Nyheter MDTV Forum Om Doner

Är klimatkrisförnekarna vår tids hjältar?

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/ar-klimatkrisfornekarna-var-tids-hjaltar/

Clartéveteranen Benny Andersson kommer her med et svar til Pål Steigan i debatten om klima, vitenskap og klassekamp der de foregående innleggene var disse: Benny Andersson: Steigan flörtar med klimatkrisförnekarna, Pål Steigan: Benny Andersson, klima, kapital og klassekamp og Benny Andersson – klima, forskning, og kampen for nasjonal sjølråderett. Anderssons første artikkel var et svar…

1 Like

Du mistet meg når du begynte å skrike om at populisme liksom skal være en trussel mot demokratiet. Den der kjøper vi ikke lengre.

1 Like

Det sjøfarten som drepte geosentrismen, da heliosentrismen gjorde navigasjon utrolig mye lettere.

Men forfatteren er en Lysenkoist, da han 100% sikkert mener at evolusjonen stoppet ved nakken og forskjellig hudfarge. Hjernen som er kroppenes dyreste organ, er helt lik hos alle folkeslag, og om du ikke mener det, så brennes du ikke på bål, men du mister i hverfall jobben, og i Sverige er det fort fengsel.

Om vitenskap og vitenskapelig uenighet

Et severdig foredrag av professor Per Arne Bjørkum NTNU / UiS ved Universitet i Oslo.

Enig i at Pål Steigan skaper en usikkerhet i klimadebatten som er helt unødvendig. Det burde være nok for ytre venstre å tenke over at man der i stor grad bruker samme retorikk og argumenter som ytre høyre og den storkapitalen som gjør alt de kan for å betvile seriøs forskning og vitenskapen.

“On his Twitter account, President Obama tweets: “Ninety-seven percent of scientists agree: #climate change is real, man-made and dangerous.” Not only does Obama sloppily equate “scientists” with “climate scientists,” but more importantly he added “dangerous” to the 97% claim, which is not there in the literature.”

Nå man står overfor klima-junk så må man reagere. Vi kan ikke drive pussyfooting av disse klimafolkene. Det neste blir at alle vedovner blir forbudt.

Videoklippet fra Fox news handler ikke om klima, men om politikk og Joe Biden!
Men, klimahysteriet er også en politisk maktkamp, demokrater mot republikanere, og demokratene bruker “klimahysteriet” som et av sine fremste våpen i denne maktkampen.

Republikanere og demokrater har forskjellige økonomiske interesser, og Tucker Carlson kommer litt inn på dette. Republikanerne kontrollerer fossilindustrien, men alt annet, som f.eks finans, banker og media kontrolleres av demokratene. Men begge parter har økonomiske interesser i krigsindustrien, derfor er både demokrater og republikanere helt enige angående krig/bombing av “upopulære land”.

Demokratene eier media, og råder derfor over et voldsomt propaganda-apparat som brukes aktivt for å omforme verden slik de vil ha den. Klima er bare en unnskyldning, den største trusselen mot menneskeheten er fortsatt atomkrig, overbefolkning og pandemier!

Den såkalte venstresiden i Norge/Sverige har forlatt Marx, Engels og sosialismen, venstresidens nye ledestjerner er folk som Hillary Clinton og Joe Biden, for vi må jo bry oss om klima. :roll_eyes:

Her var det mange vinklende påstander jeg ikke tror du har mye underlag for. Dette ligner mest på den vanlige villedning, avsporing og desinformasjon.

Når det gjelder amerikansk politikk er det ikke lett å se forskjell på demokrater og republikanere når det kommer til den økonomiske eliten. Det er imidlertid stor forskjell når man snakker om folket forøvrig. Ref. f.eks. Bernie Sanders m.fl. som representerer en langt tydeligere venstreside.

REP vil sette Antifa i FEMA-leierer, og DEM vil sette patriotene i FEMA-leierer. De er “like diktatoriske” kan du si.

Jeg har ingen interesse av å villlede, avspore eller bedrive desinformasjon. Jeg er derimot en tilhenger av at vitenskapelige prinsipper skal følges, selv om det er upopulært å være skeptisk/kritisere en svak hypotese.

Dette skyldes sannsynligvis din manglende politiske innsikt.

Bernie Sanders er en vits, etter å ha blitt utmanøvrert/lurt av Hillary begynte han å arrangere kampanjer for henne, og roste henne opp i skyene. Skulle nesten tro at Bernie Sander er der kun for at folket skal tro de har et valg.

1 Like

Bernie har nok samme funksjonen som Moxnes og Mdg