentalt er det uten tvil mye som mangler - i f.t. det å skulle være respekterte ‘lederskikkelser’ - on the contrary! . . . . .

Det er forsmedelig å registrere den ynkelige opptreden av MSM, kanskje med unntak av Stavrum, i dekningen av Assangesaken. Jeg tror ikke MSM selv er klar over hvor dårlig stilt de er i omdømme hos sine egne lesere. Hvilken tillit skal MSM kunne påberope seg hos en opplyst befolkning når de unnviker å forsvare kilder av Assanges format.

Og i tilfelle krig er det disse kjendisene vi ikke lenger har tillit til som skal publisere Norges sak, så det er et sikkerhetsmessig problem når de lyver om hverdagen til folk i fredstid, fordi eliten i samfunnet ødelegger liv og karriære til de som forteller sannheten.