Nyheter MDTV Forum Om Doner

Apple innrømmer å ha avlyttet brukerne

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/08/apple-innrommer-a-ha-avlyttet-brukerne/

Apples ansatte og underleverandører har regelmessig avlyttet brukernes aller mest intime øyeblikk fra samtaler med privat lege til samleier. Dette er gjort via programvaren Siri som er installert på alle Apple-telefoner og på Apple Watch. Denne avlyttinga ble avslørt av varslere i juli 2019 og avisa The Guardian skriver: “Det har vært utallige tilfeller av…

2 Likes

Hver gang man klikker “jeg godtar” eller “jeg forstår” sier man ja til en ny nazistat. De gjorde en bommert sist gang da de valgte en speedfreaker som forgrunnsfigur. De gjør ikke den feilen igjen

3 Likes
3 Likes

Nettopp. Det er vel ikke lenge til resosialiseringsleirene dukker opp. Mot hat selvfølgelig

2 Likes

Alle dippedutter med kamera eller mikrofon eller på nett vil kunne bli brukt til å samle inn data som kan brukes til markedsføring eller etterretning. Det er slutt på tiden med å samle inn metadata. Nå er det lyd og bilde de henter inn. Enda morsommere er at alle disse dippeduttene som er på nett, inklusive biler og fly, kan hackes og manipuleres. Ai ai for en artig verden!

2 Likes

Dystopien er ankommet.

2 Likes

Jeg kjenner en som har jobbet med dette. Det er gjerne ikke en jobb man får hvis man har mange tilbud på hånden, i hvert fall ikke etter min bekjentes utsagn å dømme. Mye tidspress også, omtrent som et callcenter.

Vi lever nå i det overvåknings-samfunnet George Orwell skrev om i 1949, og på sikt ser vår framtid svært mørk ut. Den negative sosiale kontrollen som utøves av eliten, regjering, politikere, media, statsvitere, identitetspersoner og influensere er svært ødeleggende for vårt demokrati og friheten til å tenke.

Våpnene som brukes til å disiplinere det norske folk er velkjente for Steigans lesere; sette merkelapper på folk, latterliggjøring, psykisk press, offentlig gapestokk, trusler, tvang og i enkelte tilfeller vold!

Og som vi alle har sett i forbindelse med Edward Snowden og Julian Assange, pressefriheten eksisterer ikke lengre, og uten en fri presse går vi sakte men sikkert mot et totalitært samfunn.

4 Likes

Kan NSA og CIA kan ha utviklet spyware som antivirus-selskapene ikke får lov til å utvikle antivirus for, og hvem eier antivirus-selskapene? Spyware som uten at brukerne vet det, kan via laptopens, nettbrettets og mobilens kamera og mikrofon overvåke folk uten at de vet det til alle tider på døgnet. Mobilen er aldri lengre enn et armlengde unna, og ligger på nattbordet også.

Slik som utviklingen har gått, er det faktisk vanskelig for lekfolk å igjenkjenne et kamera og en mikrofon, de har blitt miniatyiserte så de ikke har tradisjonell linse eller mikrofon utseende. Så hvis en åpner feks en tvdekoder boks er det ikke åpenbart at den kan inneholde kamera eller mikrofon. Hvis tv selskapets boks er plombert, “for brukerens sikkerhet”, kan et helt kontinents befolkning være intetanende om at de overvåkes.

En bør altså feks ha mobiler med batterier som kan lett tas ut for å være helt sikker på at ikke sender data slik at du spores eller avlyttes. Men faren er microchipping, lovpålegges det i fremtiden blir det et liv i åpent fangenskap som Orwells roman advarer mot.

2 Likes

Se Alex Jones dra nazi-kortet i det han konfronteres i denne videoen.

Denne er spesiell fordi han som konfronterer etter som jeg kan bedømme ikke er kontrollert opposisjon.

1 Like

Infowars, alternativ media, har SAMME EIER som mainstream media CNN : Warner Media.

Time warner http://www.timewarner.com/company/business-units

Se her på wikipedia blir infowars føyd til Time Warner : Revision as of 19:00, 5 December 2016

Infowars ligger også nederst her på lista under avsnittet " other units " .
Se punkt 1.4 på content " other units" ( infowars )

2 Likes

Klippet er med CHRISTOPHER LEE BOLLYN AUTHOR OF: SOLVING 911 : THE DECEPTION THAT CHANGED THE WORLD.
Denne journalisten /forfatteren bekrefter også eierskapet, og jeg tror heller ikke han er kontrollert opposisjon.

Wir haben unsere metoden :
In August 2006, Bollyn was attacked at his home in Hoffman Estates, Illinois, by a heavily-armed three-man team of undercover police that had been prowling around his house for several days in a row. The result of the police assault on Bollyn was that he was falsely with assault and resisting arrest; both misdemeanor charges.

He pled innocent and went through a four-day trial in which the police openly lied and presented false evidence. Bollyn was prohibited from presenting evidence and his expert witness was not allowed to testify. Bollyn was found guilty of both charges and faced sentencing from the same judge who had overseen the trial. The Bollyn family left their home near Chicago and moved to Europe in June 2007.
https://www.wikispooks.com/wiki/Christopher_Bollyn

1 Like