Nyheter MDTV Forum Om Doner

Assange arrestert, sviktet av vestlig presse


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/assange-arrestert-sviktet-av-vestlig-presse/

Etter å ha hatt asyl i den ecuadorianske ambassaden i London, ble Julian Assange arrestert i dag. Men for hva? Han har ikke begått noe lovbrudd, hverken i Ecuador eller Storbrittania. Det som skjer i dag er mildt sagt oppsiktsvekkende og meget bekymringsfullt. Assange er australsk statsborger. Stillheten fra australske myndigheter er rungende. Diplomatiske regler…


#2

Det er de samme elitene, den globale storkapitalen som eier europeisk MSM presse og media, et underbruk av amerikansk MSM presse og media, sammen med redaktører og journalister. Nå når fyrtårnet for en fri og uavhengig gravepresse som avslører elitenes makt, Julian Assange er arrestert, vil deres MSM enten forbigå det i stillhet, eller fremstille Assange som en forbryter for allmuen.

Assange, en modig mann som har lidd i landflyktighet og syv år i isolat, og nå sannsynligvis i fengsel i mange år, får sin kamp oversett av de alminnelige folk i alle land han kjempet for, for deres MSM som gir dem sportsnyheter og kjendisstoff stort sett, presenterer ham som en forbryter og ikke som en forkjemper for ytringsfrihet.


#3

Deep state behind arrest of Julian Assange in last-ditch desperate effort to take down Trump with forced “confessions”

En konspirasjonsteori det kan være værdt å følge med på. USA har vist seg å benytte personer som ikke viser seg offentlig på flere år, eller vises med gamle eller falske fotos/Videoer.
Gode eksempler er Osama bin Laden og Høyesterettsdommer Ruth Bader Ginsburg


#4

Former President of Ecuador Rafael Correa:
“Although Julian Assange denounced war crimes, he’s only the person supplying the information. It’s The New York Times, the Guardian and El Pais publishing it. Why aren’t those journalists and media owners thrown in jail?” he said in an interview in Brussels.

He said that if Assange had been Chinese dissident exposing Russian secrets instead of facing arrest and extradition “he’d be receiving awards right now in the U.K. and U.S.”

Corbyn som ‘bokstavelig’ skyteskive for et zionistisk etablissements lapdogs.
Lenin Morenos utilslørte smisking med det samme etablissementet i f.m. arrstasjonen av Julian Assange.

Jens Stoltenbergs gjentatte ‘stangende’ uttalelser [på et pateteisk dårlig engelsk] om den overhengende faren Russland utgjør for Europas »demokratier».
Krigshissingen fra et zionistfinansiert (les: styrt) etablissement i Washington. De stadig mer omfattende og samkjørte utspillene i f.m. sensur av informasjon. Bankenes avskaffing av et kontant pengesystem.
Zionistene i EUs våte drøm om, og febrilske argumentering for overnasjonalitet. Norske politikeres velvillige tilrettelegging av det samme.
Gjenvalg av den zionistiske slakteren i Tel Aviv 9. april.
Den zionistiske påvirkningen og manipulasjonen av både nord- og sør-Amerika, gulfstater, Russland, Kina og andre land i østen.

Orwell’s ‘1984’ kryper stadig nærmere med sin implementering.

– mens det blant de ‘utvalgte’ danses og ropes:

‘‘WE WANT MOSHIAC NOW!!!’’ – ‘‘WE WANT MOSHIAC NOW!!!’’ . . . . . .