Nyheter MDTV Forum Om Doner

Åpent brev fra World Doctors Alliance

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/apent-brev-fra-world-doctors-alliance/

En uavhengig non-profit allianse av leger, sykepleiere og helsepersonell over hele verden som har samlet seg i kjølvannet av Covid-19-situasjonen for å dele erfaringer med sikte på å avslutte alle nedstenginger og andre skadelige tiltak, for å gjenopprette universell helse-regime for fysisk og psykisk velvære for hele menneskeheten. ÅPENT BREV TIL REGJERINGEN I STORBRITANNIA, REGERINGENE…

7 Likes

Nettopp. Viruset er ikke isolert. En giga hype som en hel verden har gått på trynet i. Det skulle ikke være mulig i vår tidsalder.

5 Likes

Befolkningen i Norge består stort sett av hjernedøde amøber totalt ute av stand til å tenk selv.
Du vil ALDRI få se nordmenn mobilisere mot makta for å ta landet tilbake.
Et mer åpenbart kupp skal man lete lenge etter, Erna setter seg opp med mer makt en Hitler, de sier rett ut at det er et kupp med at vi aldri mer vil komme tilbake til slik vi hadde det i 2019.
S

Vi må tilbake til våre røtter der man ikke fant seg i å bli slavebundet og underkuet av en psykopatisk pengegrisk maktkåt elite.
Et tre uten røtter vil velte og dø, samme vil det Norske folk gjøre.

Hemmeligheten ligger i testene, testen slår ut på mye rart så dermed kan de holde verden i unntakstilstand i hundrevis av år med å forsette å teste.

utiureuet

5 Likes
2 Likes

279,700 extra deaths in the US so far in this pandemic year

Matematikk og alternativ kostnaden. Men mitt bet er at 10% er lite i sammenliknelse med de konsekvenser som lock downen resulterer i. Men hvor mange hadde det vart om det ikke hadde varit en lock down. Og det er en ny sykdom og vi vet lite om den.

The number of deaths in the United States
through September 2020 is at least 10% and likely 13% higher than it would have been if the coronavirus pandemic had never happened,

According to Centers for Disease Control and Prevention data. Conservatively, that’s at least 224,173 deaths and probably as many as 279,700 deaths above what was expected, just for the first nine months of the year. That’s 24,000 to 79,000 extra fatalities above the number of deaths attributed to COVID-19.

Mortality in 2020 is clearly different from the previous years’ regular patterns, with substantial increases and unusual trends. :thinking:

3 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.