Nyheter MDTV Forum Om Doner

Arbeidsløysa etter lockdown vil krevja fleire liv enn Covid 19

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/arbeidsloysa-etter-lockdown-vil-krevja-fleire-liv-enn-covid-19/

Studie: Lockdowns vil føre til 890 000 ekstra dødsfall i USA dei neste 15 åra på grunn av auka arbeidsløyse aleine, seier forskarar frå Harvard, Johns Hopkins og Duke. Av Jon Miltimore, Anti-Empire. Koronaviruset har kravd sine offer. Men ein ny studie har funne at den kollektive responsen på viruset kan kome til å kreve fleire…

4 Likes

Jeg lurer fremdeles på når Steigan eller noen av de sndre som er opptatt av arbeiderklassens ve og vel skal skrive om Putnam og “Bowling alone”?

USA har også nesten 100.000 opioid-dødsfall i året, uten at det skrives mye om denne tragedien som mye rammer de fattige hvite.

Økonomisk så er det en katastrofe men jeg trodde at vacation skulle dempe Koronavirus-pandemien. Men det eskalerer ifølge MSM…

Coronavirus: New variant up to 30% more deadly, Johnson warns as tighter border rules loom

“I think we will have to live with coronavirus in one way or another for a long while to come. I think it is an open question as to when and in what way we can start to relax any of the measures.”

Avslutningen i artikkelen er noe å fundere over…

“Permanent massearbeidsløyse øydelegg det moralske grunnlaget til den sosiale ordenen,» observerer økonomen Ludwig von Mises. «Dei unge som etter yrkesutdanninga blir tvinga til å gå på tomgang, er det gjæret som dei mest radikale politiske rørslene blir forma med. Frå deira rekker blir soldatane til dei komande revolusjonane rekrutterte”

1 Like

Eller den kommende krigen.

Artikkel for oss…

Realist eller pessimist? Hvem er du?

Kul qoute:
Ekte realisme består i å avsløre de overraskende tingene som vaner holder skjult og hindrer oss i å se

– Jean Cocteau –

Men det finnes hjelp å få…

"Hvis du oppdager at du er en pessimist etter å ha lest alt dette, ønsker vi å minne deg på at en psykolog kan hjelpe deg med å forandre disse aspektene ved din personlighet":pray:

Og de kommer ikke til å være progressive, da de ikke får annet enn hat fra venstrehegemoniet i media…

Case in point.

broke men

1 Like

Jeg tror ikke akkurat at super psykopatene bak koronakrisen som holde fine foredrag om hvordan de skal redusere verdens befolkning ned til under 1 milliard bryr seg så veldig om folk dør av arbeidsledighet eller hungersnød for å si det sånn, det er nok heller en ønsket bivirkning.

Om en ikke ønsker å bidra i motstandskampen/Frihetskampen så bør man være sjeleglad om man dør, det blir ikke noe særlig å bo i en verden skapt av Klaus Skabb og WEF.

dfdhgkjhlj

1 Like

Jeg er optimist på pessimismens vegne. Den har en storartet framtid foran seg
Det er realisme

1 Like

Bra skrevet! Når man maser om “Tingenes tilstand” forresten så er “least I tried” scenen i One flew over the cuckoos nest återkommande og treffende er min tanke. :thinking:

2 Likes

Et lite glimt fra Gjøkeredet. :slight_smile:

Passet perfekt nå som hele verden er blitt en miks av Gjøkeredet og Ondskapens Hotell. :wink:

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.